2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Cnm çok erken değilmi bunun için. 11-7 arası bidefa emse sanki daha iyi olur. Siz daha küçüksünüz 6 aylıkken denesen daha iyi olur sanki

Erkekler stresi kaldıramaz canım. Yakınında cebinde gördüğü kişilerden çıkarıyorlar bazen acısını

Kaç günlüksünüz 8 saat aç kalıp uyuması normaliymiş
Gece beslemesini TEK’e indirmek ilerde de yas ilerledikçe uyku sorunu icin önemliymiş onu duydum yanı ilerde çok kalkmazmış
Soyle bizdeki durum Ali’nin kilosuna ve ayina gore 120 cc anne sutu en az 3 saat tutmasi gerekiyormus.4 saate kadar uzatilabilir. Onun disinda meme istemesi seni emzik olarak kullaniyor anlamina geliyormus. Aksam yatmadan 7 gibi emzirilip yatiriyoruz. Mesela benimki 5.6. Dakika da kendini cekip memeyle kavga ediyordu o zaman gazini cikartip devam ettirmem gerekiyormus ben bilmiyordum. Kisa kisa her saat basi emiyordu. Neyse 7 de emdi uyudu, 10-11 gibi tekrar emziriyorsun, bu saatte 120 cc den az olmamasi lazim gece kesintisiz uyku icin yukleme ogunu deniyor buna, o yuzden biberonla vermek en iyisi. Sonra 4 civari baktin aclik aglamasi gibi 5 dakika kadar meme ver sadece zaten uykuya geri dalacak diyor.Yani sen de biliyorsundur bebegin beslenmeyle uykuyu birbirine baglamamasi gerektigi gibi soylemler var ya onlari da uygulamis oluyorlar. Ben de aklima yatti deniyorum zaten bakalim duzen olacak mi bilmiyorum. Bu islerin pek dogrusu yanlisi da yok.
Amaaan hepsi buyuyup gidiyor iste :)

Kafa karışıklığı olur digerinde de onu isterse veya onda uç emmeye alışır normal kavramayı unutur diğer memeyide silikonla emerse diye korkuyorum
Canım bebekler hem biberonla su ve mama içerken hem anneyi emmeye devam ediyorsa demekki kafaları karışmıyor hep iyi açıdan düşündüm yoksa silikon uç olayı beni çok üzüyordu göğüslerim yarayken hep geriliyordum stresim bebeğe de yansıyordu belki bu yüzden emmeyi bırakacaktı çok şükür emiyorlar

Canim hareketlenince zayiflar zaten 700 800 cok degilki bence hic bebegi aglatma istedikce emzir

11 den 7 ye cok uzun zaman yani bebege yazik cok kucukler daha. Enazindan bir kere emzir

Geçmiş olsun canım. Alerjiden dolayı mı yani kanlı kaka?

Bende yumruk gibi kullanıyorum. Zaten kilosu da düşük 4300 falandır. Diğer türlü hiç denemedim.

Benim Doğum parası hala yatmamış 3 ay oldu işleme alan yok

Ben başvuramadım bile

Kız içim gitti, nerdeyse şimdi ağlıcaktım.

Ya bu Deli gibi el emme olayi ne olacak ya az biraz daldıydı öyle yapa yapa kendini uyandırıyor
Yumruk emiyor resmen

Bizimki de el emmeye başladı. Geçen gece memeyi emiyordu bi ara bıraktı tekrar ağzına verene kadar hemen elini ağzına soktu cokur cokur çekiyor. Ben normalde emince müdahale etmiyorum ağzıyla keşfediyor sonuçta.

Geçmiş olsun canım. İnşallah başka sıkıntı çıkmaz. Diyetle atlatırsınız, Allah beterinden korusun.

Artik baya büyük aslında insert acık olsa daha iyi olur.

Selam kızlar

Ben bu kiloları dert etmeye başladım. Hamilelikten hiç kilom kalmadı benim hatta 58e inmiştim, ama gelen gidenle yiye yiye 62-63 kilo oldum 2ayda. Üstelik hayatımda ilk defa bu kilodayım. Kendimi durduramıyorum da tatlı isteği duyuyorum hep. Kuru incir fındık ezmesi filan yiyorum gerçi. Öyle çikolata paketli abur cubur alışkanlığım yok. Karbohidratı bıraksam zayıflarım onu da biliyorum ama motive olamıyorum. Bebe biraz uyusa gündüzleri evdeki eliptik bisiklete biner yada videolardan spor yaparım. Geçen gün tv’de bir dr hamilelik kiloları gider ama lohusalık kiloları gitmez demiş ablam söyledi üstüme yapışıp kalmasın ya

Tekrar gecmis olsun canim yaa olsun uzulme alerji yapacak seyleri yemezsin bi sure olur biter. Kotu bisey degil hastalik degil sonucta, hic uzme kendini.
Kocayi da takma yaa cogu ayni inanki. Benimki de destek olacagina,bisey olsa da bana sarsa diye firsat kolluyo.

10-12 saat uyurdum. Öyle seviyorum ki uykuyu. Dalıyorum bi saat sonra bölünüyor ya deli oluyorum şuan gözlerimi zor tutuyorum
aha hiç sorma hamil e iken bir uyurdum öğlen kalkardım 12 yı bulurdu kedi de benle uyur ben uyaninca kalkardı esim hayvani bile kendine benzettin diyodu şimdi perişan oluyorum dün 4 te uyandı eşim ben emzirirken mamayı yaptı gitti balkonda sigara içti bir sıkıştım karnıma ağrı saplandı adam uyku sersemi ama sigara keyfi yapıyor geldi yedi azari sinirimi ondan çıkardım bagarinca bi koşuşu varvalla her daim uyusam artık açığı kapatamam

Bende 63 kiloyum ve sabit ilk defa bukadar kilo aldım hayatımda 55-56 'dan yukarı çıkmadım hiç bende tutamıyorum kendimi..aynen karbonhidrat bırakılsa olur ama işime gelmiyo kız ek gıdaya geçse başlıycam spora annemin evin köşede spor salonu var ama daha cook var aynada bakınca kendimi tanıyamıyorum resmen

Çoook geçmiş olsun canım. Eşinin derdi neymiş belki oda üzüntüden yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…