2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gece emmesini 1 e indirmeyi nasıl önerdi neler yapacaksınız

Canım gündüz hep mememde kalmak istiyor emziğe alıştırdım ama sadece uyuyacağı zaman alıyor dalınca atıyor ağzından dışardayken emzikle arabada duruyo ama evde durmuyo
Akşam 10da uyyor gece 3.30 da kalkıyor ama deli gibi meme ararken görüyorum çıldırıyor resmen 4 saat beklemem imkansız yani şuan bile deli gibi elini emiyor :)

Ben varım canım sağ memeyi silikonsuz ememiyo emse bile ucum küçük olduğu için hemen yarılıyo

Hangi uç kullanıyorsun cankm bi silikon bi meme sıkıntı çıkarmıyor mj
Aventin standart ucunu kullanıyorum canım çok rahat ettirdi beni gerçekten iyiki almışım şimdi silikon uç biberon gibi foşur foşur akıttığı için bebekler ilk gerçek memeyi alınca beğenmiyo süt azalır hikayesine inanmıyorum ben emzirme hemşirelerine bakma sen gerekirse sağı hep silikonla emsin napcan yeterki doysun

Gece emmesini 1 e indirmeyi nasıl önerdi neler yapacaksınız
Bi program belirledik onu oturtmaya calisiyoruz ama cok zor gercekten.Bugun 4. Gun bakalim ise yarayacakmi emin degilim acikcasi. Heraksam 6 da yika en az 120 cc sut, 7 de yatiriyoruz. Sonra 11de uyanirsa tekrar 120 cc verilecek, bi daha sabah 7ye kadar vermemeye calisiyoruz. Emzikle sakinlestir uyusun diyor. Sabirla yapmaya calis diyor ama o sabir bende yok sanirim.Ama bu hedef tabi daha boyle bisey oldugu da yok, ortaligi yikinca sıkıyosa verme memeyi

Anladım canım ten tene temas şeklinden dene bakalım bi ılık duş alıp emer insallah bende ah o dertten muzdaribim sağ memehi almiyor
Benimde solu hiç almıyodu zaten şimdi sağı da almıyo sol göğsümü ne zaman emdi hatırlamıyorum bile hep sağıyorum onu

Ben 11 den sabah 7ye kadar aç kalmasına razı olamam yaa nası olcak böyle

Belimim yıkarmış resmen karnıma koyuyorum yine de asagida kalıyor poposunu açmak rahatsız etti sanırım o aparati hep mi kullanacağız

7,5 kg dan sonra kullanılmıyordu sanırım. Bel kemerini iyi sık , benim de aşağıya kayıyordu bir süre sonra meğer sıkmıyormuşum ondanmış.

Yarın 10 da operasyon oluyorum arkadaşlar bana dua edin emme sıkıntımız var ama erteledikçe zor olacak bir an önce çıksın dedim her şey arka arkaya geldi

Çok geçmiş olsun şimdiden

Kizlar bugun sonunda kacinilmaz sonunuasadik alerji doktoruna gittik. Resmi olarak besin alerjimiz var. Baya morlim bozuk canim sıkkın. Anne sutu icin diyet yapicam ve bir suru madde var. Beebgim icin her seyi yaparim saglikli olsunda gerisi benim yorulacagim is. Diyet yapan arkadaslarima sorucam bakalim napmislar. Bebegimin emme ve uyku problemini buna bagladi doktor. Sevmedigi ve alerjisi olan bir besin vucuduna girer girmez rahatsiz eder dedi. 4-6 ay arasi cok onemliymis meme reddi icin gece yada uyurken emzirirsin aklinda oldun dedi bende oyle yapiyorum zarn su an bile. Aglata aglata kan aldilar damarlari belli olmuyordu. Kaka tahlili verdik. Kusmasina da once idrar tahlili yaptirdi sonucuna gore reflu dicekmis belki idrar yolu emfeksiyonu olabilirmis. Bide kalca icin bacaklari tam yan acilmiyor dedi iki bez bagla dedi acilabilnesi icin. Artik onuda diger doktorun tavsiyesini beklicem Butun bu yorgunluk ve stresin yaninda bide akilli kocamla kavga ettik bu adamin isi gucu yok gercekten benimle ugrasiyo ya . Bana sariyo bide bu haldeyken. Oturdum agliyorum kizimi uyuttum oyle iste (

Benimde solu hiç almıyodu zaten şimdi sağı da almıyo sol göğsümü ne zaman emdi hatırlamıyorum bile hep sağıyorum onu

Cnm gecen doktorun biri aciklama yapmisti bulabilirsem fotosunu koyayim. Boynu veya dil bagi ile ilgili bisey olabilir diye. Mesela boynunun sag kismi daha kisa orayi az kullaniyor gibi. O taraflari uykuluyken yada yatarak vermeyi denedinmi

Silikon uç dene o zaman kuzum biberon sanıyorlar onu ben biberona alışmıştı öyle emzirmeye geçtim uçla ağzına gelince uç biberon sanıyor emiyor

Kaç günlüksünüz 8 saat aç kalıp uyuması normaliymiş
Gece beslemesini TEK’e indirmek ilerde de yas ilerledikçe uyku sorunu icin önemliymiş onu duydum yanı ilerde çok kalkmazmış

Kafa karışıklığı olur digerinde de onu isterse veya onda uç emmeye alışır normal kavramayı unutur diğer memeyide silikonla emerse diye korkuyorum

Arkadaşların dediği gibi sadece emiyorsa obez olmaz benim bildiğim bu kilo alımlari yürümeye başladıklarında zaten çok azalacak o konuda endişe etme bence. Bana da doktorum 3 saatte bir dedi. Bu kilo almasından değil de beslenme düzeni açısından önemli. Sürekli emerse az emer ve atıştırma gibi olurmuş ve bu düzen büyüyünce de devam edermiş bu yüzden gece emzirmesini de azaltın diyorlar. Ha ben de uygulayamıyorum çok gece ağlayınca saatte bir emdiği oluyor sonra da gazdan duramıyor çocuk.

Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin.

Çok geçmiş olsun canım kakada mukustan mi
Gittiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…