2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sizin bebelerin kakasida katilastimi?renk aynı sarı ama biraz daha katı çıkıyor normal mi sizce ?

Kizlar bizim kasıklarda bezden dolayi kuruma oldu ama cidden boyle kurumus toprak gibi oldu derisi. Soyulmaya baslayinca da korktum yara olacak diye, hindistancevizi yagi onerdiler dunden beri her alt degistirmede surdum ve baktim biraz once guzel iyilesme var. hem poposuna da sur kaka hic yapismaz dediler gercekten kizarikliklar da gecti. Size de oneririm.
Bu arada kuruluk nedeni de denemek icin indirimdeki bi bezi alayim dedim, cok sertti ama dedim hadi bitsin paket keske direk atsaymisim cope

Bursa'da yaşayan arkadaşlar ben çocuk doktorunu değiştirmek istiyorum da siz nereye hangi doktora gidiyorsunuz? 10 gün sonra 3 ay kontrolüne gideceğiz de nereye randevu alayım bilemedim.

Kızlar selam bebeğim nerdeyse 3 aylık olacak.bugün meme reddi yaşıyorum maalesef zorladıkça dahada çok ağladı.Aç kalmasın diye sağıp verdim biberonu alıyor tabikide.
3 aydan sonra emme aralarınız uzadımı?en son zorla tutturabildim müzikle sallanarak ama 3 saat geçti yeni uykuya daldı aranmıyor.
Kaç saat arayla emziriyorsunuz şu an?

Kızlar resmen sütüm yetmiyo. Sabahdan bu zamana 470 cc süt sağdım 4 saattir sağ göğsümü sağmıyodum sağdım 60 cc zor çıktı. Allah tan gece mama veriyorum da birikiyo sağıyorum gün içinde yetmeyince onu veriyorum yoksa aç kalvak yavrum

Kizlar onceden kustugunda sut sut kokuyordu ama son bikac gundur kusugu kotu kokmaya basladi. Yani cok afedersiniz de normal insan gibi. Sizce normal mi? Yoksa midesini mi usuttu acaba diyorum.

Kizlar onceden kustugunda sut sut kokuyordu ama son bikac gundur kusugu kotu kokmaya basladi. Yani cok afedersiniz de normal insan gibi. Sizce normal mi? Yoksa midesini mi usuttu acaba diyorum.
Annem bebekten kokulu bişey çıkıyosa üşütmüştür diyo hep canım

470 cc benxs çok iyi bi rakam hele bir de emziriyorsan

İ
İyi gelen gezerek emzirmek
Bel kopuyor o ayrı tabi

Ya bu büyükler hep olumsuzluk sonucuyla konuşuyor
Eşimin memleketindeyim, bebek memede ağlıyor, süt bitmiştir
Kustu midesini üşütmüştür , sütun soğuk gelmiştir
Hapşurdu üşümüştür
Terledi, ateşi çıkacak
İsilik çıkmış, kalın giydirdin bak
Yerine koyduk , ağlar, kucağa alıştırmışsın , yandın.
Ziyarete gelene gülme yavrum her gelene nazar çekersin
Gece ağladı , bak demiştim Hayriye nene nazar değdirdi uşaaaamaaaa
Sonuç var da çare yok, anca adamı strese sokarlar

Çünkü her sonuçta acaba benden dolayı mı , dedirttiryorlar
Zorla lohusalığa sokacaklar adamı
O yüzden kulakları tıkıyorum
La hani bu bebekler minicikken de güldüğünde meleklere gülüyordu
İşiyormuş da ondan gülücük saçıyormuş

En iyisin de bile kurudu
Bi e bebek in bezinde kurumadı baby me doğal
kremli çünkü dokusu
Ama ucuz , kalitesinden şüphe ediyorsan bilemem. Primayla aynı dokuda göstergesi falan da var.
Şuna devam mendiline geçtim o da zeytinyağlı
Şimdilik memnunum bakalım

Düşünceli anne olmak zor
Pimpirikli anne olmak zor canım
Ama yalnızlık senin dilinden sana göre davranmayan anca strese sokan biriyle yaşamak hepten zor
Tek desteğim eşim dilimden anlayan annem gelse kadın yaşlı nw yapanını bilmiyor ben söylenemiyorum zayen calisiyor ablam desen öğlen geliyor sadece yardım ediyor kafamda ki sorulara cevap veremez bebegi yok
Arkadasım yok tayini çıktı istanbulda
Tek eşim bana yardımcı oda evden gitsin dahi istemiyorum

Sabah beri agladi aç aç omzunda uyuya kaldı ne derdi var anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…