2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Yavaş yavaş uyumaya başladı az da olsa. Gündüz uykusu olursa birazcık o arada evde eliptik bisikletim var ona binerim. Ama yememem lazım tabi

Emzirmek zayıflatır dediler hiç öyle olmadı. Bir de benim bebe fazla kilo almıyor, öyle olunca diyet yapmaya da gönlüm el vermiyor.

Kızlar ben operasyondan ciktim iyiyim biraz agrim var çok şükür atlattım

Geçmiş olsun canım, çabucak toparlaraın inşallah.

Arkadaşlar kızım öksürüyor ateş yok. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı
Benim de aynı canım. 5 gündür kusacak gibi öksüryor. Ateş yok. Burun akıntısı yok. Dokltra götürdüm ama hiç umursamadı. 2 gündür daha da arttı öksürmesi

Benim de aynı canım. 5 gündür kusacak gibi öksüryor. Ateş yok. Burun akıntısı yok. Dokltra götürdüm ama hiç umursamadı. 2 gündür daha da arttı öksürmesi
Yaa size de çok geçmiş olsun. Bende umursamaz diye tahmin ettiğimden hemen gitmeyeyim dedim. Ateş filan olsa ciddiye alırlar diye düşündüm. Şimdilik sucak tutmaya çalışıyorum da Başka ne yapabilirim diye sizlere sorayım dedim

Yemeyince de süt azalıyor zaten azalmak için bahaneye bakıyor o yüzden benim de diyet yapmaya gönlüm elvermiyor. Bi şekilde verilir diye düşünüyorum ama gep zayıf olarak yaşayınca 30 seneden sonra bir garip oluyorum:)

Çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir. Biraz geriden takip ettiğim için şimdi gördüm,

Geçmiş olsun sana dacanım, bebeklerdebesin alerjisi 4-6 ay arası geçermiş genelde. Umarım sizin de öyle olur.

Oksuruk umursanmaz mı daha neler. Oplum rsv kaptı ateş ve burun akıntısı yoktu sadece oksuruk vardı ve bronşolit dendi buhar tedavisiyle atlattık. Doktor boğazına bakıp ve ciğerini dinleyip anlıyor zaten ihmal etmeyin derim

Benim ilk çocugum çok tecrübesizim inşallah diğer kızlardan bilgisi olan varsa ikimize de yardımcı olur

Öksürük sıklığı nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…