2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar eşimle tartıştık ve bilin bakalım önceden hiç yapmadığı neyi yaptı. Salonda uyuyor şu an. Git dedim hakkaten gitti. Nerdeyse her tartismada git derim gitmez. Aksine daha da yapısır bana. Ama gitti valla. Ben sinirden uyuyamıyorum. Çocuğun da bugün erkenden uyuyacağı tuttu. Kaldım bı başima, ağlıyorum.

Kızlar eşimle tartıştık ve bilin bakalım önceden hiç yapmadığı neyi yaptı. Salonda uyuyor şu an. Git dedim hakkaten gitti. Nerdeyse her tartismada git derim gitmez. Aksine daha da yapısır bana. Ama gitti valla. Ben sinirden uyuyamıyorum. Çocuğun da bugün erkenden uyuyacağı tuttu. Kaldım bı başima, ağlıyorum.
Benim kocayi da ben kovmustum o da hakatten gidince cok sinir oldum uyuyamadim. Sonra gidip salonun lambasini yaktım tv yi açıp son ses verdim kumandayi da koltugun arkasina attim ben uyumuyorsam o da uyumasin :))

Neden ne oldu ki? Boşver yarın zaten barışacaksınız şuan üzüldüğünle kalırsın

Hiç içimden gelmiyor yanına gitmek, hayalkırıklığına uğrattı beni. :KK12:
Üzülme canım emin ol ona da koymuştur salonda yatmak. Ben pek ilk adımı atamam ama attigimda eşim çok mutlu olur ve bir dakika bile uzatmaz meseleyi. Bence git cagir yerine yatsın ama durum çok can sıkıcıysa boşver yarin toparlarsiniz

Üzülme canım emin ol ona da koymuştur salonda yatmak. Ben pek ilk adımı atamam ama attigimda eşim çok mutlu olur ve bir dakika bile uzatmaz meseleyi. Bence git cagir yerine yatsın ama durum çok can sıkıcıysa boşver yarin toparlarsiniz
Biz de öyleydik ama asla ilk adımı atmak artık. Yarın da toparlamak istemiyorum başim çok ağrıyor. :kızgın:

İşe yeni giren kızla konuşmaları okudum. Eşim en yetkili kişi orda. Kıza da iş öğretiyor. Senli benli, laubali konuşmalar. Asla yapmaz dediğim şekilde. Midem bulanıyor.
Bak şuan bende çok sinirlendim çünkü aynı olayı bende yaşamıştım. Şuan seni pek yatıştıramıcam o yüzden ben sustum:KK43:

Bak şuan bende çok sinirlendim çünkü aynı olayı bende yaşamıştım. Şuan seni pek yatıştıramıcam o yüzden ben sustum:KK43:
Bu arada laf arasinda yeni mühendis geldi dedi bana birkaç hafta önce. Hiç kız oldugundan da bahsetmedi ha. Butun calisanlar erkek olunca ben de hiç dusunmedim kız olacagini ne yalan söyleyeyim. Bugün yine laf arasında anladım kız olduğunu. Disardaydik doktora gidiyorduk kaynadi. Az önce aklıma geldi bakayım diye şok oldum. Aklıma gelmezdi hic neye ugradigimi şaşırdım.

Bu arada laf arasinda yeni mühendis geldi dedi bana birkaç hafta önce. Hiç kız oldugundan da bahsetmedi ha. Butun calisanlar erkek olunca ben de hiç dusunmedim kız olacagini ne yalan söyleyeyim. Bugün yine laf arasında anladım kız olduğunu. Disardaydik doktora gidiyorduk kaynadi. Az önce aklıma geldi bakayım diye şok oldum. Aklıma gelmezdi hic neye ugradigimi şaşırdım.
Ah bu erkekler. Hayır konuşmaları neden silmiyosunuz biliyonuz karınızın huyunu :olamaz:

Hem de o sinirle 3 haftalık konusma okudum 5 dakikada. Ben de onun için neler yapiyorum ya cocuklu halimle. Saflığıma doymayayım emi.
Canım inan hepsi aynı. Tek senin ki değil. Harap oluyorum resmen temizlik hiç durmayan bebek kocam. Kendime ayırcak 5 dk yok eşimin dediği herseyi ihmal ediyosun farkında mısın? Sen tepkini koy o anlasın hatasını af dilesin. Ama için soğur mu bilmem bak sen anlatınca bile ben eskiye dönüp sinirlendim eşime hatırlatıp kızdım :)

Canım maşallah iyi açmışsınız siz arayı yemeklere ilaç felan mı atıyorsun yoksa :KK48:
Ben istemedikçe eşim hayatta istemez zorlamaz utanır hamilelikte kendi korktu ki zaten bende istemedim ve bana tuksinti gelmişti Eşimden değil de iliskiden sonrasi da malum Doğum zaten istesekte suan olamayız hala dikiş olayım var ikinci operasyondan ama bende o istekler tamamen bitti ya korkuyorum evliliğim de sarsılacak diye ama cidden aklıma dahi gelmiyor eşimi çok seviyorum sarılırip öpüp koklarım ama iliskiyi istememiyordum nedense çocuk varken ayıp gibi geliyor zaten bizim yanımızda yatıyor beşikle ne biliyim hiç hazjr değilim ya ama üzülüyorumds böyle olmasına

Canım inan hepsi aynı. Tek senin ki değil. Harap oluyorum resmen temizlik hiç durmayan bebek kocam. Kendime ayırcak 5 dk yok eşimin dediği herseyi ihmal ediyosun farkında mısın? Sen tepkini koy o anlasın hatasını af dilesin. Ama için soğur mu bilmem bak sen anlatınca bile ben eskiye dönüp sinirlendim eşime hatırlatıp kızdım :)

Çok kırıldım hatasini anlasa da anlamasa da. Kendimi çok degersiz hissettim ne bileyim hiç böyle şeyler yapmazdi diyorum kendi kendime. Ama demek ki ortami olmamış.

Back
X