2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Fotoyu doktora attim canim egzama olmuş dedi bir merhem soyledi onu aksam alacak babası. Aynen yaptiktan sonra pişman oldum beyaz sabun belki mikrobunu kırar dedim ama kabugunu atınca sulandi bu sefer.
Sutunden sur bol bol

Kızlar spral taktıran var mı ben 43. Günde taktırdım ertesi gün adet gibi kanamam geldi 13 gün azalarak devam etti sonra ilişki oldu yine başladı ama çok değil tabi az az akıntıyla. Hergün geliyo şimdi çok değil ama günde iki kere peçeteye geliyo kesin sizce spralden mi kontrole de gitmedim daha 6 ay böyle olur diyolar taktırdıktan sonra

Ben oğlum 10 aylıkken olmuştum ilk reglimi. Sonra düzensiz devam etti. Emzirmeyi bırakınca 2 yıl sonunda düzeldi. Şimdi de olmuş değilim. Çok rahatım böyle. Olmasın :)
Bende hanileyken en çok sevdiğim regli olmamaktı ama doğumsan hemen sonra oldum 40 günden sonra 2. Ay da oldum bu ay agrim var acayip antibiyotikten olamadım sanırım
Ve ilginçtirler hamile kalmadan önceki tarihte oldum ayin 7 si hep :)

Kizlar banyoda son ra sizin dikis yerinizde koku oluyormu gobek ustunu kapatiyor sanirim ondan bugun bir koku var havasiz mi kaldi a aba 3 ay sonra iltihap olur mu hala

Valla bilemedimo_O benim açıkta dikiş ondan herhalde.

Evet mantıklı komşum da öyle dedi canim tenkyu onu da denicem

Ben sütü sürdüm azdırdı canım. Bence sürme.

Rahatsiz olmuyormusun yahu. Ben acayip sistim. Hamileyken bile oyle gobegim yoktu.
Bende bi türlü olamadım o yüzden karnım acayip sis eşim kilo mu aldın sen dedi dün kv tartıldım yarım kilo vermişim ama ona rağmen karin davul adet olacağım ondan sisim dedim esime yıllarca beni böyle kandırdın diyo:D zaten o göbek değil hep şişlik diyo ahahaha :D ben hep acayip siserdin zaten memeler falan demek ki dogumdan sonra da değişmiyormuş hala karin davul

Ayyyyy Allah korusunnn :KK17: inşallah aldigimiz merhem işe yarar yoksa yarin doktora götürürüm annecimmii
Tysod mu ne o merhemi mi verdi bir de kuzum elini yuzine değer ağzına da sokarsa eline dikkat et
bence uyumasına yakın sur en azından yüzüne elini çok değdirmez uyurken

Bende hanileyken en çok sevdiğim regli olmamaktı ama doğumsan hemen sonra oldum 40 günden sonra 2. Ay da oldum bu ay agrim var acayip antibiyotikten olamadım sanırım
Ve ilginçtirler hamile kalmadan önceki tarihte oldum ayin 7 si hep :)
Bugün de benim son adet tarihimdi. Hala olmadim. 1 senedir adet olmuyorum dile kolay. Ama hakkaten bir rahatlığı var. Zira adet agrisiyla nasıl cocuk kucaklarim bilemiyorum.

Kızlar benim bebemin sol gözü çapaklanıyor. Geçen hafta nezle olmuştu ilk o zaman oldu, sonra geçti. Ama dün pikniğe gittik yine oldu. Acaba tozdan filan alerji mi tutuyor yoksa başka sebebi olabilir mi? Doktoruna da sorucam ama böyle bişey yaşayan var mı?

Valla bilemedimo_O benim açıkta dikiş ondan herhalde.

Ben sütü sürdüm azdırdı canım. Bence sürme.
Anne sütünde antibiyotik var ama Gözde ki konvective dogru yazdım insallah :KK70: Ona bile sütünüzden sıkın diyorlar

Bugün de benim son adet tarihimdi. Hala olmadim. 1 senedir adet olmuyorum dile kolay. Ama hakkaten bir rahatlığı var. Zira adet agrisiyla nasıl cocuk kucaklarim bilemiyorum.
Ben çok zorlanıyorum kalkasım gelmiyor o zaman yerimden ilk gün emzirdim uyutup yatmıştım ama artık uyumuyorda eskisi gibi oyun istiyor daha çok uyanık kalouor ne yaparım bilmiyorum bu ay iki ay rahattı o yattıkça ben yattım yemek yapamadım zaten kahvaltı bile yapmadan yattım :)

Tysod mu ne o merhemi mi verdi bir de kuzum elini yuzine değer ağzına da sokarsa eline dikkat et
bence uyumasına yakın sur en azından yüzüne elini çok değdirmez uyurken
Hamazic krem canım. Prspktüsüne baktim cilt üzerinde hemen hemen her şeye faydası varmış. Ayrica bebekler için de kullanımı uygun oldugu yazıyor

Ben çok zorlanıyorum kalkasım gelmiyor o zaman yerimden ilk gün emzirdim uyutup yatmıştım ama artık uyumuyorda eskisi gibi oyun istiyor daha çok uyanık kalouor ne yaparım bilmiyorum bu ay iki ay rahattı o yattıkça ben yattım yemek yapamadım zaten kahvaltı bile yapmadan yattım :)
Aa emzirirken adet mi oldun canim. Benim de bugün yumurtlama dönemindeki gibi seffaf akıntı oldu kocam devamlı pışpış istiyor ve kendisi korunuyor cok korkuyorum ya prezervatifi sevemedi istemiyor

Aa emzirirken adet mi oldun canim. Benim de bugün yumurtlama dönemindeki gibi seffaf akıntı oldu kocam devamlı pışpış istiyor ve kendisi korunuyor cok korkuyorum ya prezervatifi sevemedi istemiyor
Ahahahah pışpış istiyora çok güldüm :D
Hemde hemen oldum 40 gun doldu sonraki ay yine oldum bu ay agridan geberdim olamadim antibotik alıyorum
Ondan gecikme oluyor sanırım
Doktor kesinlikle korunun süt korur olayı diye bsy asla yok dedi
Hoş bizde hala birleşme olmadı hamilelik üstüne de Doğum 1 yılı geçti :) birlikte olmayali o yüzden rahatım :)

Evinde kedi besleyenler bi sorum olacak. Kayınvalidem sürekli dışardan yavru kedileri evine alıp besleyip büyütüyo sonra sokağa bırakıyo. Evinde zaten bi tane kedisi var. Şimdi bi tane daha minik almış. Normalde ben de çok severim hayvanları ama doktor Güney in laringomalaziden dolayı kolay mikrop kapabilceğini ve enfeksiyonun hemen ciğerine ineceğini bu süreçte daha dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Kedilerin aşıları felan yok bi sorun olur mu? Daha yavru ama farkediyo mu? Ne yapsam bilemedim

Ahahahah pışpış istiyora çok güldüm :KK70:
Hemde hemen oldum 40 gun doldu sonraki ay yine oldum bu ay agridan geberdim olamadim antibotik alıyorum
Hoş bizde hala birleşme olmadı hamilelik üstüne de Doğum 1 yılı geçti :) birlikte olmayali o yüzden rahatım :)
Canım maşallah iyi açmışsınız siz arayı yemeklere ilaç felan mı atıyorsun yoksa :KK48:

Ahahahah pışpış istiyora çok güldüm :KK70:
Nasil yani hala daha mi olmadi ben mi anlayamadim? Benim koca mart ayinda dama çıkan kediler gibi :D sinir ediyo beni bakti ben yapmıyorum maaş kartını al senin olsun dedi ben de kıramıyorum öyle diyince duygulanıyorum:D

Back
X