2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Molfix nasıl kuzum dokusu va primadan iyi mi
İç dokusu fena değil fakat primadan kalın dış dokusu biraz kalın. Kalite olarak çok kötü değil sizdirmiyor arkadan da çıkmıyor.ben gündüz kullanıyorum sık sık degistirdigim için biraz ekonomi yapmış oluyorum.prima active bebek en güzeli bence

Valla bende hayit tohumunda kararsiz kaldim. Bazi sut arttiricilarin icinde var mesela hayit tohumu. Google sorsan bazi yerler sut yapar diyor bazi yerler sutu keser diyor. En iyidi doktora danismak bu durumda.
O sinir stress bende de var. 1 2 defa anason cagi ictim ama pek fayda etmedi. Doktor onermisti onu hem sut yapar hem sakinlestirir hemde bebise guzel uyku yapar geceleri diye.
Biri digerini tutmuyor yazilarin. Dun bende anason cayinin zararli oldugunu emzirirken icilmemesi gerektigini okudum.

Tek basima cocuk büyütüyor gibiyim sanirim iyiden iyiye delircem

E Elisasya4 Yaşadığımız sinir stres bence yorgunluktan kaynaklanıyor. Hele yanınızda anne,abla vs.yoksa ya da kendi başınıza bakmak durumundaysanız strese girebilirsiniz. For example = ben.. ben de sakinleşmek için ıhlamur ve papatya içtim.
Faydasi oldumu
Annem 3 ablam 5dk uzaklikta 40 mevlidinden sonra gelmediler daha. Hamilelik oncesi haftanin enaz 2 gunu beraberdik genelde bizde. Ama hamile kalinca ihtiyacim var diye gelmiyorlardi. Ev benim olmasa sehrin en ucuna tasinicam oglum buyuyunce kimse gelmesin diye. Ahhh ahh kanayan yaram en iyisi susuo oturayim ben

Faydasi oldumu
Annem 3 ablam 5dk uzaklikta 40 mevlidinden sonra gelmediler daha. Hamilelik oncesi haftanin enaz 2 gunu beraberdik genelde bizde. Ama hamile kalinca ihtiyacim var diye gelmiyorlardi. Ev benim olmasa sehrin en ucuna tasinicam oglum buyuyunce kimse gelmesin diye. Ahhh ahh kanayan yaram en iyisi susuo oturayim ben
Benzer şeyleriyaşıyorum. Annemle babamın kaprisi nazı niyazı öldürüyo beni. Doğuma 3 hafta kala ev taşıdım. Bide onların olduğu şehre. Memleketime. Eşim 5 gün izin aldı. Gelip yardım etmeleri gerekir oğluma bakıverseler yetecekti ama 5 gün izin kullanmışız onlara gitmemişiz. Babam şuan bizimle pek konuşmuyo. Doğuma 2 ay kala denizliye naklim çıktı. derme çatma evde kalmaya başladım oğlumla 1+0 ev. Sobalı. Çatı katı. Yeni iş hamileyim hiperaktife yakın çocuğum var. Eşim yok başımda. Annem 2 ay boyunca 1 defa aradı ondada dalga geçiyo şikayet etmişsin teyzenlere de aradım bak diyor. Malesef yarım akıllı bir annem var. Kolayına geldiği gibi konuşuyor. Benim derdimle dalga geçiyor. Ağlayamazsınkiii diyor yaaa. Kafamı masaya vurdum bidefa sinirden. Ben bu ikisi için geldim memleketime. Daha babam evime gelmedi. Çoook böyük adam. Hep ayağına gidilmeli. Tekrar tayin şansım olsa gideceğim hemen

Benzer şeyleriyaşıyorum. Annemle babamın kaprisi nazı niyazı öldürüyo beni. Doğuma 3 hafta kala ev taşıdım. Bide onların olduğu şehre. Memleketime. Eşim 5 gün izin aldı. Gelip yardım etmeleri gerekir oğluma bakıverseler yetecekti ama 5 gün izin kullanmışız onlara gitmemişiz. Babam şuan bizimle pek konuşmuyo. Doğuma 2 ay kala denizliye naklim çıktı. derme çatma evde kalmaya başladım oğlumla 1+0 ev. Sobalı. Çatı katı. Yeni iş hamileyim hiperaktife yakın çocuğum var. Eşim yok başımda. Annem 2 ay boyunca 1 defa aradı ondada dalga geçiyo şikayet etmişsin teyzenlere de aradım bak diyor. Malesef yarım akıllı bir annem var. Kolayına geldiği gibi konuşuyor. Benim derdimle dalga geçiyor. Ağlayamazsınkiii diyor yaaa. Kafamı masaya vurdum bidefa sinirden. Ben bu ikisi için geldim memleketime. Daha babam evime gelmedi. Çoook böyük adam. Hep ayağına gidilmeli. Tekrar tayin şansım olsa gideceğim hemen
Canim annelerimiz ayniymis ama benin babam oyle degil istanbulda tasindim babam geldi duvarlarimi sildi annem gelmedi. Annem bekler hep biz yapalim biz gidelim biz alalim o mu anne biz mi belli degil

Biri digerini tutmuyor yazilarin. Dun bende anason cayinin zararli oldugunu emzirirken icilmemesi gerektigini okudum.

Tek basima cocuk büyütüyor gibiyim sanirim iyiden iyiye delircem
Ben de tek başıma büyütüyorum. 2 ayda bir annem gelir. Bir kaç gün kalır. Babam eşimle anlaşamadığı için gelmiyor. Annem de babamı yanlız bırakamıyor. Kaynanamlar da benle anlaşamadıkları için gelmiyorlar ki zaten gelseler de ancak oğullarıyla alışverişe çıkıp elimizde ne varsa sömürmekten başka bişey yapmazlar..
Vel hasıl Psikolojimizi sağlam tutmalıyız ki güçlü evlatlar yetiştirelim

Kızlar ben bugün dayanamadım sprite içtim zararı sütten geçer mi gaz yapar mi içeniniz var mi
İçe tea içmeyi özledim normalde bana gaz yapar o yüzden içermiyorum kıza gaz yapar diye hala gaz sıkıntımız bitmedi bugün yine ağla ağla alttan gaz attık
Doktor yavaş yavaş başlayın mercimek çorbası va içmeye dedi ama ben hala cesaret edemiyorum

Kızlar arkadasım specta mam phyto diye bir krem önerdi göğüs ucu yarasini gecirmis kullananız var mi bunu

Bugun kocaya taktim kafayi.adam oglen hazirlandi cikacak.dedimm nereye pazar pazar.kurumda bilmem kim hocayla bulusacam.pazar gunu is mi olur otur gidemezsin dedimm.bu da hemen sinirlendi.neyse isler bitti.dedim heralde cikar artik.baktim uzanmis yatiyo.daha da sinir oldum.2de 1edizi ustune saldim.oruc oruc adami pert ettim.adamin gercekten isi varmis.konusacagi kisi esim cikamadi diye sitenin bahcesine geldi.o_Oneyse gideyim sahur hazirliyayim kocama cok yordum bugun:hamarat:

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben buraları çok özledim, zaman çok çabuk geçiyor, kızım 3 aylık olacak neredeyse. Ben bilgisayardan giriyordum. Telefonu odada bile tutmuyordum çocuk etkilenmesin diye ama ne mümkün Çok zor. Bi ay anca yapabildim bunu. Sonra bilgisayar bozuldu giremedim, sonra hemoroid oldum çok acılar çektim çok ağlattı. Ama iki hafta önce geçti çok şükür, devasını buldum, çeken varsa söylerim. Nasılsınız bebişlerine iyidir inşallah. Bu arada eşimin işi dolayısıyla Eskişehir'e geldik bugün. Bi hafta burdayız belki görüşürüz diye düşündüm özdilek yakınında bi oteldeyiz. İki aylık bi geçmiş var, hepsini okuyamıcam sanırım :( çok istiyorum aslında okuyup sizlerle konuşmayı. Benden böyle işte.

Kızlar ben bugün dayanamadım sprite içtim zararı sütten geçer mi gaz yapar mi içeniniz var mi
İçe tea içmeyi özledim normalde bana gaz yapar o yüzden içermiyorum kıza gaz yapar diye hala gaz sıkıntımız bitmedi bugün yine ağla ağla alttan gaz attık
Doktor yavaş yavaş başlayın mercimek çorbası va içmeye dedi ama ben hala cesaret edemiyorum
Ben geçen gün mercimek çorbası bugün de bı çılgınlık yapıp kuru fasulye yedim. Mercimek çok etkilemedi sanki ama kuruyu gece göreceğiz hadi hayırlısı.. bence de yavaştan alıştırmalı

Ben yavaştan mercimek çorbası içiyorum. Hatta nohutu haşlayıp yemeğini yaptım. Çok sıkıntı olmadı sanki ama hiç sprite içmedim cnm.

Memeyle kavga ediyoruz, bir emiyo kafasını çekiyo em oğlum diyorum ağlıyo, deli gibi de meme arıyo ama emip emip çekiyo kafasını 1 haftadır böyle emmeyi bırakacak diye korkuyorum
Iste ayni bu aksamki bizi anlattin. Meme birakma isareti mi bu :KK43: ama bi yandan da ariyo memeyi anlamdim hic
Benim kız da yapiyo çok gazdan yapıyor bence sizinkiler de ondandır çünkü gaz olunca ememiyorlar..ilk zamanlar Bend e meme reddi sanıp korktum ama pirtlatinca emmeye devam ediyo ağrı giriyo o ara demek karnişina kalkıp evi turlayıp gazi çıkınca düzeliyo yani...

İnşallah bizim de düzelir gece hiç sıkıntı yok aralıksız emiyo ama gündüz sürekli savaş halindeyiz
İlk aylar ne güzel yarım saat ağzını çekmeden emerdi
Bi de o emerken ne biriyle konuşturuyor ne de elimde başka bişey tutturuyor eşime bişey anlatıyorum ağlıyor susuyorum emmeye devam :)
Emerken ilgiyi sadece kendilerinde istiyorlar canım benim kız da bu akşam anneme iki laf anlattırip dedikodu yaptirmadi:)

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben buraları çok özledim, zaman çok çabuk geçiyor, kızım 3 aylık olacak neredeyse. Ben bilgisayardan giriyordum. Telefonu odada bile tutmuyordum çocuk etkilenmesin diye ama ne mümkün Çok zor. Bi ay anca yapabildim bunu. Sonra bilgisayar bozuldu giremedim, sonra hemoroid oldum çok acılar çektim çok ağlattı. Ama iki hafta önce geçti çok şükür, devasını buldum, çeken varsa söylerim. Nasılsınız bebişlerine iyidir inşallah. Bu arada eşimin işi dolayısıyla Eskişehir'e geldik bugün. Bi hafta burdayız belki görüşürüz diye düşündüm özdilek yakınında bi oteldeyiz. İki aylık bi geçmiş var, hepsini okuyamıcam sanırım :KK43: çok istiyorum aslında okuyup sizlerle konuşmayı. Benden böyle işte.
Hemen stay strong26 stay strong26 u etiketleyelim :) bulusmaya gun ve yer belirleyelim :))

Kizzlar bu arada mercimek efsuna en cok gaz yapan seylerdendi. Dun mercimek koftesi yedim dokunmadı. Sanirim soyle bir sey var. Mercimek corbasi yaparken suyu kaynayinca dokmuyoruz ama koftede ilk suyu gidiyor ya o zaman gaz yapmiyor. Sonraki corbada ilk suyunu haslayinca dokup oyle deneyeceğim. Gerci vitamin filan eksilecek ama napalim.

Kızlar arkadasım specta mam phyto diye bir krem önerdi göğüs ucu yarasini gecirmis kullananız var mi bunu
Ben kullandım canım doğal yağlardan bı krem içeriği .ben memnun kaldım ilk doğum yaptığım zaman göğüs ucu yaralarım çok şiddetliydi.cok rahatlatmıştı.

Bende gecen çay bardağının yarısı kadar kola içtim dayanamadım hamilelik öncesi hergün içerdim. Şükür gaz yapmadı bizde

Back
X