- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
- #53.901
Kızlar sizin bebelerin kakasida katilastimi?renk aynı sarı ama biraz daha katı çıkıyor normal mi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam donuyorumAaa ben girmemistim bayagidir Ankaraya mi geldin.Ben misafir koşturmacasindan internete bile giremedim ne zamana kadar burdasin
Öksürük arttı malesef bizim de. Acile gittik dün hava verdiler. Bugünde var yine. Yarın kontrole gideceğiz. Bilgi için teşekkürlerOksuruk derinden geliyordu ve fazlaydi.normalde bogazina sut veya tukuruk kacinca oksurdugu gibi degildi
Umarim ciddi birsey yoktur gecmis olsunÖksürük arttı malesef bizim de. Acile gittik dün hava verdiler. Bugünde var yine. Yarın kontrole gideceğiz. Bilgi için teşekkürler
Tamam canım benim daha doktor kontrolüm 11 mayısta önce giden olursa haber verelimYine doktora soralim birbirimiz haber veririz ama kullananlar var. hem de mideyi rahatlatiyor.
Cok gecmis olsunÖksürük arttı malesef bizim de. Acile gittik dün hava verdiler. Bugünde var yine. Yarın kontrole gideceğiz. Bilgi için teşekkürler
Annem bebekten kokulu bişey çıkıyosa üşütmüştür diyo hep canımKizlar onceden kustugunda sut sut kokuyordu ama son bikac gundur kusugu kotu kokmaya basladi. Yani cok afedersiniz de normal insan gibi. Sizce normal mi? Yoksa midesini mi usuttu acaba diyorum.
470 cc benxs çok iyi bi rakam hele bir de emziriyorsanKızlar resmen sütüm yetmiyo. Sabahdan bu zamana 470 cc süt sağdım 4 saattir sağ göğsümü sağmıyodum sağdım 60 cc zor çıktı. Allah tan gece mama veriyorum da birikiyo sağıyorum gün içinde yetmeyince onu veriyorum yoksa aç kalvak yavrum
İyi gelen gezerek emzirmekKızlar selam bebeğim nerdeyse 3 aylık olacak.bugün meme reddi yaşıyorum maalesef zorladıkça dahada çok ağladı.Aç kalmasın diye sağıp verdim biberonu alıyor tabikide.
3 aydan sonra emme aralarınız uzadımı?en son zorla tutturabildim müzikle sallanarak ama 3 saat geçti yeni uykuya daldı aranmıyor.
Kaç saat arayla emziriyorsunuz şu an?
Düşünceli anne olmak zorAnne olmak ne kadar zormuş
Çocuğun dilinden anlayamamak ne istediğini bilememek endişeler
Yalnızlık
Zor çok zor
En iyisin de bile kuruduKizlar bizim kasıklarda bezden dolayi kuruma oldu ama cidden boyle kurumus toprak gibi oldu derisi. Soyulmaya baslayinca da korktum yara olacak diye, hindistancevizi yagi onerdiler dunden beri her alt degistirmede surdum ve baktim biraz once guzel iyilesme var. hem poposuna da sur kaka hic yapismaz dediler gercekten kizarikliklar da gecti. Size de oneririm.
Bu arada kuruluk nedeni de denemek icin indirimdeki bi bezi alayim dedim, cok sertti ama dedim hadi bitsin paket keske direk atsaymisim cope![]()
Tek desteğim eşim dilimden anlayan annem gelse kadın yaşlı nw yapanını bilmiyor ben söylenemiyorum zayen calisiyor ablam desen öğlen geliyor sadece yardım ediyor kafamda ki sorulara cevap veremez bebegi yokDüşünceli anne olmak zor
Pimpirikli anne olmak zor canım
Ama yalnızlık senin dilinden sana göre davranmayan anca strese sokan biriyle yaşamak hepten zor