2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya gokcenin dilinde sarı beyaz lekeler oluşmuş yarın doktora gostericem ama ne olabilir ki huysuzluk yapmıyo öyle değişik bı ağlaması ateşi de yok sadece değişik olarak geçen gece kalorifer erken sönmüş sabaha karşı usuyerek uyandım ve kızın da üstü acıktı kendi mi açtı uyku sersemi emzirdikten sonra ben mi açık bıraktım hatırlamıyorum ama ben çok usumustum o da usumustur heralde acaba işutunce öle şeyler çıkar ki agizda

Pamukçuk olabilirmi canım

Yüzde döküntü oldu koktum çok. Ama geçti o gün neye karşı oldu hiç amlamadım. Kakada dediğin gibi. Doktora gitmedim arkadaşlar kakaya takılmayın kan yoksa deyince. Doktor ne diyecek bakalım. Olmadı ben de beklemeyeyim hiç.

Bizde stelatopia kullanıyoruz kuzum. Normal suyla mı yıkıyorsun sadece. Yoksa stelatopia ile mi. Bende deniyim belki düzelir.

Evet normal suyla canım. Çok da hoşuna gitti. Nırmalde benim kız çığlık çığlığa yıkanıyor sevmiyor suyu. Sabah yüzümüzü yıkamalıyız falan diyorum

Canım büyüyolar oyun istiyecek bundan sonra hep

Ya anneme de sordum pamukçuk yenidoğan da çıkarmış sanırım değildir dedi ama bilemiyorum ki
Canim benim buyuk oglum 4aylikken gecirmisti.
Bu bebenin de mamadan sonra dili beyaz oluyo.bi dr pamukcuk dedi.baska dr pamukcuk degil dedi.karbonatli suyla ben temizliyorum.gun icinde biseyi kalmiuo.ama gece yatip kalkinca tekrardan goruyorum.

Canim benim buyuk oglum 4aylikken gecirmisti.
Bu bebenin de mamadan sonra dili beyaz oluyo.bi dr pamukcuk dedi.baska dr pamukcuk degil dedi.karbonatli suyla ben temizliyorum.gun icinde biseyi kalmiuo.ama gece yatip kalkinca tekrardan goruyorum.
Ben de temizliyorum karbonat li suyla bu geçmiyor ama demek ki başka bişey Allah im hastalık olmasın ins

Bilemedim o zaman. Bizim doktor bosuna agri cektirme cocuga cok aglarsa ver demisti.duruma gore bakarsin.

Fırının içine koy katılaşır

Benim oğlan bi kaç gündür yüzüyle uğraşıyor. Uyanınca gerinirken ve acıktığında. Gözlerini kaşımayı keşfediyor farkındayım ama bu esnada yüzünü tırmık içinde bırakıyor. Tırnakları kesili. Ama ona rağmen şuan 2 yeri derin çizmiş kanatmış sabah uyanırken. Nasıl unutturabilirim bunu ona. 15 günlükten beri eldiven takmıyorum elleri hep açık yani. Nerden çıktıysa Bu huy :))

O avizeye bakma bizde de var :)) normal demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…