• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Erkek ismi bulamıyorum yaa hiç bir isim hoşuma gitmiyorr:KK43:kız olursa işimiz kolay:)

Bende erkek isimleri Toprak, Demir, Poyraz var. Bir de eşimin ismi olmasa kesin Çınar düşünürdüm :)

Kız ismi de Yağmur ve Defne olabilir.

Ama bunlar çok değişebilir tabi.

Ben bazı resimlerde yapabiliyorum canım.

Resim yükleyebilirsem inş.
Screenshot_2017-07-18-19-56-00.webp

Selamlarr taze hamileler :)
Kizlar ikinci hamileligim suan 8 haftalik minnos.
Ama ben henuz doktora gitmedim.
11. Haftada gideyim gitmiskende 2li taramasi yapilir dedim salladim biraz mevzuyu.
:110:
Acikcasi özele gidip oglum kardesinide gorsun istiyorum ilcedeyim burda devlet hastanesi var. Gidip pekte sira bekleyesim yok.
Bu gevsekligim ikinci hamilelik oldugundan heralde :)

Selamlarr taze hamileler :)
Kizlar ikinci hamileligim suan 8 haftalik minnos.
Ama ben henuz doktora gitmedim.
11. Haftada gideyim gitmiskende 2li taramasi yapilir dedim salladim biraz mevzuyu.
:110:
Acikcasi özele gidip oglum kardesinide gorsun istiyorum ilcedeyim burda devlet hastanesi var. Gidip pekte sira bekleyesim yok.
Bu gevsekligim ikinci hamilelik oldugundan heralde :)

Oooooooo süper sabırlı bir anne geldi :) hayırlı olsun. Burada o haftaya kadar hiç doktora gitmeyen kimse olmadı diye hatırlıyorum.

Oğlumuz olursa Oğuzhan koymayı düşünüyorduk ama eşim dün Çağrı yı önerdi hoşuma gitti ama bilmiyorum bir de Alp Arslan dedi , kız Defne zaten hamile olmadan karar verdikte erkek isminde bu kadar zorlanacığımı düşünmemiştim :))
Esimin adı oğuzhan :)
Hatta alparslan koycaklarmis son anda vazgecmisler :)
Simdi oglum olursa yavuz selim koyucaz kizada Allh kerim :)

Esimin adı oğuzhan :)
Hatta alparslan koycaklarmis son anda vazgecmisler :)
Simdi oglum olursa yavuz selim koyucaz kizada Allh kerim :)

Biz de öz Türkçe isim düşünüyoruz canım erkek olursa ilk olum Mehmet Zahid ona uyduramam zaten de , ikinciyi bu tarz isimlerden düşünüyorum Yavuz Selim i de önermişti eşim Alp Tekin felan :))

Biz de öz Türkçe isim düşünüyoruz canım erkek olursa ilk olum Mehmet Zahid ona uyduramam zaten de , ikinciyi bu tarz isimlerden düşünüyorum Yavuz Selim i de önermişti eşim Alp Tekin felan :))
Aynen bizde öyle kız olursada eski türk isimlerinden. Kv adı ayşe ben onu da düşünüyorum kız olursa cok severim kendisini istiyoda belli ama yaninada hüma yada gülce.
Ayşehüma
Ayşegülce kulaga hoş geliyo gibi.
Oğlum da adnanefe. Eşim son ana kadar yavuz selim istedi sonra baktik kp istiyo ismini kırmayalim dedik. Yaninada efe koyduk. 50 cmlik cocuk nasil adnan diye sevcem dedim :)

Canım ikilide serbest bhcg ve Papp-a değerlerine bakılıyor. Üçlüyü bilmiyorum. Ben öncekinde ikili test yaptırdığımda papp-a değerim çok düşüktü. Bu bir protein. Hala kanıtlanmış değil ama plesantayı beslediğini okudum. Ve benim plesantanın açılmasının bununla ilgisi olabilir dendi. Yani bir tüp kanla baktırma şansım varken baktırmam gerektiğine inananlardanım ben.

Bir de Yen'i bir test yöntemi var, onu yaptırdığında İkili üçlü dörtlü yaptırmana gerek kalmıyor. Senden kan alıp yurtdışındaki laboratuvarlara gönderiliyor. Senin kanındaki DNA dan bakarak bir gen hastalığı var mı diye kontrol ediliyor. Sadece bilgin olsun diye anlattım.

Eğer her durumda doğururum diyorsan evet yaptırmak mantıklı değil hiç birini, biz eşimle o görüşte olmadığımız için, gerekli testleri yaptırmak istiyoruz.
Evet onceki hamileligimde bana ondan yaptilar. Sadece 1 tup kan ve 11. Haftada yapildi. Hatta kesin cinsiyeti de veriyor. Biz kiz oldugunu 11. Hafta ogrendik.NIFT diye geciyordu sanirim.

Arkadaşlar son 40 sayfayı okuyamadım inşallah çok iyisinizdir. Ben 10 gündür berbat bir haldeyim. Resmen bulantılı halsiz günlerimi arıyorum.
Vajina uçuğu gibi bir dert buldum. Canım cayır cayır yanıyo. Yürüyemiyorum. En fazla wc ye gidiyorum. Wc kabusum oldu. Tuvaletini yapabilmek çok büyük bir nimetmiş meğer. Kabızlık yaşadığım günlerimi bile arıyorum. Tuvalete çıkarım korkusuyla hiçbişi yiyip içmemiştim. Daha kötü olunca bolca yiyip içmeye başladım. Dua edin atlatayım şu illeti. Aranızda bu rahatsızlığı yaşayan yada yaşamış birini tanıyan varmı. Netten biçok şey araştırdım ama yaşayan birinin tecrübesi başka oluyor. Allahım düşmanıma vermesin. Bebeğime zarar verirse diye ödüm kopuyo şükür onda sıkıntı yok şimdilik
Canim benim ilk dogumdan sonra kuyruk sokumunda cıban cıkmisti o ne rezalet ne acılı biseydi ustune hemoroid falan cok zordu.
Kv cim kara merhem diye bisey sürmüstü o zaman 2 saat icinde iltihap patlaymisti ama nasil aktı anlatamam.
Senin cıban icerdemi dısardami bilmiyorum ama bunu bi arastir insallah.

anladım canım benimde kanama alanım hala var ama küçülmüş dedi dr baya normal ultrasonla bakılıyor o zaman ense kalınlığı anladım
İkili test zamanı bakıyorlar ense kalınlığına normal kontrolde demezler bence.. ayrıca 2li testle 3lü test dedikleri birbirinden farklı şeylermiş canım.. ben de daha tecrübe etmedim ama YouTube'da izledim detaylı videosunu

Back
X