2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ya valla doğum yapınca verilmez diye korkuyorum göbek ve bel kızlar ilk dogumdaki kilolarını verebildinizmi verdiyseniz ne kadar sürede çok merak ediyorum
İlk gebeliğimde 20 kilo aldım 10 kilosu kaldı onu da emzirmeyi bırakınca 5ayda diyetle verdim ama sıkı bir diyet kolay olmadı yani 12 kiloyu geçmeyin derim göbek uzun bir süre kalıyor canım

ya valla doğum yapınca verilmez diye korkuyorum göbek ve bel kızlar ilk dogumdaki kilolarını verebildinizmi verdiyseniz ne kadar sürede çok merak ediyorum

Benim sezeryandi. Göbüşüm tam olarak gitmedi ne yazık ki. Ama sezaryan ile alakasıda olmayabilir çünkü hafif bi armut göbüşüm hep vardı benım :) İlk doğumda 9 kilo aldım ve bana 2 kilo kalmıştı sadece. oda bi ara gitmişti.
Ay ama şey çok kötüydü, doğumdan sonra eve geldim tabi hemen bi tartılayım dedim : ) Allahım 72-73 ile doğuma girdim eve bi geldim 70 kiloyum : ) çocuk zaten doğmuş 4 kilo. Resmen şoktu : )

Ben oğlum eylülde doğdu kışın +7 kilo fazlam vardı doğum gününde hamilelik öncesi kilomdaydım bile :)
Şuan 1 kilo eksik hatta :)

Hatta bakın önceki sonra ki doğumdan sonra ve 10 ay sonrası :))

Pantolonun beli bol gelmiş bilem

Eklentiler

• IMG_4487.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar.. maalesef aranızdan ayrılıyorum bugün doktora gittim. Boş gebelik dolayısıyla da kalp atışı yok. Doktor ptesi bir daha bakalım dedi ama benim umudum yok. Bhcg artıyor. Bugün 28.340 hatta. Sanırım benek kendiliğinden düşecek . Hepinize şimdiden güzel hamilelikler ve rahat Doğum diliyorum.

Yine de insallah pazartesi gunu guzel bir haberle gelirsin canim...

İnş pazartesi saglıklı haberlerle gel hakkında neyse hayırlısı o olsun cnm

"LA TAKNAHU MİN RAHMETİLLAH"
(Allah ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin)
En sevdiğim ayetlerden biridir canım. Insallah Rabbim pazartesi o güzel sesi duymani nasip eyler. Duyamasan da en hayırlısı buymuş demenin ferahlığına sığın canım.. Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..

Cok tesekkur ederim canim. Insallah gecicek benim de

Pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşallah

Umidini kaybetme canim pazartesi guzel haberlerini aliriz inşallah

Aynisini ben de yasamistim resmen şok olmustum oldugu gibi duruyordu kilo:) ama sonra hepsi gitti yavas yavas

Bizimki de hareket ederken görmüş eşim :)) canım senınle zamanlarımız aynı görünüyor kaçıncı haftadaymışsınız ve boyu kaçtı miniğin

Ya umudunu kesme inşllah paZartesi güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…