- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.601
Gece emmesini 1 e indirmeyi nasıl önerdi neler yapacaksınızEmzik aliyormu? Almiyorsa bile zorlamaya calis. 3 saat cok iyi 4 saate bile cikarabilirsin bence. Bir de gece beslenmesini 1 e indirmek gerekiyor. Ben uyku duzeni olusturmak icin hemsireye danisiyorum o bu sekilde soyledi. Soyle yapiyoruz mesela emzirdim 4 saat dolmadan cok agladi once emzik deniyoruz, ilgisini farkli yerlere cekmeye calisiyoruz yine susmazsa sadece 3 dakika susturmak icin meme veriyoruz. Biraz insanin ici aciyor ama gercekten ileride yeme duzeni sagligini cok etkileyecek.
Canım gündüz hep mememde kalmak istiyor emziğe alıştırdım ama sadece uyuyacağı zaman alıyor dalınca atıyor ağzından dışardayken emzikle arabada duruyo ama evde durmuyoEmzik aliyormu? Almiyorsa bile zorlamaya calis. 3 saat cok iyi 4 saate bile cikarabilirsin bence. Bir de gece beslenmesini 1 e indirmek gerekiyor. Ben uyku duzeni olusturmak icin hemsireye danisiyorum o bu sekilde soyledi. Soyle yapiyoruz mesela emzirdim 4 saat dolmadan cok agladi once emzik deniyoruz, ilgisini farkli yerlere cekmeye calisiyoruz yine susmazsa sadece 3 dakika susturmak icin meme veriyoruz. Biraz insanin ici aciyor ama gercekten ileride yeme duzeni sagligini cok etkileyecek.
Ben varım canım sağ memeyi silikonsuz ememiyo emse bile ucum küçük olduğu için hemen yarılıyoKızlar silikon uçla emziren var miydi benim gibi sağ meme de hala sorun yaşıyoruz
Emzirme danismani silikonla hep uç emdiği icin uç emiyor ondan kavrayamıyor Henüz dedi aventin ki çok sert sağ memeyi almamaya başladı yarıldı zaten 2 hagtadir geçmiyor ne yaptıysam
Kapanıyor bizimki tekrar emince ucu acıtınca açılıyor yara
Eskisi gibi sütüm tanzikli de degil az o sebele uçla cekiyor cekiyor gelmiyor vakum olmuyor acaba daha yumuşak bi uç mu alsam
Ne zaman kavrar ki bu çocuk memeyi tam solu kavrayıp sağı kavrayamamasi da bi garip
Bazen solu kaçırıyor uca getiriyor ama başta dolu dolu alıyor şükür bu gidişle tek memeye kalmam insallah
Kilomuz 6800 gr daha 2 ay 1 haftalığız canımKac gr almış mi emzirmeyi kesinlikle kesme bırakma aynen sütüyle çocuk obez olmaz havalandır sürekli her yerini iyi kurula pişik olmaz kuzum bizimkiler de bogum boğum hareket etmedikleri için böyle
Hangi uç kullanıyorsun cankm bi silikon bi meme sıkıntı çıkarmıyor mjBen varım canım sağ memeyi silikonsuz ememiyo emse bile ucum küçük olduğu için hemen yarılıyo
Masallah kuzum bence emzkr zaten sonra az alıyorlar dengeler sen doktora bakma obez olmaz hiçbir çocuk anne sütüyleKilomuz 6800 gr daha 2 ay 1 haftalığız canım
Aventin standart ucunu kullanıyorum canım çok rahat ettirdi beni gerçekten iyiki almışım şimdi silikon uç biberon gibi foşur foşur akıttığı için bebekler ilk gerçek memeyi alınca beğenmiyo süt azalır hikayesine inanmıyorum ben emzirme hemşirelerine bakma sen gerekirse sağı hep silikonla emsin napcan yeterki doysunHangi uç kullanıyorsun cankm bi silikon bi meme sıkıntı çıkarmıyor mj
Bi program belirledik onu oturtmaya calisiyoruz ama cok zor gercekten.Bugun 4. Gun bakalim ise yarayacakmi emin degilim acikcasi. Heraksam 6 da yika en az 120 cc sut, 7 de yatiriyoruz. Sonra 11de uyanirsa tekrar 120 cc verilecek, bi daha sabah 7ye kadar vermemeye calisiyoruz. Emzikle sakinlestir uyusun diyor. Sabirla yapmaya calis diyor ama o sabir bende yok sanirim.Ama bu hedef tabi daha boyle bisey oldugu da yok, ortaligi yikinca sıkıyosa verme memeyiGece emmesini 1 e indirmeyi nasıl önerdi neler yapacaksınız
Benimde solu hiç almıyodu zaten şimdi sağı da almıyo sol göğsümü ne zaman emdi hatırlamıyorum bile hep sağıyorum onuAnladım canım ten tene temas şeklinden dene bakalım bi ılık duş alıp emer insallah bende ah o dertten muzdaribim sağ memehi almiyor
Ben 11 den sabah 7ye kadar aç kalmasına razı olamam yaa nası olcak böyleBi program belirledik onu oturtmaya calisiyoruz ama cok zor gercekten.Bugun 4. Gun bakalim ise yarayacakmi emin degilim acikcasi. Heraksam 6 da yika en az 120 cc sut, 7 de yatiriyoruz. Sonra 11de uyanirsa tekrar 120 cc verilecek, bi daha sabah 7ye kadar vermemeye calisiyoruz. Emzikle sakinlestir uyusun diyor. Sabirla yapmaya calis diyor ama o sabir bende yok sanirim.Ama bu hedef tabi daha boyle bisey oldugu da yok, ortaligi yikinca sıkıyosa verme memeyi
Belimim yıkarmış resmen karnıma koyuyorum yine de asagida kalıyor poposunu açmak rahatsız etti sanırım o aparati hep mi kullanacağız
Yarın 10 da operasyon oluyorum arkadaşlar bana dua edin emme sıkıntımız var ama erteledikçe zor olacak bir an önce çıksın dedim her şey arka arkaya geldi
Benimde solu hiç almıyodu zaten şimdi sağı da almıyo sol göğsümü ne zaman emdi hatırlamıyorum bile hep sağıyorum onu
Silikon uç dene o zaman kuzum biberon sanıyorlar onu ben biberona alışmıştı öyle emzirmeye geçtim uçla ağzına gelince uç biberon sanıyor emiyorBenimde solu hiç almıyodu zaten şimdi sağı da almıyo sol göğsümü ne zaman emdi hatırlamıyorum bile hep sağıyorum onu
Kaç günlüksünüz 8 saat aç kalıp uyuması normaliymişBi program belirledik onu oturtmaya calisiyoruz ama cok zor gercekten.Bugun 4. Gun bakalim ise yarayacakmi emin degilim acikcasi. Heraksam 6 da yika en az 120 cc sut, 7 de yatiriyoruz. Sonra 11de uyanirsa tekrar 120 cc verilecek, bi daha sabah 7ye kadar vermemeye calisiyoruz. Emzikle sakinlestir uyusun diyor. Sabirla yapmaya calis diyor ama o sabir bende yok sanirim.Ama bu hedef tabi daha boyle bisey oldugu da yok, ortaligi yikinca sıkıyosa verme memeyi
Kafa karışıklığı olur digerinde de onu isterse veya onda uç emmeye alışır normal kavramayı unutur diğer memeyide silikonla emerse diye korkuyorumAventin standart ucunu kullanıyorum canım çok rahat ettirdi beni gerçekten iyiki almışım şimdi silikon uç biberon gibi foşur foşur akıttığı için bebekler ilk gerçek memeyi alınca beğenmiyo süt azalır hikayesine inanmıyorum ben emzirme hemşirelerine bakma sen gerekirse sağı hep silikonla emsin napcan yeterki doysun
Arkadaşların dediği gibi sadece emiyorsa obez olmaz benim bildiğim bu kilo alımlari yürümeye başladıklarında zaten çok azalacak o konuda endişe etme bence. Bana da doktorum 3 saatte bir dedi. Bu kilo almasından değil de beslenme düzeni açısından önemli. Sürekli emerse az emer ve atıştırma gibi olurmuş ve bu düzen büyüyünce de devam edermiş bu yüzden gece emzirmesini de azaltın diyorlar. Ha ben de uygulayamıyorum çok gece ağlayınca saatte bir emdiği oluyor sonra da gazdan duramıyor çocuk.Kızlar kalça ultrasonu için dr a gittik sonuç güzel
Dr a çok kusuyor dedim çok emiyordur 700 800 gr fazlası var emzirmeyi kes biraz dedi ben nası kesiyim ağlayınca kıyamıyorum hemen meme veriyorum
Bu kez de obez olacak korkusu sardı beni
Boğum yerleri hep pişik kilodan dedi dr
3 saatte bir emzirmem gerek biliyorum ama saatte 1 emmek isteyince nasıl oyalayım ki
Geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin.Kizlar bugun sonunda kacinilmaz sonunuasadik alerji doktoruna gittik. Resmi olarak besin alerjimiz var. Baya morlim bozuk canim sıkkın. Anne sutu icin diyet yapicam ve bir suru madde var. Beebgim icin her seyi yaparim saglikli olsunda gerisi benim yorulacagim is. Diyet yapan arkadaslarima sorucam bakalim napmislar. Bebegimin emme ve uyku problemini buna bagladi doktor. Sevmedigi ve alerjisi olan bir besin vucuduna girer girmez rahatsiz eder dedi. 4-6 ay arasi cok onemliymis meme reddi icin gece yada uyurken emzirirsin aklinda oldun dedi bende oyle yapiyorum zarn su an bile. Aglata aglata kan aldilar damarlari belli olmuyordu. Kaka tahlili verdik. Kusmasina da once idrar tahlili yaptirdi sonucuna gore reflu dicekmis belki idrar yolu emfeksiyonu olabilirmis. Bide kalca icin bacaklari tam yan acilmiyor dedi iki bez bagla dedi acilabilnesi icin. Artik onuda diger doktorun tavsiyesini beklicem Butun bu yorgunluk ve stresin yaninda bide akilli kocamla kavga ettik bu adamin isi gucu yok gercekten benimle ugrasiyo ya . Bana sariyo bide bu haldeyken. Oturdum agliyorum kizimi uyuttum oyle iste(
Çok geçmiş olsun canım kakada mukustan miKizlar bugun sonunda kacinilmaz sonunuasadik alerji doktoruna gittik. Resmi olarak besin alerjimiz var. Baya morlim bozuk canim sıkkın. Anne sutu icin diyet yapicam ve bir suru madde var. Beebgim icin her seyi yaparim saglikli olsunda gerisi benim yorulacagim is. Diyet yapan arkadaslarima sorucam bakalim napmislar. Bebegimin emme ve uyku problemini buna bagladi doktor. Sevmedigi ve alerjisi olan bir besin vucuduna girer girmez rahatsiz eder dedi. 4-6 ay arasi cok onemliymis meme reddi icin gece yada uyurken emzirirsin aklinda oldun dedi bende oyle yapiyorum zarn su an bile. Aglata aglata kan aldilar damarlari belli olmuyordu. Kaka tahlili verdik. Kusmasina da once idrar tahlili yaptirdi sonucuna gore reflu dicekmis belki idrar yolu emfeksiyonu olabilirmis. Bide kalca icin bacaklari tam yan acilmiyor dedi iki bez bagla dedi acilabilnesi icin. Artik onuda diger doktorun tavsiyesini beklicem Butun bu yorgunluk ve stresin yaninda bide akilli kocamla kavga ettik bu adamin isi gucu yok gercekten benimle ugrasiyo ya . Bana sariyo bide bu haldeyken. Oturdum agliyorum kizimi uyuttum oyle iste(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?