2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286

Canım daha önce anlatmıştım arkadaşımı 4.ayına kadar normal regl olur gibi kanama yaşadığı için hamile olduğunu fark etmemişti. Şimdi kızı kocaman oldu. Sen dinlenmene bak, çok fazla kalkmamakta çalış
 
Ya kızlar niye böyle oluyoruz habire göğüslerime bakıyorum dolgunluğu da gitmiş gibi ya ağrı da Yok

Canım sabah yazarken ben de çok fenaydın ve gece boyu uykum kaçtı ama şimdi bakınca çoğumuzda durum aynı. Demek ki hormonlara vücut alıştı ve hamileliği kabullendi diye yorumluyorum.
 
Canım sabah yazarken ben de çok fenaydın ve gece boyu uykum kaçtı ama şimdi bakınca çoğumuzda durum aynı. Demek ki hormonlara vücut alıştı ve hamileliği kabullendi diye yorumluyorum.
Evet haklısın baktım seni teselli ederken sürekli göğüs kontrolü yapıyorum bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor alışıyoruz demekki diye düşünüp rahatlayalım :)
 
Evet haklısın baktım seni teselli ederken sürekli göğüs kontrolü yapıyorum bu kadar kişi aynı şeyi söylüyor alışıyoruz demekki diye düşünüp rahatlayalım :)
Merhaba arkadaşlar bende günlerdir göğüslerimin acısı niye geçti diye düşünüyordum. 3 gün önce gördüm iyiydi. Sadece göğüslerim arada kaşınıyor Mide bulantım arada oluyor ama eskisi kadar değil.
 
Bir de sizden bir ricam olacak bir arkadaşım trafik kazası geçirdi yoğum bakımda dua eder misiniz onun için Allah anasına babasına bağışlasın çok genç
 

Var canim ayni dedigin gibi gogus altina cekmelik :))))
 
Merhaba arkadaşlar4. Ve 6. Haftalarda göğüs hassasiyetim çok fazlaydı kolumu bike değdiremiyordum şuan göğüslerim hissizlesti. Mide bulantısı 2 gündür yok gibi sizde durumlar nedir var mı böyle şeyler bu haftada bu arada 8+1 im. :/
 
Aynı dönemlerdeyiz tatlım, belki de vücudun hormonlara alışması gerçekten. Acilde duy Harika sesi de benim de içimi rahatlar inşallah.
Geldim hastaneden herşey yolundaymış,kalp atımlarını duydum çok şükür ,9+6 olmuş iki kuzum da,bu dönemde göğüs sızlaması azalabilir,standart adet zamanında da o belirtileri yaşayabilirsin dedi,için rahat olsun lütfen sen de dert etme
 
Gözün aydın hep böyle iyi haberler duyalım inşallah
Bende 9+6 yım Benimde bugün ağrı azaldı dolgunluğu gitti bu ara bunu yaşayan çok
 

Ohhh ya çok teşekkür ederim, çok iyi geldi yazdıkların. Bebeklerinin iyi olmasına da çok sevindim. Günümüz de aynı seninle :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…