2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kusura bakmayın yanlış olmuş evet Temiz çıkmasına sevindim, bu kadar sıkıntı arasında bir de enfeksiyonla uğraşmayalım tabii.

Sagol canim yazdigin icin. Dun giremedim. Dedigin gibi dr idrar kültürü istedi pazartesi belli olacak sonuç ona gore başlanacak antibiyotik. Lökosit cok fazla degil sanirim wbc yuksek çıktı ben de. Bakalim kültür nasil cikacak. Bi de bobregimde cok agrim oldugu icin bobrek ultrasonu istedi şükür tas kum yok. Sende de oluyor mu bobrek ağrısı

Yok canım. Bende de hiç şikayet olmamıştı ama lökosit yüksek çıkınca içim rahat etmedi kültür yaptırdım. Üremiyor sonucu çıkınca da rahatladım açıkçası. Antibiyotik kullanmak istememiştim. Neyse ki gerek kalmadı. Umarım sende de bir şey yoktur. Bulantı yüzünden çok su tüketemiyorsan acaba ondan mı böbreğe ağrı vuruyor ki... Umarım ciddi bir şey yoktur..

Gunaydin kizlar, sabah uyandim ve yine lekelenmeler oldu. Rengi acik kirmizi. Gecen hafta oldugunda doktor bu haftalarda olabilir devam ederse gel demisti. Birazdan gidicem. Cok korkuyorum bana dua edin noolur. Yine kaybetmek istemiyorum bebegimi
Çok geçmiş olsun,şimdi hastanede misiniz,durumunuz nasıl?inşallah bebeğiniz sizinle kalacaktır,ben Pazartesi yoğun sayılabilecek bir kanama yaşadım,o yüzden dizi çok iyi anlıyorum,Allah şifa versin,iyi haberlerinizi bekliyorum

Gunaydin kizlar, sabah uyandim ve yine lekelenmeler oldu. Rengi acik kirmizi. Gecen hafta oldugunda doktor bu haftalarda olabilir devam ederse gel demisti. Birazdan gidicem. Cok korkuyorum bana dua edin noolur. Yine kaybetmek istemiyorum bebegimi
İnşallah onemli bisey degildir canim guzel haberlerini bekliyoruz

İnşallah canim. Aslinda su iciyorum yani 2 litre kadar oluyordur sanırım. Ama yeterli gelmiyir olabilir bilemiyorum

Günaydın Can'ım allahım korktuğuna uğratmasın inşallah bebeğin bırakmayacak seni Allah'ın izniyle güçlü ol bakalım Ne diyecek doktor

İnşallah canim. Aslinda su iciyorum yani 2 litre kadar oluyordur sanırım. Ama yeterli gelmiyir olabilir bilemiyorum
İki lt yeterli olmuyordur en az 3 lt burda bi arkadaş hatta 4 demişti bide yaz mevsimi olunca daha çok su kaybı oluyor idrarın rengi hep açık olmalı benimde bazen bel mi böbrek ayırtedemediiim bi ağrı oluyordu sonra bakıyordum az içmişim su

Günaydın kızlar dün gece diş ağrısından öldüm var mı önerisi olan ilaç almak istemiyorum ama dayanamıyorum felaket ağrıyor

Hadi hayırlısı tatlım içini ferah tut amin inşallah Allah korusun
iyi şeyler düşünmeye çalış pıt pıtları duyacaksın :)

Göğüslerimdeki hassasiyet sadece ucunda kaldı, o yüzden uykularım kaçtı bugün resmen. İnanılmaz korkuyorum ya, inşallah her şey yolundadır.

Kızlar göğüs hassasiyeti azalan ve son zamanda doktora giden var mı?

GüEl haberlerle dön inşallah, seni öyle iyi anlıyorum ki. Yine mi kaybedeceğim korkusunu insan atamıyor kafasından. Rabbim korusun bebeklerimizi.

Ben aynı durumdayım,bugün proluton iğnesi için acile gitmem gerekecek,orda birini bulabilirsem kalp atımı dinlemek isterim ve bu konuyu da sorarım,benim de aklıma takılıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…