- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #53.921
Yok emzirmiyorum canım yani emziriyorum da sadece bi kaç dakika ortalama ya onu da kattım zaten470 cc benxs çok iyi bi rakam hele bir de emziriyorsan
Aynen canım. Onun öyle ağlaması acı çekmesi sorunun ne olduğunu anlauayamamız elimizin kolumuzun bağlı olması çok zor. Gözümün önünde ağlıyo neden olduğunu anlamıyorumAnne olmak ne kadar zormuş
Çocuğun dilinden anlayamamak ne istediğini bilememek endişeler
Yalnızlık
Zor çok zor
Benim gündüz 3 saat ortalama tek meme ile gece 4/5 saati buldugu oluyor tabi o kadar uyursa bir göğüsu yaklasik 6 saatte bir emiyor gibi oluyor hani sağım diyorum ama yumuşak oluyor ondan sağma yapamıyorumKızlar selam bebeğim nerdeyse 3 aylık olacak.bugün meme reddi yaşıyorum maalesef zorladıkça dahada çok ağladı.Aç kalmasın diye sağıp verdim biberonu alıyor tabikide.
3 aydan sonra emme aralarınız uzadımı?en son zorla tutturabildim müzikle sallanarak ama 3 saat geçti yeni uykuya daldı aranmıyor.
Kaç saat arayla emziriyorsunuz şu an?
Gece beşik sallamışlardır :) Hemmenn atla gel. Hepsinin telafisini yaparık. Bi küçük rezene açarız :)Ee hani ankaralilardan ses yok mu :/
K Kaan-merve bacim bi dahakine denizliye gelcem bu 3 buyuksehirlilerden pas yok baksana
Ben yardım istediğim de en güzeli o bana söylenmiyorTek desteğim eşim dilimden anlayan annem gelse kadın yaşlı nw yapanını bilmiyor ben söylenemiyorum zayen calisiyor ablam desen öğlen geliyor sadece yardım ediyor kafamda ki sorulara cevap veremez bebegi yok
Arkadasım yok tayini çıktı istanbulda
Tek eşim bana yardımcı oda evden gitsin dahi istemiyorum
Sabah beri agladi aç aç omzunda uyuya kaldı ne derdi var anlamıyorum
Bebek direkt seni emmediği için bence öyle canım sadece sağarak bebeği besleyenlerin sütü bitiyor zaten bir süre sonra neden emzirmiyordun sen be neden mama takviyesi yapıyordun kilo alımımı azKızlar resmen sütüm yetmiyo. Sabahdan bu zamana 470 cc süt sağdım 4 saattir sağ göğsümü sağmıyodum sağdım 60 cc zor çıktı. Allah tan gece mama veriyorum da birikiyo sağıyorum gün içinde yetmeyince onu veriyorum yoksa aç kalvak yavrum
Bende geçen hafta aynı durumdaydım canım o kadar saçmalıyorlar ki ve söyledikleri şey kesinlikle doğru onlara göre boşver gül geçYa bu büyükler hep olumsuzluk sonucuyla konuşuyor
Eşimin memleketindeyim, bebek memede ağlıyor, süt bitmiştir
Kustu midesini üşütmüştür , sütun soğuk gelmiştir
Hapşurdu üşümüştür
Terledi, ateşi çıkacak
İsilik çıkmış, kalın giydirdin bak
Yerine koyduk , ağlar, kucağa alıştırmışsın , yandın.
Ziyarete gelene gülme yavrum her gelene nazar çekersin
Gece ağladı , bak demiştim Hayriye nene nazar değdirdi uşaaaamaaaa
Sonuç var da çare yok, anca adamı strese sokarlar
Çünkü her sonuçta acaba benden dolayı mı , dedirttiryorlar
Zorla lohusalığa sokacaklar adamı
O yüzden kulakları tıkıyorum
La hani bu bebekler minicikken de güldüğünde meleklere gülüyordu
İşiyormuş da ondan gülücük saçıyormuş
Yok kilo alımımız güzel ama nefes borumuzdaki kıkırdaklarımız sertleşmemiş. Sürekli genzine kaçıp morarıyo. Genzine kaçana kadar emziriyorum sonra sağıp takviye yapıyorum. Kuzenimin hiç almadı bebeği 8 ay sağıp verdi hep bende neden böyle oldu anlamadım çok üzüldüm şuanBebek direkt seni emmediği için bence öyle canım sadece sağarak bebeği besleyenlerin sütü bitiyor zaten bir süre sonra neden emzirmiyordun sen be neden mama takviyesi yapıyordun kilo alımımı az
Maalesef canım çok Zor ama geçiyor günler bir şekilde tadını çıkarmaya bak bende gurbetteyim kimsem yok ama başa gelen çekiliyorAnne olmak ne kadar zormuş
Çocuğun dilinden anlayamamak ne istediğini bilememek endişeler
Yalnızlık
Zor çok zor
Hı tamam doğru hatırladım canım bir an karıştırdım kusura bakma birazda olsa emiyor inşallah daha uzun sürer ama az bir rakam değil merak etmeYok kilo alımımız güzel ama nefes borumuzdaki kıkırdaklarımız sertleşmemiş. Sürekli genzine kaçıp morarıyo. Genzine kaçana kadar emziriyorum sonra sağıp takviye yapıyorum. Kuzenimin hiç almadı bebeği 8 ay sağıp verdi hep bende neden böyle oldu anlamadım çok üzüldüm şuan
Sonuç olarak yetmiyo canım yine sağdım 40 cc zor çıktı. Gecede mamaya devam artık inşallah daha da azalmazHı tamam doğru hatırladım canım bir an karıştırdım kusura bakma birazda olsa emiyor inşallah daha uzun sürer ama az bir rakam değil merak etme
Aşık oldum esim burdan taa Rusya ya geldi uc kez once ailem istemiyordu cok uzak diye baktılar bn cok istiyorum sonra tamm dediler. Ozmn annem söylemişti kizim gurbette yalniz olmak zor iyi dusun diye esimi seviyorum cok şükür mutluyum Robbim evlat nasip etti ama cok özlüyorum hp agliyorum hastaligimi etkiside var hasta olunca annem basimdan ayrilmazdi büyüdüğümü anne olgumu tek başıma mücadele etmem gerektigini yeni yeni anlıyorum sizinle konuşmak iui geldi tatlim cok saol
Kızlar selam bebeğim nerdeyse 3 aylık olacak.bugün meme reddi yaşıyorum maalesef zorladıkça dahada çok ağladı.Aç kalmasın diye sağıp verdim biberonu alıyor tabikide.
3 aydan sonra emme aralarınız uzadımı?en son zorla tutturabildim müzikle sallanarak ama 3 saat geçti yeni uykuya daldı aranmıyor.
Kaç saat arayla emziriyorsunuz şu an?
Damlayi eczaneden mi aliyorsun internettenmi.Canim stillac damla alsana sen. Ben cok faydasini gördüm.
30 haziran 7 temmuz arasi alanyada P poffi ye bqskina geliyorum geliyorum zatenGece beşik sallamışlardır :) Hemmenn atla gel. Hepsinin telafisini yaparık. Bi küçük rezene açarız :)
Evet canim eczaneden aliyorum.Damlayi eczaneden mi aliyorsun internettenmi.
Hmm o zaman sana siyah fon lazım :)Canım ben Çanakkale de yaşıyorum burda akşam 9 da hala karanlık olmuyo sabah 6 da da baya baya aydınlık öyle olunca benimki aydınlıkta gece uykusuna dalamıyo yatak odasının aptalca kolon ve kirişleri yüzünden storda kullanamıyorum
Ne kadar arayla sağıyorsun canımKızlar ben sağdığım da iki göğüsten 50 cc ancak çıkıyor. Mama falan da vermiyorum aç mı kalıyordur yani şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?