2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ins en kisa zamanda saglikli bi gebelikle anne olursun simdiki gebeligim oncesinde benimde kalp atisi olmadigi icin bir kurtajim var korunmayi biraktigim ay gebe kaldim oluyor bu aylarda boyle hayirlisi boyleymis nasipten gayrisi olmaz

Bende uzulerek aradizdan ayriliyorum.
bugun rutin kontrolde bebegimin kalp atisi durdugunu ogrendik

Pazartesi kurtaj olucam
Ay canım çok üzüldüm benimde ilk gebeliğim bu şekilde olmuştu şu an da korkum var. Seni çok iyi anlıyorum inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin allah yardimci n olsun

Allah razi olsun. Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin. Rabbimden saglikli keyifli bir hamilelik diliyorum size ve burdaki tum anne adaylarina saglikla kavustursun Rabbim dua ve sevgi ile...

Geçmşş olsun cnm allahım tekrar nasip etsin en son ne zaman duymuştun kalp atışını

Sağlıklı olsunlar da kiloyu gerekirse aç kalıp veririz cnm

Tesekkur ederim. 7 haftalikken duymustuk kalp atisini. Lutfen etkilenmeyin kizlar Rabbimin takdiri buymus bizim icin. bol dua ile saglikla gecirin ins gebeliklerinizi
Amin cnm ister istemz bizde üzülüyoruz şuan psikoljik olarak sanırım hepimizde aynı korkular var.allahım tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin cnm kendine dikkat et

evet canlar hwpimizin icinde ayni korku allah saglikli sihatli almayi nasip etsin bende hergun istifra ediyordum bugun etmedim korkuyom iste bisimi oldu dusuncesi var canlar insan bi kaybedince daha bi endise ediyorr

Meraba kizlar bugün uzun ve yorucu bir yolculuğun ardindan eşimin memleketine geldik suan dinleniyorum ama pelt durumdayim

Bebeğini kaybedenlerden bende çok etkileniyorum. Rabbim sabır versin ve sağlıkla yeniden gebelik nasip etsin inşallah.

Kızlar gündüz niyetine anlatıyorum sabah rüyamda bembeyaz etraf eşim koşuyor diyorki doktor %70 erkek dedi diyor heyecanlı heyecanlı sonra alışverişe işinlandık bir anda etrafta mavi yelekler hiç kız kıyafeti yok allahım minnacıklar ellerime aldım bu harika diyorum ne takımlar neler neler ama hepsi erkek cocuk kıyafetiydi :) allahım saglıkla sıhhaatle kavuşalım yavrularımıza da acaba malum mu oldu diyorum kızımdada kız bebek gördüm kızımı gördüm yüZünü gerçekten de kızımın yüzüyle aynıydı

basta saglikli olsunlar ins allah kalbimize gore versin bende kiz goruyorum hep oglum var nasip

Hayrolsun canım içinden geçen erkek olunca belki de ondan rüyanda gördün kimbilir
sağlıkla inşallah minik turtalarımız gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…