2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hemoroid e buldugun çözümü merak ettim ? Normal dogumun dezavantaji
Evet yazacaktım aslında. Ama öyle demiş bulundum Çok kolay..Doğal elma sirkesi. Bir bardak suya 3-4 yemek kaşığı karıştırıp sabah akşam için. Ama paketlenmiş market raflarında olan değil. Organik ya da evde yaptığınız..ben aktarımdan buldum. Akşam yaptım, sabah geçmişti. İnanamadım. Havalara uçtum çünkü çok acı çekiyordum. İki haftadır yapıyorum bi daha olmadım çok şükür. Bir de yürüyüşe başladım, hareket de iyi geliyormuş. 10 kilo benimle kaldı.. Aynaya bakmak istemiyorum doğal elma sirkesi metabolizmayı hızlandırdığı için kilo da vermeye yardım ediyor.. Ben şifa buldum. Siz de şifa bulun inşallah.

Bizi anlattın sanki

Uykusu geliyordur ama Uyumak istemiyordur , benimkinde de oluyor oyle .

Canım bu sağma makinesini bende düşünüyordum yeni mi alsam hatta çift sağanlardan alayım dedim. Çünkü işteyken çok kısıtlı vakitlerde sağmam gerekecek. estherr mamajo kullanıyorum demişti. Bende medela var dediğin gibi sıkıyorum süt fışkırıyor ama makineye gelmiyor. Bi yandan da büssürü eşya oluyor onu al bunu al. Evde bi dağınıklık var ki topla topla hep bebek eşyası. Bide bu yönden bakmak lazım

Ben rezene anason kimyon ve papatya karıştırıp içiyorum. Bebeğe faydası oldu mu dersen bilmiyorım. Bayadır içiyorum hatta akşamları bebeme de vermeye başladım. Benimki uykuya tepkili malum uyumuyor

Canım boşver en güzeli kendine yetmek aslında. Yıllar sonra aman ben şunu bunu yaptım lafı işitmezsin en azından.

Canım bence seninki uyku eğitimi alabilir. Yani 8-9da uyuyorsa gündüz de uykusu geliyorsa bi dene derim. Hem uyku eğitimini tamamlayınca dışarda da pusette de uyuyor çocuk farketmiyor.

Kizlar selam bebeginize rezene kimyon ve anason beriyormusunuz. Veriyorsaniz olcusu nedir nasil hazirliyorsunuz

Ben veriyorum ama göz kararı yapıyorum. 1-2çay kaşığı veriyorum sadece akşam.

Bende ise yaramadi :) artik emik bitsin anasonu farkli bir bicimde tuketicem :)

Uyku eğitimi olarak ne denemeliyim bilmiyorum ş pat denedim bir iki defa ise yaradı birkaç kere de öyle uyusuktan hemen sonra 15 dk falan uyandı geri dalmadı
Ş sesi açtım mesela o kapanınca da uyandı bizim kız acayip alengirli:)

Kızlar sağdıktan sonra nasıl sıkıyorsunuz. Benim göğsümün ucu kocaman oluyo ve acıyo sıkıyorum damla damla geliyo sadece diz nereyi sıkıyosunuz

Bizimde tam tersi gün içinde hemen uyuyo gece uykusuna tam1 saat uğrasıyoruz gözleri kapanıyo ama mızmızlanıyo ağlıyo bağırıyo dün 1.30 da yattı gece. Hatta gece uykusuna yattığını ordan anlıyorum kolay uyuduysa kesin uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım

Canım siz neden emmeyi bırakmıştınız

cnm bende geçen pedagogdan duydum normal kosullarda bebeklerin en geç 9.00 da uykuya gecmis olmasi gerekiyormus. eger gecmezse birdaha uyumasi daha zor oluyormus. sizin bebekte normalde erken yattigi icin duzeni sasmis olabilir. birde youtubeda 12 saatlik pis pis sesi var tavsiye ederim uyanana kadar devam ediyor. gercek anne pis pis sesi diye aratinca cikiyor.

bu ara pedagog gözde erdoganin ( süper dadi) videolarini izliyorum youtubedan tavsiye ediyorum. kitabina da basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…