2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anne olmak ne kadar zormuş
Çocuğun dilinden anlayamamak ne istediğini bilememek endişeler
Yalnızlık
Zor çok zor
Aynen canım. Onun öyle ağlaması acı çekmesi sorunun ne olduğunu anlauayamamız elimizin kolumuzun bağlı olması çok zor. Gözümün önünde ağlıyo neden olduğunu anlamıyorum

Benim gündüz 3 saat ortalama tek meme ile gece 4/5 saati buldugu oluyor tabi o kadar uyursa bir göğüsu yaklasik 6 saatte bir emiyor gibi oluyor hani sağım diyorum ama yumuşak oluyor ondan sağma yapamıyorum

Yine yardımcın var benim o da yok
Eşin destekçiyse ne mutlu sana en büyük nimet o
Ben yardım istediğim de en güzeli o bana söylenmiyor
10 dk kucağına alsa yetiyor
Benim için tek şey ateş en korktuğum o
Çünkü fark ettiysen buradaki ardadaşlsrımzodna da , 6.aya gider hiç bişey yapmıyor doktorlar
Aylık kontrollerine götürüyorsan
Kilo alımı iyiyse sıkıntı yok

Bebek direkt seni emmediği için bence öyle canım sadece sağarak bebeği besleyenlerin sütü bitiyor zaten bir süre sonra neden emzirmiyordun sen be neden mama takviyesi yapıyordun kilo alımımı az

Bende geçen hafta aynı durumdaydım canım o kadar saçmalıyorlar ki ve söyledikleri şey kesinlikle doğru onlara göre boşver gül geç

Bebek direkt seni emmediği için bence öyle canım sadece sağarak bebeği besleyenlerin sütü bitiyor zaten bir süre sonra neden emzirmiyordun sen be neden mama takviyesi yapıyordun kilo alımımı az
Yok kilo alımımız güzel ama nefes borumuzdaki kıkırdaklarımız sertleşmemiş. Sürekli genzine kaçıp morarıyo. Genzine kaçana kadar emziriyorum sonra sağıp takviye yapıyorum. Kuzenimin hiç almadı bebeği 8 ay sağıp verdi hep bende neden böyle oldu anlamadım çok üzüldüm şuan

Hı tamam doğru hatırladım canım bir an karıştırdım kusura bakma birazda olsa emiyor inşallah daha uzun sürer ama az bir rakam değil merak etme

Geçmiş olsun cnm. Allah şifa versin seninde herşey üstüste geldi. Sen iyi olacaksın ki çocuğunda iyi olsun. Moralini yüksek tutmaya çalış. Gerçekten anne olunca daha da anlıyoruz annelerimizin değerini, anne olarak hasta olmaya bile hakkım yok diyorsun. İnşallah daha iyi günlerimizde olacak sabır etmek gerekiyor. Buna da şükür demek gerekiyor. Allah daha beterlerinden korusun tüm anneleri...

Kızlar ben sağdığım da iki göğüsten 50 cc ancak çıkıyor. Mama falan da vermiyorum aç mı kalıyordur yani şimdi

Gündüzleri 2,3 saat gibi oluyor çok uyumadığı için. Hatta keyfi yoksa bazen daha sık bile oluyor. Ama gece eskiden bende 3 saatte bir kaldırıyordum , korkuyordum acıkır diye. Doktorumuzda kalkmıyorsa kaldırma, problem değil dedi , akşam yatmadan iyi emdiyse 5 saat hatta 6 saat bile uyuduğu oldu. Ama tabi nadir oluyor bu genelde 3,4 saat aralığında kalkıyor kerata :) Bebeklerin büyümesi için uyuması da önemli.

M miriab kahveci34 teşekkürler kızlar. Biraz daha iyi gibiydi ama az önce öksürerek üst üste çok kustu balgamlı balgamlı ağlayarak ( bitti derken balgamdan yutkunmayınca öksürerek tekrar tekrar( sonunda yorgun düştü uyuyup kaldı.

Gece beşik sallamışlardır :) Hemmenn atla gel. Hepsinin telafisini yaparık. Bi küçük rezene açarız :)
30 haziran 7 temmuz arasi alanyada P poffi ye bqskina geliyorum geliyorum zaten 30 haziran gelisinde yada 7 temmuz donusunde denizliye bir arkadasimi ziyarete ugrayacagim. Haberlesiriz artik duruma gore :)
Damlayi eczaneden mi aliyorsun internettenmi.
Evet canim eczaneden aliyorum.

Hmm o zaman sana siyah fon lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…