2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ben meme reddi ile çok uğraştım artık ümidim kesilmişti ki çok şükür. Emmese bile göğsümde tuttum hep çıplak. Ten temaslı vs ağzına iki üç damla sıkıp uğraşırken aldı şükür.

Ben öyleyim işte canım fazla ememiyo sağıp veriyorum hele geceleri öyle zor geliyo ki inşallah düzelir sizinki

Benimde haziran bası bitiyor normalde 2 hafta iznimi kullanıp bayramdan sonra dönmeyi planlıyorum. Benimde canım ne emzik ne biberon alıyor. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Bende çok zor durumda kalırsam 2 ay yarım mesaiyiyi kullanırım diyorum.

Cnm bizimde benzer ama tek bir farkla sizin bebişin saati ileriye kaçmış geç yatıyor , geç kalkıyor sanırım . mesela bizim gece 11.30 -12.00 den önce uyumuyor hiçbirşekilde ama sabah 7-8 e kadar 1-2 kere gece beslenmesiyle düzgün uyuyor ama bu saatten sonra da gündüz uykusu neredeyse hiç yok.memede uyuyor yerine koyuyorum 5 dk sonra bizimkininde gözler açılıyor. Bu da beni çok yoruyor.gündüz uyanıkken ; ya memede duracak yada kucakta gezecek, yatağında başka bir yerde maksimum 5 dk duruyor sonra küçük dili gözükecek şekilde ağlamaya başlıyor veya dışarıda arabasında gezerken uyuyor. Yani günde toplasan maksimum 8- 10 saat uyuyor. Normalde 15 saat uyuması lazımmış. bende resmen çöktüm. tuvalete bile zor gidiyorum. Valla içime sinmiyor pusette uyuması ama artık yapacak birşey yok en son çare evin koridorunda bebek arabası sürüyoruz uyusun diye
İlk önce tabiki Allah onlara sağlık versin sonrada inşallah dediğin gibi Allah bebişlerimizin uykusunu bir düzene sokar en kısa zamanda.

Benimde ayni durum aksam 9 9bucuk uyuyor sabah 7 8 kalkma vakti gece kac jere uyandigi belli olmuyor.ama sabahlari uyuyamiyor guc bela dalsa yataga koyunca uyaniyor gezmeye gidersem pusette cok guzel uyuyor.Ben daha bir uyutma sekli duzenleyemedim cok sik emiyor cunku biraz daha azalmasini bekliyorun

Bende de aynı durum var evde yarım saatten fazla uyumuyor Dışarıda pusette 2 saatten fazla uyuyor bu kez de gece az uyuyor evde daha sık emiyor dışarıda daha az emiyor bu duruma bir anlam veremiyorum

Ayni şekilde uyanıyor sabah ezanı ya da en geç 7 de bidaha akşama kadar hep 15-5-30 dk.en fazla 1 saat uyuyup uyanıyor..sabah erkenden kalkıp bidaha uyuyamamak beni de çok zorluyor sabah uykusunu 1 saat bile alsam yetiyor ama uyumuyor malesef artik bünye alıştı benim az uykuya gece uyudugum yetiyo bide sabah uyusam bütün gün ayik olurum sabah uyuyamayınca bütün gün zombi gibi geziyorum

ben de deniyorum canım her emzirmed deniyorum gogsumde tutuyorum genelde uykuluyken eh işte emiyor gibi.uyanikken kucağıma sevmeye alsam bile emzircem sanıp ağlıyor.

Ben öyleyim işte canım fazla ememiyo sağıp veriyorum hele geceleri öyle zor geliyo ki inşallah düzelir sizinki
Bi öğünde kaç cc içiyor canım bebeğin. Ve kaç cc süt sağiyosun. Benim üç saatte bir 90cc ile 120 cc arasi oluyor az mı acaba.hepsini içmiyor azcık bırakıyor ama huysuz hep.
siz benden bir ay tecrubisiniz hatta iki ay, bebegimde laktoz intoleransi cikti bunu yasayan anne var mi bi kac soru sorucam
Bizim ilk günler döküntüleri olunca Dr şüphelendi..diyet yaptım bi süre dokuntulerin bebeyagindan oldugunu farkettim.sonra diyeti bıraktım peynir yoğurt vs yedim bi daha olmadı mukuslu kaka da arada oluyor ama Dr alerjisi yok dedi .bu kadar küçükken test yapılmıyor bildiğim kadarıyla sizin nasıl çıktı.

İMSTAgrma da uzun doktor Ali Kızıldemir çocuk doktoru var,
Her sorulan soruya cevap veriyor
Yoğunca annelerin sorunu
Hepsine tek tek
Bakabilirsiniz isterseniz kızlar

Ya benim oglanin gunduz uykusu yok.sekerleme yaparak gun geciriyo.ama aksam 7bucuk 8gibi yatar.simdiye kadar saat 12 bucuk gibi kalkardi.sonra bi kac gun 2de kalkti sonra 3te kalkti.bu son zamanlarda da 4te uyanmaya basladi mama icin.drum artik uyandirma biyolojik saatini bozma.sen kacta kaldirirsan uyanmasa bile onun bunyesi ona alisacak o saatte uyanmaya basliyacak dedi.bi kac gun kaldirmiyorum ama 4e kadar yatiyo.bazen vicdan yapoyorum 12gibi kaldirip beslemeye calisiyorum.ama o uyanmadan ben ne zaman kaldirsam hem az iciyo hem hemen gozlerini aciveriyo.simdi gece icmedigi icin kilosuna mi yansiyacak simdi.hic uyandirmayaniniz yok mu ya.

Yaaaa bir de soyle biyere koydugumuzda kendi kendilerine bikac saat oynadigi gunleri gorsek. Koysam oyun halisina mesela 1-2 saat takilsa orda, ben de kendime zaman ayirsam ooohhhh nerde o gunler :)
benimde tam olarak istediğim şey o işlerimi hallederim temizliğimi yaparım kendime vakit ayırırım daha bi hiç yoktan 4-5 ay var bence onun için:)

Kizlar bu yavrular kac cc icmeleri lazim.kac saatte 1acikirlar.yavrunun mama olcumlerini hesap etmekten kafa kalmadi artik.
Canm bn her iki saatte 100cc veriyordum artik gunduz pek icmiyo gece iyi iciyo bn gece 4 saatte bir mama veriyorum cunku gunduz bazen 50 cc bazen 25 cc iciyo ama gece cok iyi iki kez 120 cc den veriyorum

Ben gece kendisi kalkmazsa bile mama veriyorum canm dedigim gibi gunduz pek icmiyo

Bana kanada da boşuna kullandığımı söylediklerinde tilt olmuştum, eve gidince mor bacaklarıma bakıp ağlamak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…