2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Cnm birşey sorucam mesela diyorsun ya 7 de yatırıyoruz yatırınca yatıyor mu ? Mesela bizim ki ne kadar emzirsende altı temizde olsa memede uyuyor yatağa koyuyoruz kalkıyor. Nasıl başarıyorsunuz uyutmayı ? Zaten gündüz çok zor uyuyor sabah 8 de kalkiyor. öğlen 2ye kadar uyumuyor. Eger şanşlıysak 2,3 saat uyuyor akşam 6 ya kadar . Akşam 6 dan gece 12 ye kadar da ne yapsak uyumuyor. Ayrıca emzik kabul etmiyor. Banyodan da hoşlanmıyor. Bebeği uyuyan anneler ne yapıyorsunuz yardım çıldırcazz...

O dertten bende de var. 54 kiloyla hamile kaldım ve hayatımdaki en kilolu halim oydu. Şimdi 59 kiloyum hiçbirşeyin olmuyor. Emzirmekten dolayı diyet de yapamıyorum. Şimdi sabretmemiz lazım yeter ki sütümüz olsun kiloyu veririz diye düşünüyorum tabi ucunu kaçırmamak lazım:)

Cnm gecen doktorun biri aciklama yapmisti bulabilirsem fotosunu koyayim. Boynu veya dil bagi ile ilgili bisey olabilir diye. Mesela boynunun sag kismi daha kisa orayi az kullaniyor gibi. O taraflari uykuluyken yada yatarak vermeyi denedinmi
Yarın kkb ye gitcez bide on göstercem bakalım ne dicek. Az az emiyo şimdi

Silikon uç dene o zaman kuzum biberon sanıyorlar onu ben biberona alışmıştı öyle emzirmeye geçtim uçla ağzına gelince uç biberon sanıyor emiyor
Yarın kkn ye gitcez canım. Emiyo ama uzun süre değil doymuş gibi çekiliyo sonra sağıyorum 50 cc felan içiyo

Canm ben 2 saate 100cc veriyordum artik 4 saatte bir emiyo iki saatte uc saate istemiyo
4saatte yine 100cc mi veriyosun canim.bitiriyo mu peki.benim yavru 2bucuk 3saatten sonra bi agliyo diyorum tamam bu sefer icecek bi yapiyorum mamayi ilk basta heyecanlaniyo sonra 40-60icip birakiyo.ee bu dongu devam ediyo atistirma sekilde gun bitiyo.

Bazen hepsini bitiriyo canm bazen de 50 iciyo ac kaliyomu acaba idrari az eskiden bezi dolduruyordu bugun cok azdi pazartesi konturolumuz var bi gidim sorucam

Mukus , yesil kaka ve kan cnm ve bide tabi meme reddi ve huzursuzlukda bardi bir kac haftadir
Çok geçmiş olsun kuzum kocayı takma stres olup üzülünce en yakin biz olunca bzixdn çıkarıyorlar bizde onlardan çıkarıyoruz buna evlilik deniyor
Ertelemek zaten ayri bir yuk. Insallah kolay gecer ve hemen toparlarsin. Nesrin hanimmi yapacak
Maalesef Nesrin fener yapacak
Yaptığı hatayı düzeltebilecek mi bakalım
Korkum daha da kötü olması
Yarın kkn ye gitcez canım. Emiyo ama uzun süre değil doymuş gibi çekiliyo sonra sağıyorum 50 cc felan içiyo
Sağdıcın az baxim demek ki baya iciuoe biberon alan bebekler çok vakum yapar mesela benimki aylardır 5 dk emiyordu kilosu da iyiydi sonra sonra uzadı
İnsallah bsy yoktur doktor digeri gibi olma ibsallah kuzum derdine çare olur

Canım çok geçmiş olsun..kıyamam ya inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Iki bucuga dogru gidiyoruz. Ilk drfa oluyor ve hala yapmadi
Canım benim kız en geç 6 günde yaptı bu seferki bugünle birlikte 7 gün oldu fitil koyayım dedim o da büyük geldi 2 kere soktuk canı yandı sanırım acıdı kabız değil ama sırf yapsin rahatlasin diye yaptim çok ıkınıyodu ve ağlıyordu kızım fitili ittiremedik tabi zaten çıkar çıkmaz fitil yaptı az bişey ama tam sökülmedi tabi çünkü uzun süre yapmayınca baya fazla yapıyor heryeri batıyor..Dr a sordum bende normal dedi kati kaka degilse bide keci kakasi gibi yapmadığı sürece korkma dedi..son kaka normalse korkma..

Ee birden cikarmi bu. Acaba alerjimi yapti diyorum bir sey..

Bizim de bieden yanaklarda çıktı kuzum yoktu öncesinde. Cildi çok kuruydu sadece. Ben ordan anlamıştım. Yanağı görünce doktor direk atopik dermatit dedi

Bende kedime bakıp senin değerini bilememişim anneeeeğğğğğm diyorum malak gibi uyurduk ikimizde yatardı yanıma ohhhh. Benle kalkardı. Sesi soluğu yok acıktım susadım çişim kakam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…