2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bebeğim uyurken çok terliyor aşırı derede sizde durumlar ne?

Mesela şu an yarım kollu bady gömlek ve pamuklu kundak var altında da bir ayaklı pijama ve bir çorap ama kundak bile ıslak o derecede terliyor. Hasta olacak diye korkuyorum

Hemoroid olmuşsun. Hamilelikte kabız olmasan da baskıdan dolayı olabilirmiş. Ya da sezeryandan sonra zorladıysan tuvalette ondan da olmuş olabilir. Ameliyat en son çözüm canım. Ilık suya otur fırsat buldukça. Doktora gidersen krem de verir. Bir de zorlamaman lazım tuvaletini yaparken. Zamanla geçer.

Canim o basur memesi oluyor hamilelikte ve doğum sonrasında genellikle yaşanan bir damar hastaligi.bende hamileliğim boyunca hiç kabız olmadım hiç yoktu ama ben normal dogum yaptim doğum sonrası 4 tane vardi ve üzerine oturamıyordum.vajina dikisinden cok orası açıyordu benim dr krem verdi hergün onu sürdüm 20 gün sonra fekandi kayboldu kendiliginden sonrasinda her buyuk tuvalet yaptigimda çıkıyordu.1 ay sonrasında tamamen geçti.dr a danışmanı tavsiye ederim kremle geçebilecek birşey ameliyata gerek olmadan.ki ben hemoroid ameliyatida oldum onun ağrısı çok başka merak etme sen seninki doğumla alakalı sezeryande olsa sonuçta damarlarda kan basıncı yogunlastigindan olabiliyormuş.

Yeni farkettim şok oldum canm ya en korktugum sey ameliyat insallah krem falanlagecer diycem ama cok buyuk tu sali gunu bi gidim doktora ne diycek

Ay cok saol canm ya icimi rahatlattin cok korktum hic agrisi falan yok aslinda hafif tatli kasıntı var zaten uc haftadr hazımsızlık sorunuyla bogusuyorum bir haftadr da buyuk abdeste cikmadim ne olucak bnm halim boyle en erken sali gune randevu aldim gidim insallah gecer gelen cerrahiye randevu aliniyo dimi yanlis almadim insallah

3 aylik izni dolup başlayacak olan yok sanirim. benimde haziran basi bitiyor 2 haftada yillik izinden kullanacagim. bayram sonrasi donmeyi düşünüyorum maalesef...
Benim bitti canım pazartesi başlıyorum içerde 40 gün iznim var ama kullanmiycam onu çünkü hastalığı var diş çıkarması var onları o zaman kullanmayı düşünüyorum.ben özel sektör de çalışıyorum bu yüzden ilk 2 ay yarim gün çalışma hakkım var ona başvuru yapicam hemen pazartesi günü bu sayede günde 4 saat calısıcam 2 ayda öyle irade etmiş oluruz 5.ayinda yavaş yavaş ek gıdaya başlarsak rahat ederiz insallah çünkü biberon almıyor benim meleğim

Canim hemoroid olsa zaten sancı yapar acaip şekilde seninki hafif kaşıntıysa zorlamadan dolayı damar şişmesidir.evet canım genel cerrah önce krem veriyorlar o geçirmezse son çare ameliyat oluyor benim ameliyat olma sebebim utandigimdan gidememistim kremle tedavi zamanini geçirmişim mecburen ameliyat oldum.ama 6 yıl oldu ben ameliyat olali o yuzden doğum sonrası olani hemen soyledim dr kontrolumde kadin doğum uzmanı yazdı bana kremi genel cerrahta bilir zaten

Kizlar selam bizim dün 3 ay dr kontrolümüz vardi 500 gr almış 1 ayda dr mama takviyesi yapalım dedi çok canım sıkıldı çünkü emiyor ayrıca aksam 8 de uyuyor sabah 6 ya kadar uyanmiyor hic 15 gundur boyle gece emmeye kalkmıyor bende kaldırmıyorum acıkınca kalkar diye o yüzden kilo almamış sanırım dr 3 saati geçirme besle dedi 15 gun deneyelim 15 gün sonra kontrole gel eğer yine aynı az aldıysa mama basliycaz diyor ısrarla ben emmedigi zaman rahatsiz oluyorum gogus agrisindan sütümü sagiyorum niye zorla mama diye zorlatiyor anlamadim.bu arada 6400 çıktı kilomuz internetten baktım normal degerde cikiyor 4800 ile 7200 arasında olması lazimmis.bosunami canımı sıktım anlamadimki.dün geceden itibaren basladim kaldırmaya emziriyorum gecede pazartesi ise başlıycam biberon almıyor gündüz beslenmesi sıkıntıya düşecek şimdide kafam çok karışık

Akşam 8 den sabah 6 ya kadar çok uzun süre bu bence hiç emmiyorsa yine iyi almış kilo bence 6400 de iyi bir rakam

6400 gayet iyi bir rakam bence gece emzieirsen daha da alır merak etme bence hiç mamalık bir durum değil

Benimki şu an sadece zıbınla duruyo biraz fazla mı giydiriyosun acaba?

Hemen anlatıyorum. Benim ufaklık öğlen 1 gibi uyanır 2 saat uyanır 2 saat uyur uyanık olduğu süreçte konusuyorum kucakta geziyoruz gaz sancısı çekiyoruz felan. Aksam 9 da bi başlar huysuzluğa ne istediği belli değil emmek istemez kakasını yapmış olsa bile huysuzlanır gezdir konuş oyalayabildiğim kadar oyalıyorum. Bi uyuma şeklimiz yok istediği an anında kafayı atıp uyuyo bazen saatlerce gözleri kapalı ama kucağımda dalamıyo. Gece 3 e kadar böyle huysuz ben bitkin uykusu geliyo oh uyudu diyoeum 10 dakika dolmadan uyanıyo gözler fıldır fıldır ağladığım oluyo. Şükür 3 bazen 4 te uykuya dalıyo. 3 saate bir uyanır 9 da tamamen uyanır alt dğiştir burun aç oyala gelan benim uyku gitti beyefendi 1 e kadar geri uyur. Ben 2 aydır günlük 4 5 saatlik uykuyla duruyorum. Dün 2 ay boyunca 2. Kere 11.30 da uyudu ben şok tabi. Çöktüm resmen ama yapacak bişey yok inşallah bizim de düzenimiz olur diye dua ediyorum

Valla catir catir da yaptı ikinciyi sinir oldum eşim de ordaydı hatta o da çok kızdı zaten 3 asi yani 3 kere delincek çocuğun vücudu 2 bacaktan 1 koldan..ama 4 kez canı yandı yani cocugumun tartilari da yanlış zaten hastahaneden 100-200 gr eksik tartıyor kıyafetleri çıkarıyor dr hastahanede bu hemşire çıkarmadan tarttigi halde eksik çıkıyor...

Galactago ben kullanıyorum canım, bebek hemşiresi önerdi. Benim kızda meme reddi vardı o sırada sütüm azalmasın diye kullandım şimdi emmeye başladı çok şükür. Ben fayda gördüm birde malt içecek içtim

Selam kizlar herkes iyidir inş. Ben yine ve hala kızın emme sorunlarıyla uğraşıyorum hafta basi kabus gibi geçti.kattiyen emmedi benim kız.3 saatte bir sagip verdim ama ne zormuş Yarabbim.önce emzirme çalış emmesin sona dolaptan süt çıkar isit ver onunla da tam doymadigi için huzursuz mikir mikir.sonra sag sütünü dolaba at.bir buçuk saat çabucak geçsin tekrar aynı rutin aksama kadar gunlerce ..o huzursuz ben stresli.bıraktı beni dedim çünkü gece de emmemeye basladi pompayla aşk yaşadım resmen.oğlum da hastalandı eşim izin aldı ben yetemiyorum diye.bi ara bunaldik disari cikalim dedik buzluktan sutu cikar muhafaza et buz kupleriyle sicak su pompa tasi derken bin pisman oldum.şu son 2 güne kadar hastane tipi pompa arayışına girdim bıraktı beni diyerek...ben stresli çocuk stresli...2 gündür daha iyiyiz emzikle kandirip vermeye çalışıyorum..hala tam duzelmedi ama çok şükür günde 5 6 kez alıyor. Cok zormuş surekli sagip vermek eve bağımlı kalıyorsun. razıyım tabi yeter ki anne sutu alsin ama inş bırakmaz ya niye böyle yapiyor bu cocuk.
Şimdi size şunu sorucam dolaptan çıkan süt 3 saat dışarıda kalabilir ya sicaklar başladı 3 saat fazla mi sizce.ve de buzu cozulmemis sütü çok sıcak suya koymak zararlı mı acaba erimiyor başka türlü...ve de yine buzlu sütle dışarı çıkarken gezmeye falan eridiken sonra mı 2 3 saat içer diyebiliriz. Çocuğa anne sütü veriyim derken yanlış bişey yapmak istemiyorum.

Canım doktorlar çocuğun kilosundan çok aldığı kiloya bakıp yorum yapıyorlar. Bu ay 500 gramdan fazla alması gerekiyordur o yüzden söylemiştir doktor bence sorun gece beslenmesinde. 8 den 6 ya çok uzun bir zaman. 8 de yatırıyorsan 11 gibi bir kez daha emzirin deniyor uyandırmadan. Sonra sabaha kadar uyuyabilir deniyor. Tabi bunlar benim okuduklarim doktorun daha iyi bilir.

Canim o günler adet görür gibi oldum çok az sanirim o yüzden azalmıştı sütüm kesiliyor sandim. Şimdi daha iyi ama hala bol degil ben de içiyorum Maltana falan...ama meme reddi bizde de 10 Günlükten beri var şimdi doruk noktasinda hatta.

Bilgi icin cok saol kuzum insallah kremle gecer pazartesi giriyim ne diycek doktor gitmeye korkuyordum ama internette ameliyat yazinca korktum onlemimi aliyim erken gideyim

Hastane ve anasaglik bizde de fark ediyor o onemli degil. Ama asinin iki kere yapilmasi normal gelmedi. Neyse gecmis olsun atlatmışsınız neticede. Simdi nasil var mi sikinti

Ya kızlar bana bişey diyin akrabalar geldi sözde bebeği görmek için. Aa nasıl küçük hiç kilo almamış bu hiç büyütememişsin resimlerde iyi çıkıyodu felan diyolar oğlumu kötü oğlan diye seviyolar ki bebeğimin kilosu da gayet iyi bence. Bişey desem kırılacaklar. Bi anneye besleyememişsin bebeğini denir mi ya? Ben mi ince düşünüyorum insanlar mı düşüncesiz anlayamıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…