2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende kedime bakıp senin değerini bilememişim anneeeeğğğğğm diyorum malak gibi uyurduk ikimizde yatardı yanıma ohhhh. Benle kalkardı. Sesi soluğu yok acıktım susadım çişim kakam yok
Vallahi yaa öyle yazık hayvan bunalıma girdi gündüz bizim yatak odasında yatağın yorganin içine girip yatıyor havasiz isiksiz sesi çıkmayan havyan aglar gibi miyavlamaya başladı bizde öyle malak gibi uyurduk ayağımın dibinde yatardı ben kacta kalkarsam o zaman kalkardı yavrum :)

Emin'im çok güzeldir ama bir o kadar da zordur :) 3 minik afacanla başbaşayız gün yetmez valla :)

Kan tahlilinde mi alerji çıktı canım. Ne alerjisi olduğu belli mi peki

Çoook geçmiş olsun canım. Eşinin derdi neymiş belki oda üzüntüden yapmıştır

Amaan bizimki iyi baba semdromunda herseyi o daha oyi dusunur daha iyi yapar kizi olunca benim anneligimi begenmiyor beyfendi
Allah rahatlık versin kızlar dua edin iyi geceler
Cnm gecmis olsun şimdiden insallah kolay bir operasyon olur
Kan tahlilinde mi alerji çıktı canım. Ne alerjisi olduğu belli mi peki
Kan sonucu daha cikmadi cnm bugun yafa yarin ogrenicez sikayet ve gotuntuden teshis koydu. Zaten kan olunca resimlerden bskip dedi. Kanda ne cikicak bakalim

Canm bnm cok geçmiş olsun

Günaydın kızlar biz 6 saatlik bi yolculukla ananneye geldik. Bu sıralar düşünmüyorduk aslında ani bi kararla çıktık:) ilk 3 saati çok iyiydi son 3 saat fenaydık. Enes hiç durmadı çok zor bitirdik yolu. Bakalım dönüşte ne yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…