2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar mrb. Benm oğlan 4 gundur kaka yapmıyo cok uyuyo.auyuyo.azcık gobek wardı o da gıttı.ılk defa oluyo nedendır.

Strestemisin canim. Bol bol uyu. Stres yapma gelir geri sen sagmaya ve emzirmeye devam et. Gecen hafta akan sutum bu hafta aksama dogru bitiyordu bebek acliktan uyuyamiyordu 3 gun ugrastim simdibiraz biraz var aksam. Sabah gittim damla aldim sut arttirici ama kafama göre dr sormadim. Bakalim etki edecekmi. Cok stresliydim sakin olunca geri geliyo sut. Emzirdim arkasinda sagdim sut yoktu ama yinede sagdim beyine sinyal gitsin sut yetmiyor diye. Artacak inaniyorum

Basin sagolsun canim. Üzüntü sut kesilmesi icin yeterli. Ama acin azaldikca uzuntun azaldikca sutun gelir sakin emzirmeyi biraktirma bosta olsa emzir sutun artar canim.

Benim göğüsler de terbiye oldu galiba, artık sertleşmiyor ama süt geliyor. Bendd yetmiyor gibi hissediyorum son zamanlarda çünkü sağdığımda az çıkıyordu. Rezene çayı içiyorum önceden de içiyordum. Galactago damla vardı doğum yapmadan ablam aldırmıştı ama fazla kullanmamıştım, onu düzenli almaya çalışıyorum. Bir de dün sabah kalktığımda memeden sütler akıyordu kalktım sağdım hemen ilk defa 100cc çıktı çok şaşırdım. Sebebi hangi yiyecek bilemedim. Bir de papatya rezene kimyon ve anason karıştırıp içtim o mu çoğalttı bilmiyorum. Bebeğin sakinleşmesi için içmiştim.

Cnm pozitif düşün, süt yok diye düşünme böyle birşey yok.bu dönemde humana süt yapıcı çayı içebilirsin, incir kaynatıp iç. Facebooktaki emzirme sanatındaki adminlerin görüşüne göre memede süt hiç bitmeyen bir çeşme gibidir diyorlar sende öyle düşün bebişin emdikçe daha fazla gelecektir. Mümkün olduğunca mamaya alıştırmaki acıktıkça göğsünden daha çok emsin o çektikçede göğüs daha çok süt üretsin, İstersen gruba üye olup sorabilirsin.

Evet canm bugun farkettim buyumus oglusum ne cabuk zmn gecmis

Ay canım yaa, kusura bakma etiketlediğinin maili gelmedi, şimdi bi bakim diye girdim :)
iyiyiz çok şükür, bir yaramazlık yok.
Selim büyüyor :)
Sen nasılsın, neler yapıyorsunuz.
İyi olmaniza sevindim canm uzun zmndr seni gormeyince merak ettim masallah Selim paşamiza kac aylik oldunuz

Kızlar sonunda kalabalık arkadaş grubunu ağırladım. Daha doğrusu onlar mı beni ağırladı ben mi onları bilmiyorum. Herkes kendi çayını doldurdu :) boşuna strese girmişim. Eşimi işten çağırdım. Yetiştiremiyorum gel patates salatası yap diye :) ay o da tuzsuz yapmış :))) neyse yendi gitti. 2 kere emzirmeye gittim. Bebişe eşim baktı. Çok özlemişim iş arkadaşlarımı. Bana çok iyi geldiler. Evde bunalıma girmişim. Kendime geldim insan görüp sohbet edince. Bundan sonra davetlere katılacağım. Yorulsam da mutlu oluyorum :)

Basin sagolsun canim, mutlaka etkilemistir sutunu ama tekrar gelecegine inan.Yemen icmen normal oldugu surece Cok bol su icmek ve dinlenmek artirir. Uyuyamasan bile cok yorucu isler yapma bi sure.ve sunu dusun anne sutu tabiki cok onemli ama bebege sevgini ilgini vermek herseyden onemli.

Öyle düşünme canım çoğumuz mama takviyesi yapıyoruz hatta bazılarımız sadece mama veriyo ilk bende ağladım üzüldüm ama dünyanın sonu değil ya önemli olan sağlıklı olmaları

Boza iç ve 1 gece boyunca birlikte yat, her saatte ağzına ver

Son düzenleme:
Aynen bu bahaneyle uyku düzeni de değişir belki
Inşallah canım ama değişiyor emin ol çok sıkıntı yapma benim bebe gündüz hiç uyumazdı maşallah diyim artık gündüzleri de başladı yavaştan uyumaya bu akşam 9 da zor uyudu o ayrı:)ama 3aydan önce uyku düzeni zaten oturmuyormuş tam olarak tabi oturan vardır düzen olarak işte bebekten bebeğe de değişiyor...

Benim de Cuma

Artık herkesi kırmayayim diye cabalamiycam zaten karar verdim..o kirilmasin bu kırılmasın selin paramparça olsun yeter yani hastaysa hasta ben cok zor günler geçirdim yanimdamiydi? Yok!bana kimse ahkam kesemiycek o çocuk bana verilmiş bir hediye mucize 9 ay benden beslendi benim içimde büyüdü ben nasıl istiyosam öyle olcak..aslında hepsini içimden böyle iki omuzundan tutup sarsmak geliyo içimden parçalamak istiyorum o derece nefret ediyorum kin duyuyorum onlara..o herşeyi bilirim edasiyla verecek peyniri egosunu tatmin edecek gazıyla belkide hastaligiyla ben uğraşıcam çocuğumun Hep derim Allah iyi ve ruh sağlığı normal insanlarla karşılaştırsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…