- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.401
Bizdede aynısı var ben uyurken eldiven takıyorum artıkBenim oğlan bi kaç gündür yüzüyle uğraşıyor. Uyanınca gerinirken ve acıktığında. Gözlerini kaşımayı keşfediyor farkındayım ama bu esnada yüzünü tırmık içinde bırakıyor. Tırnakları kesili. Ama ona rağmen şuan 2 yeri derin çizmiş kanatmış sabah uyanırken. Nasıl unutturabilirim bunu ona. 15 günlükten beri eldiven takmıyorum elleri hep açık yani. Nerden çıktıysa Bu huy :))
Ay canım yaa, kusura bakma etiketlediğinin maili gelmedi, şimdi bi bakim diye girdim :)
iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.
Selim büyüyor :)
Sen nasılsın, neler yapıyorsunuz.
Ateşi çıkınca verdim benBizim oglanin asilarini yaptirdik.huysuz bugun sanki.atesi cikmasada calpol versem mi vermesem mi.siz ne yaptiniz
Sağolasın inş tamam yarına kadar temizlemeye devam edeceyim oyleyseYok canim hastalik degildir.sen yine de git bi goster.pamukcuk 1-2temizlenmeyle kolay kolay gecmez zaten.buyuk ihtimalle pamukcuktur.
Canım gazlı bezi karbonatlı suya batır nazikçe bastırarak sil pamukçuk olan yerleri bizim öyle geçti ama çok ilerlediyse etki etmezBen de temizliyorum karbonat li suyla bu geçmiyor ama demek ki başka bişey Allah im hastalık olmasın ins
Sıkınca da gelmiyo mu sütün ?Sanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Olumsuz düşünmeyi bırak canımSanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Damla damla sızıntı şeklinde geliyorSıkınca da gelmiyo mu sütün ?
Ah canım memede dursa keşke zaten çığlık çığlığa emiyordu.olumsuz düşünmek istemiyorum 3 hafta oldu babamı kaybedeli.o dönem azalma vardı sütüm bazen Sağdım bazen emdi ama vardı yani.şimdi böyle şak diye kesilir miOlumsuz düşünmeyi bırak canım
Akacak o süt
Emzirmeden önce bebeğini sev öp kokla
Gerekirse hep memede tut boş da olsa emsin
Süt yok düşüncesi sütü yok ediyor
Gerekirse mama ver ama o sürede memede tut devamlı
Benimde öyle sonra bebek emiyo yutkunuyo tekrar sıkıyorum bakıyorum daha çok çıkıyo emdikçe artıyo ağzına geliyoDamla damla sızıntı şeklinde geliyor
Ah canım memede dursa keşke zaten çığlık çığlığa emiyordu.olumsuz düşünmek istemiyorum 3 hafta oldu babamı kaybedeli.o dönem azalma vardı sütüm bazen Sağdım bazen emdi ama vardı yani.şimdi böyle şak diye kesilir mi
Canım benim başın sağ olsun çok üzüldümDamla damla sızıntı şeklinde geliyor
Ah canım memede dursa keşke zaten çığlık çığlığa emiyordu.olumsuz düşünmek istemiyorum 3 hafta oldu babamı kaybedeli.o dönem azalma vardı sütüm bazen Sağdım bazen emdi ama vardı yani.şimdi böyle şak diye kesilir mi
Ben güzel çekiyodum ne güzel hepsi geliyodu rahatlıyodu şimdi tekrar yapmaya cesaretim yok çocuk tıkandı iyice ememiyo
Evet canım yumuşatıp sonra çekiyorum. Hatta bazen sırıngaya çekiyorum yan yatırıyorum tanzikli sıkıyorum diğer burun deliğinden çıkıyo sonra da çekiyorum. Ben normalde hergün yatmadan yapıyodumCanım önce serum sıkıyorsun sonra çekiyorsun değil mi? Ben hiç yapmadım sadece serum sıkınca açıldı. Bizim kız da sanki hırıldıyor uykusunda. Görünürde bişey yok burnunda ama belki içerde vardır.
Cekcen bacim mecbur. Yunusak yunusak cek. Birde icine yani burun duvarinin icine degdirme ucunu vakumlamasin cildini.Ben güzel çekiyodum ne güzel hepsi geliyodu rahatlıyodu şimdi tekrar yapmaya cesaretim yok çocuk tıkandı iyice ememiyo
Lor yaptimFırının içine koy katılaşır
Torpule bacim kesince o zaman cizilmiyor.Benim oğlan bi kaç gündür yüzüyle uğraşıyor. Uyanınca gerinirken ve acıktığında. Gözlerini kaşımayı keşfediyor farkındayım ama bu esnada yüzünü tırmık içinde bırakıyor. Tırnakları kesili. Ama ona rağmen şuan 2 yeri derin çizmiş kanatmış sabah uyanırken. Nasıl unutturabilirim bunu ona. 15 günlükten beri eldiven takmıyorum elleri hep açık yani. Nerden çıktıysa Bu huy :))
Sut bitmez kuzum.zaman zaman azalabiliyor o ayri. Regl donemindemisin o zaman azaliyor. Stillac damla al eczaneden. Sicak kompress yap goguslere. Atlet sutyen giyme ve yapabiliyorsan guzel bi uyku cek.Sanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Sen kullandın mi canım o damlayı bi sorayım eczaneye.bugün Dr a galactago damlayı sordum ben bilmiyorum onu dedi başka arkadaşını aradi o da duymamis.spiral taktırmistim ben ara ara kanama oluyor onun etkisi diye düşünmüştüm adet dönemidir inş var şu anda çünkü. Sağol canım eşime mama aldırdım ne olur ne olmaz diye ama Ağlıyorum şu anda.mama iyi degil düşüncesini atabilsem nasil rahatlicam ama onu da yapamiyorum cebellesip duruyorumSut bitmez kuzum.zaman zaman azalabiliyor o ayri. Regl donemindemisin o zaman azaliyor. Stillac damla al eczaneden. Sicak kompress yap goguslere. Atlet sutyen giyme ve yapabiliyorsan guzel bi uyku cek.
Benimki 2 gündür açlıktan emzigi yicek emdikten sonra bile zaten 2 dk sonra sünger gibi oldu sastim kaldimBenimde öyle sonra bebek emiyo yutkunuyo tekrar sıkıyorum bakıyorum daha çok çıkıyo emdikçe artıyo ağzına geliyo
Sağol canım amin dostlar sağolsun.babam da böyle olsun istemezdi güçlü olmaya calisiyorum ama elimde değil cok ozluyorum onu..üzüntü etkiledi sanırım sütü elimden geleni yapicamCanım benim başın sağ olsun çok üzüldüm
Bianda kesilmez bence bitti sandığın süt yeniden foşur foşur akabilir
Benim memelerin de bigünü diğer günü tutmuyo
Bizimki memede ağlayınca poposuna vuruyorum pışpışlar gibi ozaman daha fazla duruyo ağlamadan biraz araştırsan inşallah kesilmez tamamen
Ben kullanmıstım canım bir ara galctago damlaSen kullandın mi canım o damlayı bi sorayım eczaneye.bugün Dr a galactago damlayı sordum ben bilmiyorum onu dedi başka arkadaşını aradi o da duymamis.spiral taktırmistim ben ara ara kanama oluyor onun etkisi diye düşünmüştüm adet dönemidir inş var şu anda çünkü. Sağol canım eşime mama aldırdım ne olur ne olmaz diye ama Ağlıyorum şu anda.mama iyi degil düşüncesini atabilsem nasil rahatlicam ama onu da yapamiyorum cebellesip duruyorum
Canım bence göğsünün yumuşak olmasına takılma vardır sütün sen emzirmeye devam et mama kötü bir sey değil tabi ki ama mama verdikçe daha da azalmaz mı sence sütün bebeğin çok ağlıyor mu aç kalma belirtileri var mıSen kullandın mi canım o damlayı bi sorayım eczaneye.bugün Dr a galactago damlayı sordum ben bilmiyorum onu dedi başka arkadaşını aradi o da duymamis.spiral taktırmistim ben ara ara kanama oluyor onun etkisi diye düşünmüştüm adet dönemidir inş var şu anda çünkü. Sağol canım eşime mama aldırdım ne olur ne olmaz diye ama Ağlıyorum şu anda.mama iyi degil düşüncesini atabilsem nasil rahatlicam ama onu da yapamiyorum cebellesip duruyorum
Canım artık keşfetme dönemine giriyor ellerini bir birine kavusturup oynuyot bizim ki de sürekli ağzına götürüyor yani bu bir huy değil bence tırnaklarını törpüle kestikten sonra oynasın bol bolBenim oğlan bi kaç gündür yüzüyle uğraşıyor. Uyanınca gerinirken ve acıktığında. Gözlerini kaşımayı keşfediyor farkındayım ama bu esnada yüzünü tırmık içinde bırakıyor. Tırnakları kesili. Ama ona rağmen şuan 2 yeri derin çizmiş kanatmış sabah uyanırken. Nasıl unutturabilirim bunu ona. 15 günlükten beri eldiven takmıyorum elleri hep açık yani. Nerden çıktıysa Bu huy :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?