2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar gebe kalırsın

Canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın.

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Maalesef normal yolla Bebek sahibi olmam zor. Bu da tüp bebekti. Yaşım 38. Bir daha deneyeceğimi sanmıyorum. Allah oğluma uzun sağlıklı ömür versin .

allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum canım

Allah bir daha yaşatmasın canım,Çok geçmiş olsun,umarım kolayca geçer gider bu süreç,en yakın zamanda sağlıklı bebişlerin olur.

allah hakkında hayırlısını versin inşallah pazartesiye duyulur canım allahtan ümit kesilmez

masallah dikkat etmişmiydin cnm hamilelikte yoksa bunye olarak mı almadın

Merhabalar bugün kanama şikayetiyle doktoruma gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 11+2 deyiz doktor hiç sormadan erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi sonradan değişir mi acaba cinsiyet
Sağlıklı ne güzel

Evet bu haftalarda erkek denilip kız olanlar diydum ben çok. Bence bekleyin kesinleşmesini.

Çok geçmiş olsun canım

selam kızlar bayadır giremedim . bebeklerini kaybedenlere geçmiş olsun rabbim tez zamanda tekrardan nasıp eder inşallah kızlar ben az once çok degısık bısey hıssettım bebegımın haraketi gıbıydı yani cok erkenn bılıyorum ama forumlarda bı cok kısıde bu sekılde olanlar varmış. hısseden oldu mu ? o kadar tuhaf ve guzeldı kı anlatamam yaa

Ya doktor emin dimi. Cunku benimde bı tanıdığımın böyle olmustu boş gebelik demişler başka doktora gitmiş falan sağlıkla Doğum yaptı sonrasında..

Çok erken degil mi başka bişey olmasın :)

Valla kahverengi filan değildi bayağı şiddetliydi direk gittik ama bebekte sıkıntı yokmuş başka bişey tetiklemiş olabilir nedenini bilemiyoruz dedi ilaç verdi gönderdi zaten bu haftada düşük olsa çok çok aşırı kanama olur halsiz düşersin yürüyemezsin bile dedi

bende de oluyorgibi de saçmalıyorsun diyorum kendime.

Cok üzüldüm cnm inşallah en kisa zamanda saglikla kavusursun bebegine

Degisebilir :) banada 11. haftada erkege benziyor demislerdi, 17. haftada nur topu gibi bi kizimiz olacagini ogrendik :) bu haftalarda ikisininkide kabarik oldugu icin karistirilabiliyormus

Sağlıklı ne güzel

Evet bu haftalarda erkek denilip kız olanlar diydum ben çok. Bence bekleyin kesinleşmesini.
Bakalım artık değişecek mi yaşayıp görücez daha bi hazırlığımız yok ama ben çok merak ediyorum heyecanlanıyorum inşallah sağlıkla doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…