2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hastane ve anasaglik bizde de fark ediyor o onemli degil. Ama asinin iki kere yapilmasi normal gelmedi. Neyse gecmis olsun atlatmışsınız neticede. Simdi nasil var mi sikinti
Sagol canim atlattik şükür çok agladi ama dayanamadım içim parçalandı duramadım odada aşağı indim annemle esim yanındaydı ağlayacaktım bende nerdeyse şimdi iyi bi sıkıntı yok maşallah ateşte olmadı hiç 25 mayısta genel kontrol var anasaglikta bide rota aşısı alın onu da yapalım dendi rotarix alıcaz onuda mecbur ama kesin olcak çünkü salgın varmış çocuklarda ishal salgını geçen duydum bi bebek ishalden yatmış hastahaneye korktum dr da demedi bidaha su tarihte gelin diye...

Benim de öyleydi memeyi görünce çığlık çığlığa ağlıyordu bende çok üzülüyordum. Sonra duş aldım hafif nemliydim öylesine aldım göğsüme baya yattı uyudu vs sonra göğüs ucumu elim ile ağzına götürdüm çok az çekti, sonra bir kaç gün yine almadı, dedim eyvah istemiyor yine. Sonra yine az aldı derken bir gün sürekli içti ama ben yine tedirgindim ya ertesi gün yine istemez diye. Göğüste ağlar ise sakın zorlama, inatlaşma. Al kucağına sakinleştir bir daha göğsüne getir.

Canım hi takılma dün mevlid vardı benim kızın teyzem geldi bakamamışsınız dedi zayıf dedi :) daha kilo aldırıp ne yapicam bütün gün ben tasiyorum onu onlar tasimiyo yani :) ayrıca benim kızın yapısı öyle halaları falan da hep uzun ince zayıf yani esim de öyle bunlar zayıflıktan böyle sanıyor dün kızım şimdiye kadar içmediği kadar mama içti ağlamasın diye 2 saate dayadılar çocuğa mamayı baya laf soktum yani sinir oldum bana soran bile olmadı aglasin yani daha 2bucuk aylık bebek bu ağlayacak tabikide..Bende o zaman hiç emmesin bana da gerek yok alın siz bakın madem dedim yok emzirmeyi beceremiyomusum çenesi yoruluyomus desteklemiyomusum alttan göğsümü mamayı kiskaniyomusum az veriyomusum sütüm doyurucu değilmis çocuk doymuyomus ondan ac kaliyomus çocuk onların yüzünden mama vere vere sütüm azaldı cok zayıf olduğu için çok hasta olurmuş yok tek kat giydiriyomusum üşürmüş çıldırma durumuna geldim artık..teyzemin kızı da aralık 22 de doğum yaptı o da hem emiyo hem mama iciyo çok mama verdiler onlar da ve şimdi 5 aylık falan oldu kızı sütü yetmiyo azaldı iyice onlara göre yemediği için azaldı..Bende yemiyomusum ondan sütüm iyi besleyici değilmiş ay daha neler...herşeye takılırsan çok üzülürsün sen annesisin sen daha iyi bilirsin emin ol

Onlar insan değil insancık!!! Bu kadar diyeyim sana

Bizimki günlük 18 saate yakın uyuyo ama beni de geç uyuması mahfesiyo işte mesela 10 da uyuttum uyandı şimdi 15 dakikadır geri uyutmaya çabalıyorum ki gece uykusuna geçsin ama yok yani

Canım ben bi kere gece mama veriyorum dolayısıyla sabah çok dolu oluyo günlük toplamda max 650 cc felan çıkıyo arada emsiği için yuvarlak rakam bu. Benimkide 2 saate bi 60 la 80 arası içiyo

Ben kaldıramıyorum canım artık lafı sözü. Canıma tak diyo bağırmak istiyorum herkes söz sahibi. Ve ben çok pasifim cevap veremiyorum çıkmıyo ağzımdan kendime de sinir oluyorum

Aylik kontrol oluyor 1 yasina kadar. Her ayin ayni gunu ve ya o gune yakin gotur iste.
Geçmiş olsun canım neden oldu ?
Kan sulandirici ignenin hatiralari

Bizde öyle denemediğim emzik biberon kalmadi birde kusuyor verince nasıl alışacak bilmiyorum şuan ara ara nuk un kaucuk baslikli biberonu ve kauçuk emziğini alıyor çok ac olupta uyku sıktiginda ona guveniyorum bende alır insallah diye bakalim

Sandığın sut varsa onu takviye yap bence mama olmadan ayrıca kilosu çok iyi masallah bizim 3 ayi geçti 5530 idik
Zaten bu aydan sonra 500 falan alırlar ki bence doktor biraz panik yapmış seni
Hem tam uyku düzeninin oturma ayları 3 saate bir kaldırırsan alışır ve duzenin şaşar benim sut gidince emzirme danışmanı bana kaldır dedi kaldırdığıma bin pişman oldum keşke sağıp uyandığında verseydim dedim çocuğun düzen şaştı 1 saate bir uyanmaya deliksiz 4 5 saat uyumamaya başladı ve haftalardır düzeltmeye çalışıyorum başka bi doktordan fıkır almalısın bence belki diğer ay fazla alır bizim doktor kesinlikle kaldırma taraftarı değil her zaman kendisi belirleyecek açıklığında siz değil dedi

Canım orayı düzeltti ben tekrar operasyon oldum ya dikiş atmadı ya attı ben dikişi düşürdüm tekrar kesip dikildi kesinlikle doktoruna görün kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…