- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.421
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar gebe kalırsınKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
kilo vermek daha kolay da çatlak tedavisi değil. umarım anneme benzerim çatlak konusunda. ne bir çatlak ne kilo hiç bir şey yok. 36 beden :)
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Maalesef normal yolla Bebek sahibi olmam zor. Bu da tüp bebekti. Yaşım 38. Bir daha deneyeceğimi sanmıyorum. Allah oğluma uzun sağlıklı ömür versin .üzülme, ben de aynı bhcg değerlerini görüp düşük yapmıştım, 1 ay sonra hamile kaldım. şu an iyi gidiyor çok şükür.
eşinle birlikte yediklerinize dikkat edin, sağlıklı beslenmeye çalışın, stresten uzak durun ve moralini yüksek tut, 1-2 aya inşallah hayırlı haberi verirsin bize :)
İnşallahhhen umutsuz anlarda mucizeler olur bazen. pazartesi mucizen duyulsun inşallah.
allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum canımKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
Allah bir daha yaşatmasın canım,Çok geçmiş olsun,umarım kolayca geçer gider bu süreç,en yakın zamanda sağlıklı bebişlerin olur.Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
allah hakkında hayırlısını versin inşallah pazartesiye duyulur canım allahtan ümit kesilmezKızlar.. maalesef aranızdan ayrılıyorumbugün doktora gittim. Boş gebelik dolayısıyla da kalp atışı yok. Doktor ptesi bir daha bakalım dedi ama benim umudum yok. Bhcg artıyor. Bugün 28.340 hatta. Sanırım benek kendiliğinden düşecek . Hepinize şimdiden güzel hamilelikler ve rahat Doğum diliyorum.
masallah dikkat etmişmiydin cnm hamilelikte yoksa bunye olarak mı almadınCanım takılma kiloya. O annesini öyle seviyor ki hemen verdirir sana kilolarını. Normal öğünlerini yet ara öğün meyve yersen çok kilo alacağını sanmam. Ben ilk hamilelikte 8 kilo aldım ve herkes kızmıştı bu çocuk minicik doğacak diye ama maşallah oğlum 3600 doğdu. Hemde 3 hafta erken doğduğu halde bunda ne alicam bakalım mide bulandım azalırsa inşallah..
Sağlıklı ne güzelMerhabalar bugün kanama şikayetiyle doktoruma gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 11+2 deyiz doktor hiç sormadan erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi sonradan değişir mi acaba cinsiyet
Çok geçmiş olsun canımKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
Ya doktor emin dimi. Cunku benimde bı tanıdığımın böyle olmustu boş gebelik demişler başka doktora gitmiş falan sağlıkla Doğum yaptı sonrasında..Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
Çok erken degil mi başka bişey olmasın :)selam kızlar bayadır giremedim . bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrardan nasıp eder inşallahkızlar ben az once çok degısık bısey hıssettım bebegımın haraketi gıbıydı yani cok erkenn bılıyorum ama forumlarda bı cok kısıde bu sekılde olanlar varmış. hısseden oldu mu ? o kadar tuhaf ve guzeldı kı anlatamam yaa
Valla kahverengi filan değildi bayağı şiddetliydi direk gittik ama bebekte sıkıntı yokmuş başka bişey tetiklemiş olabilir nedenini bilemiyoruz dedi ilaç verdi gönderdi zaten bu haftada düşük olsa çok çok aşırı kanama olur halsiz düşersin yürüyemezsin bile dedigözünüz aydın, benim bildiğim kadarıyla erkek dediği zaman pek değişmiyor, bazen önce kız diyip sonra erkek dedikleri olabiliyormuş ama.
kanama nasıl bir kanamaydı, pembemsi mi yoksa kahverengi mi? başıma gelirse heyecan yapmayayım diye soruyorum :)
selam kızlar bayadır giremedim . bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrardan nasıp eder inşallahkızlar ben az once çok degısık bısey hıssettım bebegımın haraketi gıbıydı yani cok erkenn bılıyorum ama forumlarda bı cok kısıde bu sekılde olanlar varmış. hısseden oldu mu ? o kadar tuhaf ve guzeldı kı anlatamam yaa
Evet iğne ve progestan verdi canımCanim cok gecmis olsun, allah gonlune gore versin. Doktor igne ya da ilac verdi mi kanama icin
Cok üzüldüm cnm inşallah en kisa zamanda saglikla kavusursun bebegineKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
Degisebilir :) banada 11. haftada erkege benziyor demislerdi, 17. haftada nur topu gibi bi kizimiz olacagini ogrendik :) bu haftalarda ikisininkide kabarik oldugu icin karistirilabiliyormus
Bakalım artık değişecek mi yaşayıp görücez daha bi hazırlığımız yok ama ben çok merak ediyorum heyecanlanıyorum inşallah sağlıkla doğarSağlıklı ne güzel
Evet bu haftalarda erkek denilip kız olanlar diydum ben çok. Bence bekleyin kesinleşmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?