2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok kilo alımımız güzel ama nefes borumuzdaki kıkırdaklarımız sertleşmemiş. Sürekli genzine kaçıp morarıyo. Genzine kaçana kadar emziriyorum sonra sağıp takviye yapıyorum. Kuzenimin hiç almadı bebeği 8 ay sağıp verdi hep bende neden böyle oldu anlamadım çok üzüldüm şuan
Ben neredeyse 50 gün sağıp verdim sütüm gayet böldü ASla azalmıyor en verimli olduğu zamandı benim
Eskiler elle sağarmış hic azalan olmamış ki

Aşık oldum esim burdan taa Rusya ya geldi uc kez once ailem istemiyordu cok uzak diye baktılar bn cok istiyorum sonra tamm dediler. Ozmn annem söylemişti kizim gurbette yalniz olmak zor iyi dusun diye esimi seviyorum cok şükür mutluyum Robbim evlat nasip etti ama cok özlüyorum hp agliyorum hastaligimi etkiside var hasta olunca annem basimdan ayrilmazdi büyüdüğümü anne olgumu tek başıma mücadele etmem gerektigini yeni yeni anlıyorum sizinle konuşmak iui geldi tatlim cok saol
Zor canım tahmin ediyorum okudum yazdiklarinj cevap veremedim..Allah kolaylık versin en kısa zamanda yoluna girer inşallah herşey..hiçbirşey bilmeden yabancı ülkeden budaya gelmek zor canim farklı bir kültür farklı dil farklı insanlar ama sen ayak uydurmuşsun yine baya burada kimsenin olmaması zor ama esin en büyük dayanak sana üzülme artık demek böyle olması gerekmiş buymuş hayırlısı senin için önünde daha çok günler var annen gelir yine siz de gidersiniz :)gecmis olsun bu arada

Kızlar Bende birşey sorucam bizimki hızlı hzlı emerken sanki kuvvet almak için ellerini aşağı yukarı indirip kaldırıyor , yukarı kaldırırken elini biraz sert biçimde hep kafasına çarpıyor, sizde bu durum varmı , kafasına vurması tehlikeli midir acaba?

bizde kuvozde ilk çıkınca çok fazlaydı sürekli süt genzine kaçıyor ve morariyordu korkumdan emziremiyordum az akışlı biberonla hallettik bir ay bir aydan sonra azaldı biraz ve emmeye başladı hala oluyor ama sizinki kadar şiddetli degil.

gidince soracağım ama yeni olmaya başladı eskiden gazını almadığında kusardi şimdi çoğaldı sonradan olabilen biseymis sence bı de fışkırır gibi kusmiyo bizimki çıkarıveriyo hemen acaba başka bişey mi
Fiskirir gibi degilse sorun degil diye biliyorum oluyor cunku cocuklarda bizimki resmen ne var ne yok cikartiyor. Kucaginda tututorsan mesela dikkat et migdesine baski yapma

Biraz daha iyiyim kuzum
Olan bizim kızın durmaması gözünün önünden ayrılayım basiyir çığlığı
Ve ben hala acıktı mi uykusu mu var Gazi mi var ağlıyor aç mi derdinden kafayı yemek üzereyim
Düzenimiz YÖK gece uykusundan sonra 45 dk bir uyaniyor artık elini emerek kendini uyandırıyor uyandırmasa o sese ben kalkıyorum aç mi telaşı sarıyor

Kendini uyandirmasin uzun uyusun diye kollarini sariyorum ben cnm sende dene istersen uykusu duzelir sen rahat olursan oda rahat olur hemen belli ediyorlar bizim uzerimizdeki stresi

Bu gaz ne zaman bitecek Allah aşkına :kızgın:artık tahammülsüz olmaya başlıyorum bu saat itibariyle. Tam dalıyor gaz sancısına uyanıyor. Lanet olsun artık diyorum ya. Ne o uyuyor adam akıllı ne ben. Gazı olmasa 3 saat deliksiz uyuyor yavrum. Daha napayım yok mu bi çaresi bunun.

Aksam donuyorum :KK70: dedim ya anitkabir ziyaretine geldik. Donecegiz.

Aaa olmadi bak yine bekleriz:) brnim kocanin eli ayagi durmadi yatak odasinin seklini degistirdi ortaligi gormeliydin :))
Kızlar selam bebeğim nerdeyse 3 aylık olacak.bugün meme reddi yaşıyorum maalesef zorladıkça dahada çok ağladı.Aç kalmasın diye sağıp verdim biberonu alıyor tabikide.
3 aydan sonra emme aralarınız uzadımı?en son zorla tutturabildim müzikle sallanarak ama 3 saat geçti yeni uykuya daldı aranmıyor.
Kaç saat arayla emziriyorsunuz şu an?
Cnm arayi acmaya basladi ya bizimkide oyle yani

Yok kilo alımımız güzel ama nefes borumuzdaki kıkırdaklarımız sertleşmemiş. Sürekli genzine kaçıp morarıyo. Genzine kaçana kadar emziriyorum sonra sağıp takviye yapıyorum. Kuzenimin hiç almadı bebeği 8 ay sağıp verdi hep bende neden böyle oldu anlamadım çok üzüldüm şuan
Cnm sagimin iyi bence uzun sure bekleyince 400 cc diyorsun aralarda fazla olmamasini dert etme. Kafani takarsan asil sut azaliyir.
Kızlar ben sağdığım da iki göğüsten 50 cc ancak çıkıyor. Mama falan da vermiyorum aç mı kalıyordur yani şimdi
Cnm emzirme gurubunun admini diyordu emzirirken iki meme toplam 50 cc cikmis sagdiginda ama 28 ay emzirmis kadin ve cocugunun kilo alimida gayet iyiymis

Fiskirir gibi degilse sorun degil diye biliyorum oluyor cunku cocuklarda bizimki resmen ne var ne yok cikartiyor. Kucaginda tututorsan mesela dikkat et migdesine baski yapma

Kendini uyandirmasin uzun uyusun diye kollarini sariyorum ben cnm sende dene istersen uykusu duzelir sen rahat olursan oda rahat olur hemen belli ediyorlar bizim uzerimizdeki stresi
Kundak yapsam hafif acıyor kundak aldim olwi bi sure onla devam ettik simdi sevmiyor çok rahatsız oldu ama yine de deneyeceğim alışabilirse tekrardan
Aslında öğrendiklerini gexe yaparmış bebekler o yuDen çok da karışmak istemiyorum
Kafam karisirik

Bu gaz ne zaman bitecek Allah aşkına :kızgın:artık tahammülsüz olmaya başlıyorum bu saat itibariyle. Tam dalıyor gaz sancısına uyanıyor. Lanet olsun artık diyorum ya. Ne o uyuyor adam akıllı ne ben. Gazı olmasa 3 saat deliksiz uyuyor yavrum. Daha napayım yok mu bi çaresi bunun.
KuUm 3 ay dolunca biter dediler bu hafta resmen kolik sancısından heo agladi omzunda bitmedi daha sanieim 4 ayi buluyor

Bizim baya bitti... yüz üstü yatırınca ağlıyor ama mükemmelde gaz çıkarıyor.. sizinki de bitecek..

Ben neredeyse 50 gün sağıp verdim sütüm gayet böldü ASla azalmıyor en verimli olduğu zamandı benim
Eskiler elle sağarmış hic azalan olmamış ki
Çok az emiyo günlük 3 4 kere toplasan 10 dk felan. Azalmaz dimi ya korktum. Zorlayamıyorun da ama daha çok uğrasıcam artık

Back
X