2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar doktorum haftaya gel ense kalınlığını olcelim dedi.9+5im daha erken degil mi sizce.İlk hamileligimde 12.haftada olcmustu doktorum.Cinsiyetini de soyleyebilirmis.Heyecanla bekliyorum.

Kizlar doktorum haftaya gel ense kalınlığını olcelim dedi.9+5im daha erken degil mi sizce.İlk hamileligimde 12.haftada olcmustu doktorum.Cinsiyetini de soyleyebilirmis.Heyecanla bekliyorum.
Sanki erken gibi bilemedim bana da 12. Haftamın içindeyken randevu verdiler mesela 25inde gidicem

Çok üzüldüm canım,Bundan sonra önemli olan senin sağlığın ve psikolojin,umarım bu süreci çabuk atlatır bir an evvel toparlanır yeniden sağlıklı bi hamilelik yaşarsın,Rabbim sana bu zamanları unutturacak sağlıklı bi yavru versin inşallah tez zamanda

üzülme, ben de aynı bhcg değerlerini görüp düşük yapmıştım, 1 ay sonra hamile kaldım. şu an iyi gidiyor çok şükür.
eşinle birlikte yediklerinize dikkat edin, sağlıklı beslenmeye çalışın, stresten uzak durun ve moralini yüksek tut, 1-2 aya inşallah hayırlı haberi verirsin bize :)

Merhabalar bugün kanama şikayetiyle doktoruma gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 11+2 deyiz doktor hiç sormadan erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi sonradan değişir mi acaba cinsiyet

Degisebilir :) banada 11. haftada erkege benziyor demislerdi, 17. haftada nur topu gibi bi kizimiz olacagini ogrendik :) bu haftalarda ikisininkide kabarik oldugu icin karistirilabiliyormus

Merhabalar bugün kanama şikayetiyle doktoruma gittim çok şükür bebeğim iyiymiş 11+2 deyiz doktor hiç sormadan erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra kesinleşir dedi sonradan değişir mi acaba cinsiyet
gözünüz aydın, benim bildiğim kadarıyla erkek dediği zaman pek değişmiyor, bazen önce kız diyip sonra erkek dedikleri olabiliyormuş ama.
kanama nasıl bir kanamaydı, pembemsi mi yoksa kahverengi mi? başıma gelirse heyecan yapmayayım diye soruyorum :)

Canim cok gecmis olsun, allah gonlune gore versin. Doktor igne ya da ilac verdi mi kanama icin

en umutsuz anlarda mucizeler olur bazen. pazartesi mucizen duyulsun inşallah.

11.haftada da bakılabilir, doktoruna güven kafanı yorma canım.

Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim.. (

Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı gebeliğinin haberini de hemen verirsin bizlere.

Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda saglikli gebeliginin haberini aliriz...

çok geçmiş olsun.

allah inşallah yeniden nasip etsin, hayırlısı ve sağlıklı bir şeilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…