2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben aventin biberonunu kullanıyodum benim oğlan iyice az içmeye başladı. Biriniz ucu daha açıl biberon alın yazmışsınız bugün bulamadım süt sağma makinesinin biberonu tek delikti bende kendim 3 delik daha açtım valla 100 cc yi içti aventle kendin içtim gercekten ne kadar zor geliyomyş yazık ne çene var bebeklerde
yaa nasıl yaptınki ? bende nuk kauçuk s beden uc vardı akış hızı yavaştır diye m beden aldım her ikisindede tek delik var ama m olanın deliği daha buyuk.avent te ise 2 delik var ama onu hiç tutmuyor verdiğin biberon neki ? ben 60cc içtiği gün şükrediyoum

Kızlar sizi okudukça bebeğimi az mı besliyorum acaba diyorum ne kadar takip ediuorsunuz bizim ki sadece anne sütü alıyor ve gündüzleri çok kısa emiyor kaç cc alıyor artık allaha emanet orası hiç bilmiyorum zaten gören yaşlı teyzeler çok zayıf mama ver doymuyordur diyor ama aç kalsa ağlar herhalde ya da çocuk az yemeye mi alıştı acaba diyotum
Sağlık ocagi ölçümlerinde kilo alimlari normalse başlama kuzum.emdikten sonra huzursuz değilse çiş kaka sayısı normalse başlama yani buna kendin karar verme..ben sagdigim için cc miktarını biliyorum ama bebek daha fazla çekiyorMuş.bir de gogsunu emince yumusatiyorsa ve huzurluysa doyuyordur merak etme ...

kizlar gecen kusmalar artti diye doktora gitmistim reflu dedi doktor ama idrar testi istedi. Sonra aradilar temiz dediler ama bugun doktor tekrar aradi anlamli derecede bakteri uremesi var idrarda dedi. Atesi yok, emmesi iyi, hzuzursuzlugu aglamasi falan da asiri degil her zamanki gibi. O zaman disaridan bulasmis olabilir dedi. Biz evde yaptirip goturmustuk ondan ya da labaratuarda olabilir dedi. Ama tekrarlanacak tabi.
Idrarda anlamli derecede bakteri varsa kesin ates olur dimi? Yanlis bakilmistir insallah ya cok canim sıkıldı

Gunaydin kizlar.dun aksam edizi saat 7gibi uyuttum.abiyi ve bebeyi babaya emanet ettim.aksam kizlarla ciktikk.kocanin da o aksam is arkadaslariyla disarda bulusup toplanti yapacaklarmis.ben hayir kizlarla bulusacam diyince yavrum eve gelmek zorunda kaldi.is arkadaslarina da eve misafir geldi ben katilamiyacam demiss..sansa bak kii biz de kizlarla arkadaslarinin bulustugu yerde bulusmusuzz:skandal:is arkadaslarinin biri de samimi oldugumuz bi arkadas.beni gorunce kahkahayi basti adam.sen izin vermedin dimi dedi cikmasinaa:rolleyes:
Ayy valla cok iyi geldi...haftaya yine sozlestik.:eğlence:
Filmseneryosu gibi olmuşşş

Bizimkinde hafif öksürük burun akıntısı başladı , dün gece fitil vermiştim şimdi hala devam ediyor bunlar. Doktor da randevu alamadım kalabalikmis. Ne yapsam ki başka doktora gitsem mi yarına beklesem mi acaba
Ben götürdüm
Nezle olmuş dedi
Boğaz'ı ciğeri temiz çok şükür
Hiç bişe yapamayız
Fitil verdi şurup istedim
Ben de koydum devam ediyor benim de
Kısa süreli
Derinden öksürmüyor
Sizden birinden geçmiştir dedi
Eşim de verdi büyük ihtimal ondan geçti
Hemen geçmez herhalde bakalım

Kızlar bi şey sorcam. Bugün sınıfımın okuma bayramı var 19.30 da. Maksimum 2 saat sürecek. Normalde o saatte banyo yaptırıp 20.30 gibi uykuya geçiş yapmaya çalışıyorum. Bebe biberon ve emzik almadığı için sağıp bırakamıyorum. mecbur yanımda götürcem. 1 günden uyku düzeni bozulur mu ?
Uyutmayacaksan kendiliğinden uyur zaten
Zamansız Uyutacaksan bozuluyor

Ben götürdüm
Nezle olmuş dedi
Boğaz'ı ciğeri temiz çok şükür
Hiç bişe yapamayız
Fitil verdi şurup istedim
Ben de koydum devam ediyor benim de
Kısa süreli
Derinden öksürmüyor
Sizden birinden geçmiştir dedi
Eşim de verdi büyük ihtimal ondan geçti
Hemen geçmez herhalde bakalım
Bize de ciğeri temiz dedi. Şurup yazcam ama merak etme bitkisel diye yazdı. Ben verdim iki gündür baya duzeldi. Zaten şurup bildigin pekmez gibi kokuyordu içim rahat verdim. Bir arkadaşım çocuğa ilaç vermek istemedigi için diretti. 1 aya yakindir öksürüyormuş çocuk. Kizdim ben de yazık çocuğa doktora götür diye ama o da bana karışma gbisinden konuştu ama üzüldüm çocuğa. Ben iki gün oksurdu diye sikintiya strese girdim cocugum icin.

yaa nasıl yaptınki ? bende nuk kauçuk s beden uc vardı akış hızı yavaştır diye m beden aldım her ikisindede tek delik var ama m olanın deliği daha buyuk.avent te ise 2 delik var ama onu hiç tutmuyor verdiğin biberon neki ? ben 60cc içtiği gün şükrediyoum
Çatal iğneyi çakmakla yaktım iyice bi kaç tane delik açtım bildiğin içiyo şimdi hepsini bi kaç dakika da. Ne kadar doğru bilemem. ama akış çok olduğu için göğsünü reddedebilir haberin olsun mesela benimki bugün emmem diye çıldırıyo :KK59:

Sağlık ocagi ölçümlerinde kilo alimlari normalse başlama kuzum.emdikten sonra huzursuz değilse çiş kaka sayısı normalse başlama yani buna kendin karar verme..ben sagdigim için cc miktarını biliyorum ama bebek daha fazla çekiyorMuş.bir de gogsunu emince yumusatiyorsa ve huzurluysa doyuyordur merak etme ...
Sen hep mi sağarak veriyosun canım

Kizlar benim oglan gece uykusuna en gec 7bucukta gecer.3bucuk 4e kadar kalkmadan uyur.ama o saatten sonra 6-6bucuga kadar hep mizirdayarak uyur.ne yapabilirim ya o saatten sonra uyumasi icin.

Çatal iğneyi çakmakla yaktım iyice bi kaç tane delik açtım bildiğin içiyo şimdi hepsini bi kaç dakika da. Ne kadar doğru bilemem. ama akış çok olduğu için göğsünü reddedebilir haberin olsun mesela benimki bugün emmem diye çıldırıyo :KK59:
Aventin 2delikli biberonu benim ogluma fazla geldi.ictikce bogazina kacti sonra icmeden birakti.1deliklisi de zatan cok az.cocuk cekiyo cekiyo yorulu0 birakiyo.su an dr.browns 1numarasini kullaniyoruz.simdilik fena degil.ama 2numarasini alip deneyecem bi ara.

Selam yine bir soru ile karsınızdayım. Benim bebek kıyafetinden düşen taş sesine bile uyanıyo. Dün arkadaşa gittik 11 e kadar oturdum bizim ki 4 saat uyumadı dalamadı sesten sürekli uyandı ne yapabilirim de alıştırabilirim tepesinde saç kurutma makinesi sesi açık hemen uyuyo kapı koluna dokunuyoruz gözler açık. Bu gidişle ben hiç evden çıkamıcam

Bu sefer de midesine cabuk indigi icin gaz yapmaz mi.benim oglanin oyle oluyo.cabucak ictigi mamalarda gazdan kivraniyoruz.

Kizlar benim oglan gece uykusuna en gec 7bucukta gecer.3bucuk 4e kadar kalkmadan uyur.ama o saatten sonra 6-6bucuga kadar hep mizirdayarak uyur.ne yapabilirim ya o saatten sonra uyumasi icin.
Bende aventin 2 numarası var ama içmiyo önce içiyodu artık açlığını bastırınca bırakıyo. Eczanelere sordum 3 numara yok dediler. Bendede mamajoo nun vardı biberon onu deldim denedim aventinkini bıraktı ama diğeri akış çok olanla içti bitirdi

Bu sefer de midesine cabuk indigi icin gaz yapmaz mi.benim oglanin oyle oluyo.cabucak ictigi mamalarda gazdan kivraniyoruz.
Daha dün akşam yaptım bugün denedim. Hiç bi bilgim yok yapar mı ki acaba. Bizim de bugün tam anlamıyla göğsümü reddediyo aç bırakıp memeye alıştırmakla aman tek sütümü içsinde sağarak içsin arasında kararsızım

Sağlık ocağında yanlış ölçtüler sonra toplum sağlığına götürdüm bizim bebe durmadı çok aşırı hareketli olduğu için tartı ölçemedi ama kadın 5700 5800 filan dedi ayın 4üydü o aaman.. dün rota aşısı için tekrar sağlık ocağına gittik ayın 9unda yani yine tartamadılar durmuyor çünkü tartının üstünde eli kolu aşırı oynuyor tartı sabitlemiyor kiloyu ama ebe 5600 dedi.. 2 aylıkken 5100 dü eğer şuan 5600 ise çok az cunartesi doktora götüreceğim inşallah tartabilirler bu sefer

sareya sareya huzursuzluğu yoktu aslında memem dediğin gibi yunusuyor emmeden sonra iki gündür bir huysuzluk var üzerinde ama açlıktan mı başka bir şeyden mi anlmıyorum

Back
X