- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.601
ins en kisa zamanda saglikli bi gebelikle anne olursun simdiki gebeligim oncesinde benimde kalp atisi olmadigi icin bir kurtajim var korunmayi biraktigim ay gebe kaldim oluyor bu aylarda boyle hayirlisi boyleymis nasipten gayrisi olmazTeşekkur ederim Rabbimin takdiri .
Bir sikayetim yoktu kanama vs rutin kontrole gittik oyle ogrendik.
doktorda bu aylardaki.dusukler genelde sagliksiz gebelik ise oluyor dedi yani Rabbim hayirlisi buymus demekki diyorum farkli sinavlar olabilirdik sabrediyorum
oğluma sarilip avunuyorum
Bende uzulerek aradizdan ayriliyorum.
bugun rutin kontrolde bebegimin kalp atisi durdugunu ogrendik
Pazartesi kurtaj olucam
Ay canım çok üzüldüm benimde ilk gebeliğim bu şekilde olmuştu şu an da korkum var. Seni çok iyi anlıyorum inşallah en kisa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin allah yardimci n olsunBende uzulerek aradizdan ayriliyorum.
Pazartesi kurtaj olucam
Çok geçmiş olsun,forumu takip ederken sizin yazdıklarınızı özellikle daha keyifle okuyorum muhtemel Doğum tarihiniz kendi Doğum gününle aynı diye,şimdi de ne yazacağımı bilemedim,sabrınız bol olsun,sağlıklı bir gebeliğe en yakında kavuşursunuz inşallah
Aynen Canım rahatlatıyorum kendimi yoksa 3-4 güne bir doktorda olmam lazım bu psikolojiyleBenim de bu hafta hep sancılarla geçti pimpirik yapmayım dedim bende hala devam ediyor hafif hafif
Evet 1 hafta var olabilir,aman kötü bir şey olmasın da2. Adet dönemin geldiği içinde olabilirmiş 8. Haftada
Allah korusun yavrularımızı,dua etmek dışında elden gelen bir şey yokBenim de bu hafta hep sancılarla geçti pimpirik yapmayım dedim bende hala devam ediyor hafif hafif
Geçmşş olsun cnm allahım tekrar nasip etsin en son ne zaman duymuştun kalp atışınıTeşekkur ederim Rabbimin takdiri .
Bir sikayetim yoktu kanama vs rutin kontrole gittik oyle ogrendik.
doktorda bu aylardaki.dusukler genelde sagliksiz gebelik ise oluyor dedi yani Rabbim hayirlisi buymus demekki diyorum farkli sinavlar olabilirdik sabrediyorum
oğluma sarilip avunuyorum
Sağlıklı olsunlar da kiloyu gerekirse aç kalıp veririz cnmAllah bize acısın kaç kiloyla biter bu iş hiç kestiremiyorum. 61le hamile kaldım. İki hafta önce doktor ölçtü 64tüm. Şimdi olduk 10 haftalık tartıya çıkmak istemiyorum. 2 kaybım oldu öncesinde 5er kilo onlardan vardı +10la başlamıştım zaten. Hayatımda hiç görmediğim rakamlar tartıda
Inşallah canım stres yapmamaya çalış yine deEvet 1 hafta var olabilir,aman kötü bir şey olmasın da
Geçmşş olsun cnm allahım tekrar nasip etsin en son ne zaman duymuştun kalp atışını
Amin cnm ister istemz bizde üzülüyoruz şuan psikoljik olarak sanırım hepimizde aynı korkular var.allahım tekrar sağlıklı gebelik nasip etsin cnm kendine dikkat etTesekkur ederim. 7 haftalikken duymustuk kalp atisini. Lutfen etkilenmeyin kizlar Rabbimin takdiri buymus bizim icin. bol dua ile saglikla gecirin ins gebeliklerinizi
Kızlar gündüz niyetine anlatıyorum sabah rüyamda bembeyaz etraf eşim koşuyor diyorki doktor %70 erkek dedi diyor heyecanlı heyecanlı sonra alışverişe işinlandık bir anda etrafta mavi yelekler hiç kız kıyafeti yok allahım minnacıklar ellerime aldım bu harika diyorum ne takımlar neler neler ama hepsi erkek cocuk kıyafetiydi :) allahım saglıkla sıhhaatle kavuşalım yavrularımıza da acaba malum mu oldu diyorum kızımdada kız bebek gördüm kızımı gördüm yüZünü gerçekten de kızımın yüzüyle aynıydı
Bilinçaltımız neyse onu görüyoz allahım gönlümüze göre versin ve saglıklı olsunlarda :)basta saglikli olsunlar ins allah kalbimize gore versin bende kiz goruyorum hep oglum var nasip
Kızlar gündüz niyetine anlatıyorum sabah rüyamda bembeyaz etraf eşim koşuyor diyorki doktor %70 erkek dedi diyor heyecanlı heyecanlı sonra alışverişe işinlandık bir anda etrafta mavi yelekler hiç kız kıyafeti yok allahım minnacıklar ellerime aldım bu harika diyorum ne takımlar neler neler ama hepsi erkek cocuk kıyafetiydi :) allahım saglıkla sıhhaatle kavuşalım yavrularımıza da acaba malum mu oldu diyorum kızımdada kız bebek gördüm kızımı gördüm yüZünü gerçekten de kızımın yüzüyle aynıydı
Hayrolsun canım içinden geçen erkek olunca belki de ondan rüyanda gördün kimbilirKızlar gündüz niyetine anlatıyorum sabah rüyamda bembeyaz etraf eşim koşuyor diyorki doktor %70 erkek dedi diyor heyecanlı heyecanlı sonra alışverişe işinlandık bir anda etrafta mavi yelekler hiç kız kıyafeti yok allahım minnacıklar ellerime aldım bu harika diyorum ne takımlar neler neler ama hepsi erkek cocuk kıyafetiydi :) allahım saglıkla sıhhaatle kavuşalım yavrularımıza da acaba malum mu oldu diyorum kızımdada kız bebek gördüm kızımı gördüm yüZünü gerçekten de kızımın yüzüyle aynıydı
Bende uzulerek aradizdan ayriliyorum.
Pazartesi kurtaj olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?