- 7 Aralık 2016
- 718
- 1.103
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.421
Strestemisin canim. Bol bol uyu. Stres yapma gelir geri sen sagmaya ve emzirmeye devam et. Gecen hafta akan sutum bu hafta aksama dogru bitiyordu bebek acliktan uyuyamiyordu 3 gun ugrastim simdibiraz biraz var aksam. Sabah gittim damla aldim sut arttirici ama kafama göre dr sormadim. Bakalim etki edecekmi. Cok stresliydim sakin olunca geri geliyo sut. Emzirdim arkasinda sagdim sut yoktu ama yinede sagdim beyine sinyal gitsin sut yetmiyor diye. Artacak inaniyorumSanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Basin sagolsun canim. Üzüntü sut kesilmesi icin yeterli. Ama acin azaldikca uzuntun azaldikca sutun gelir sakin emzirmeyi biraktirma bosta olsa emzir sutun artar canim.Damla damla sızıntı şeklinde geliyor
Ah canım memede dursa keşke zaten çığlık çığlığa emiyordu.olumsuz düşünmek istemiyorum 3 hafta oldu babamı kaybedeli.o dönem azalma vardı sütüm bazen Sağdım bazen emdi ama vardı yani.şimdi böyle şak diye kesilir mi
Ise yaradimi canim bende bugun aldim.Ben kullanmıstım canım bir ara galctago damla
Sanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Evet canm bugun farkettim buyumus oglusum ne cabuk zmn gecmisEvet normal suyla canım. Çok da hoşuna gitti. Nırmalde benim kız çığlık çığlığa yıkanıyor sevmiyor suyu. Sabah yüzümüzü yıkamalıyız falan diyorum
Canım büyüyolaroyun istiyecek bundan sonra hep
İyi olmaniza sevindim canm uzun zmndr seni gormeyince merak ettim masallah Selim paşamiza kac aylik oldunuzAy canım yaa, kusura bakma etiketlediğinin maili gelmedi, şimdi bi bakim diye girdim :)
iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.
Selim büyüyor :)
Sen nasılsın, neler yapıyorsunuz.
Sanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Kızlar ben kulladım. Düzenli kullanımda çooook işe yarıyor.Ise yaradimi canim bende bugun aldim.
Öyle yapıyorum çok tıkandı mecbur çektim yineCekcen bacim mecbur. Yunusak yunusak cek. Birde icine yani burun duvarinin icine degdirme ucunu vakumlamasin cildini.
Lor yaptim @katreinur un onerisi ile :)
Torpule bacim kesince o zaman cizilmiyor.
Canım ben ilk günlerde kullandım kaynanam sütün yok bebek aç baskısı yapıyordu bana işk günler süt az geliyor ya.. 2 3 gün düzenki kullandıktan sonra sütler şelale olmuştuIse yaradimi canim bende bugun aldim.
Öyle düşünme canım çoğumuz mama takviyesi yapıyoruz hatta bazılarımız sadece mama veriyo ilk bende ağladım üzüldüm ama dünyanın sonu değil ya önemli olan sağlıklı olmalarıSen kullandın mi canım o damlayı bi sorayım eczaneye.bugün Dr a galactago damlayı sordum ben bilmiyorum onu dedi başka arkadaşını aradi o da duymamis.spiral taktırmistim ben ara ara kanama oluyor onun etkisi diye düşünmüştüm adet dönemidir inş var şu anda çünkü. Sağol canım eşime mama aldırdım ne olur ne olmaz diye ama Ağlıyorum şu anda.mama iyi degil düşüncesini atabilsem nasil rahatlicam ama onu da yapamiyorum cebellesip duruyorum
Ne çabuk geçti ne güzel artık hep berabersiniz gözün aydın şimdiden:)Amin canım inşallah
Son 6 haftaya pazartesi bitiyo
Boza iç ve 1 gece boyunca birlikte yat, her saatte ağzına verSanırım sutum kesiliyor kızlar...3 gündür yok süt buzluktakileri bitirdim öyle idare ettim napıyım şimdi. Hiç bişey fayda etmiyor yumuşacık süt çıkmıyor...göğsümü hep gece sagiyordum gündüz sagsam emmeye süt kalmicak .çünkü 3 saate bile dolmuyor.zaten zar zor emiyr.gece sagdim sag gogsumu bu saat oldu yumusacik hiç normal degil....herseyi deniyorum isirgan otu çayı humana kuru dut yulaf ezmesi yok hiç bişey mi fayda etmez napicam çok uzgunum
Inşallah canım ama değişiyor emin ol çok sıkıntı yapma benim bebe gündüz hiç uyumazdı maşallah diyim artık gündüzleri de başladı yavaştan uyumaya bu akşam 9 da zor uyudu o ayrı:)ama 3aydan önce uyku düzeni zaten oturmuyormuş tam olarak tabi oturan vardır düzen olarak işte bebekten bebeğe de değişiyor...Aynen bu bahaneyle uyku düzeni de değişir belki
Benim de CumaKızlar sonunda kalabalık arkadaş grubunu ağırladım. Daha doğrusu onlar mı beni ağırladı ben mi onları bilmiyorum. Herkes kendi çayını doldurdu :) boşuna strese girmişim. Eşimi işten çağırdım. Yetiştiremiyorum gel patates salatası yap diye :) ay o da tuzsuz yapmış :))) neyse yendi gitti. 2 kere emzirmeye gittim. Bebişe eşim baktı. Çok özlemişim iş arkadaşlarımı. Bana çok iyi geldiler. Evde bunalıma girmişim. Kendime geldim insan görüp sohbet edince. Bundan sonra davetlere katılacağım. Yorulsam da mutlu oluyorum :)
Artık herkesi kırmayayim diye cabalamiycam zaten karar verdim..o kirilmasin bu kırılmasın selin paramparça olsunKizlar simdi okudum da ben de ugrasmayim hic utuyle o zaman. Zaten her parca haftada 2 yikaniyor.
stay strong26 canim 2 aylik cocuga peynir vermek ne demek. Biz kendimiz bile sut urunleri yemiyoruz alerji yapacak diye. Sakin taviz verme, allah korusun bisey olsa sen cekersin yaninda kimse olmaz. Benim arkadasin annesi emzigi mercimek corbasina bandirmis tadini ogrensin diye cocuk o gece gazdan catliyormus. Minicik sey bile onlarda buyuk etki yaratiyor.Benimki de yeni dogdugu hafta sutun yetmiyor sekerli su vericem cocuga diye tutturmustu. Daha 6 gunluktuk bana demisti emziren kadinin sutu fiskirmali senin sari su cikiyor demisti. Oturup bosu bosuna aglamistim.6. Gunde nerden o kadar sut ciksin, iste bilmiyordum ki simdi dese agzinin payini veririm.neyse bu konuya berden geldim bilmiyorum icimde kalmis cok yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?