- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #55.461
Ayyyyy Allah korusunnnDermatit olabilir kuzum ona benziyor cildiywye görünün kesinlikle vücudu yüzü sarabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy Allah korusunnnDermatit olabilir kuzum ona benziyor cildiywye görünün kesinlikle vücudu yüzü sarabilir
Sutunden sur bol bolFotoyu doktora attim canim egzama olmuş dedi bir merhem soyledi onu aksam alacak babası. Aynen yaptiktan sonra pişman oldum beyaz sabun belki mikrobunu kırar dedim ama kabugunu atınca sulandi bu sefer.
Evet mantıklı komşum da öyle dedi canim tenkyu onu da denicemSutunden sur bol bol
Bende hanileyken en çok sevdiğim regli olmamaktı ama doğumsan hemen sonra oldum 40 günden sonra 2. Ay da oldum bu ay agrim var acayip antibiyotikten olamadım sanırımBen oğlum 10 aylıkken olmuştum ilk reglimi. Sonra düzensiz devam etti. Emzirmeyi bırakınca 2 yıl sonunda düzeldi. Şimdi de olmuş değilim. Çok rahatım böyle. Olmasın :)
Adı neydi kremin ? Reçeteye giriyor mu ? Yoksa dışardan mı aldınız
Kizlar banyoda son ra sizin dikis yerinizde koku oluyormu gobek ustunu kapatiyor sanirim ondan bugun bir koku var havasiz mi kaldi a aba 3 ay sonra iltihap olur mu hala
Evet mantıklı komşum da öyle dedi canim tenkyu onu da denicem
Bende bi türlü olamadım o yüzden karnım acayip sis eşim kilo mu aldın sen dedi dün kv tartıldım yarım kilo vermişim ama ona rağmen karin davul adet olacağım ondan sisim dedim esime yıllarca beni böyle kandırdın diyoRahatsiz olmuyormusun yahu. Ben acayip sistim. Hamileyken bile oyle gobegim yoktu.
Tysod mu ne o merhemi mi verdi bir de kuzum elini yuzine değer ağzına da sokarsa eline dikkat etAyyyyy Allah korusunnninşallah aldigimiz merhem işe yarar yoksa yarin doktora götürürüm annecimmii
Bugün de benim son adet tarihimdi. Hala olmadim. 1 senedir adet olmuyorum dile kolay. Ama hakkaten bir rahatlığı var. Zira adet agrisiyla nasıl cocuk kucaklarim bilemiyorum.Bende hanileyken en çok sevdiğim regli olmamaktı ama doğumsan hemen sonra oldum 40 günden sonra 2. Ay da oldum bu ay agrim var acayip antibiyotikten olamadım sanırım
Ve ilginçtirler hamile kalmadan önceki tarihte oldum ayin 7 si hep :)
Anne sütünde antibiyotik var ama Gözde ki konvective dogru yazdım insallahValla bilemedimbenim açıkta dikiş ondan herhalde.
Ben sütü sürdüm azdırdı canım. Bence sürme.
Valla bilemedimbenim açıkta dikiş ondan herhalde.
Ben sütü sürdüm azdırdı canım. Bence sürme.
Ben çok zorlanıyorum kalkasım gelmiyor o zaman yerimden ilk gün emzirdim uyutup yatmıştım ama artık uyumuyorda eskisi gibi oyun istiyor daha çok uyanık kalouor ne yaparım bilmiyorum bu ay iki ay rahattı o yattıkça ben yattım yemek yapamadım zaten kahvaltı bile yapmadan yattım :)Bugün de benim son adet tarihimdi. Hala olmadim. 1 senedir adet olmuyorum dile kolay. Ama hakkaten bir rahatlığı var. Zira adet agrisiyla nasıl cocuk kucaklarim bilemiyorum.
Hamazic krem canım. Prspktüsüne baktim cilt üzerinde hemen hemen her şeye faydası varmış. Ayrica bebekler için de kullanımı uygun oldugu yazıyorTysod mu ne o merhemi mi verdi bir de kuzum elini yuzine değer ağzına da sokarsa eline dikkat et
bence uyumasına yakın sur en azından yüzüne elini çok değdirmez uyurken
Aa emzirirken adet mi oldun canim. Benim de bugün yumurtlama dönemindeki gibi seffaf akıntı oldu kocam devamlı pışpış istiyor ve kendisi korunuyor cok korkuyorum ya prezervatifi sevemedi istemiyorBen çok zorlanıyorum kalkasım gelmiyor o zaman yerimden ilk gün emzirdim uyutup yatmıştım ama artık uyumuyorda eskisi gibi oyun istiyor daha çok uyanık kalouor ne yaparım bilmiyorum bu ay iki ay rahattı o yattıkça ben yattım yemek yapamadım zaten kahvaltı bile yapmadan yattım :)
Ahahahah pışpış istiyora çok güldümAa emzirirken adet mi oldun canim. Benim de bugün yumurtlama dönemindeki gibi seffaf akıntı oldu kocam devamlı pışpış istiyor ve kendisi korunuyor cok korkuyorum ya prezervatifi sevemedi istemiyor
Canım maşallah iyi açmışsınız siz arayı yemeklere ilaç felan mı atıyorsun yoksaAhahahah pışpış istiyora çok güldüm
Hemde hemen oldum 40 gun doldu sonraki ay yine oldum bu ay agridan geberdim olamadim antibotik alıyorum
Ondan gecikme oluyor sanırım
Doktor kesinlikle korunun süt korur olayı diye bsy asla yok dedi
Hoş bizde hala birleşme olmadı hamilelik üstüne de Doğum 1 yılı geçti :) birlikte olmayali o yüzden rahatım :)
Nasil yani hala daha mi olmadi ben mi anlayamadim? Benim koca mart ayinda dama çıkan kediler gibiAhahahah pışpış istiyora çok güldüm
Hemde hemen oldum 40 gun doldu sonraki ay yine oldum bu ay agridan geberdim olamadim antibotik alıyorum
Ondan gecikme oluyor sanırım
Doktor kesinlikle korunun süt korur olayı diye bsy asla yok dedi
Hoş bizde hala birleşme olmadı hamilelik üstüne de Doğum 1 yılı geçti :) birlikte olmayali o yüzden rahatım :)