2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar herkese merhaba benim bebiş 1 hafta önden gitmeye başlamış bide tarama testi vardı dr 2 liye gerek yok dedi 2.kez anne olucaklar siz ne yapmıstınız acaba çevremdede yaptıran yok gittiğim hast. 230 tl yapıyor ama parasında degilim yani dr 3 lü yaptır dedi asf diye bi test mi ne varmış onu yaptırman gerekir dedi ondan 3 li yaptır yada 4 li dedi

Kızlar herkese merhaba benim bebiş 1 hafta önden gitmeye başlamış bide tarama testi vardı dr 2 liye gerek yok dedi 2.kez anne olucaklar siz ne yapmıstınız acaba çevremdede yaptıran yok gittiğim hast. 230 tl yapıyor ama parasında degilim yani dr 3 lü yaptır dedi asf diye bi test mi ne varmış onu yaptırman gerekir dedi ondan 3 li yaptır yada 4 li dedi

Ben ikiliyi yaptırmaktan yanayım canım. Olay sadece don sendromu değil benim için. Kanda bakılan iki değerin normal çıkması da önemli ve ben normal seviyede mi bilmeyi tercih ediyorum.

Ben ikiliyi yaptırmaktan yanayım canım. Olay sadece don sendromu değil benim için. Kanda bakılan iki değerin normal çıkması da önemli ve ben normal seviyede mi bilmeyi tercih ediyorum.
canin iki testin normal cikmasi filan demissin ya 3 ludede aynisi yapilmiyomu ki bide degerler kotu olsa insanin morali bozulur of benim kafam karisti baya

canin iki testin normal cikmasi filan demissin ya 3 ludede aynisi yapilmiyomu ki bide degerler kotu olsa insanin morali bozulur of benim kafam karisti baya

Benim kötü çıkmıştı nöral tüp defekti çıkmıştı oğlum da 2 li ya 3 lü tarama ikisinden biriydi . Ben dr odasından çıkar çıkmaz bir ağladım bir ağladım eve geldim ağla ağla sonra eşimi aradım hemen işten çıkıp beni özele götürdü orda da hemen ayrıntılıya aldılar doktor güldü dedi ki bu çocuk gayet sağlıklı pırıl pırıl herşey dedi dünyalar bnm oldu o gün tövbe ettim bu testlere sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi yaptırcam dedim hamileliklerim de. Ha yine kötü çıksa doğurmıcakmıydım doğuracaktım ama yine bu da bir kabulleniş istiyor :/

Aynı gün başka doktora gitmeseydim nasıl uyurdum o gece bilmiyorum.. Sonuç olarak hiç yaptırıp aklımı kurcalamak istemiyorum ne gelirse Allah tan bilmek istemiyorum ben.

Bugun doktorum bana ayrintili anlattı. Kesin sonuclar vermez. Sonlandırmak isteyenler genelde yapılması, kesinlikle doğururum diyenler de yapılmaması tavsiyem dedi. Ense kalınlığı normal dedi ki benimki oğlumda sıkıntılı idi değer canımı sıktım durdum. Elimden hiç bir şey gelmedi

herbisi herbisi canım ense kalınlını normal muayanedemi yaptı dün bende gittim ense kalınlıgı ile ilgili bişey demedi

Evet. Bugün ben kese etrafı kanamam sürdüğü için Prof a gittim. Hoca söyledi. Bizim ailede enseler hep kalın hocam dedim. Oğlumda çok aklımı karıştırdım bu yuzden dedim. Hayır bunun normal dedi.

Evet. Bugün ben kese etrafı kanamam sürdüğü için Prof a gittim. Hoca söyledi. Bizim ailede enseler hep kalın hocam dedim. Oğlumda çok aklımı karıştırdım bu yuzden dedim. Hayır bunun normal dedi.
anladım canım benimde kanama alanım hala var ama küçülmüş dedi dr baya normal ultrasonla bakılıyor o zaman ense kalınlığı anladım

Canım ikilide serbest bhcg ve Papp-a değerlerine bakılıyor. Üçlüyü bilmiyorum. Ben öncekinde ikili test yaptırdığımda papp-a değerim çok düşüktü. Bu bir protein. Hala kanıtlanmış değil ama plesantayı beslediğini okudum. Ve benim plesantanın açılmasının bununla ilgisi olabilir dendi. Yani bir tüp kanla baktırma şansım varken baktırmam gerektiğine inananlardanım ben.

Bir de Yen'i bir test yöntemi var, onu yaptırdığında İkili üçlü dörtlü yaptırmana gerek kalmıyor. Senden kan alıp yurtdışındaki laboratuvarlara gönderiliyor. Senin kanındaki DNA dan bakarak bir gen hastalığı var mı diye kontrol ediliyor. Sadece bilgin olsun diye anlattım.

Eğer her durumda doğururum diyorsan evet yaptırmak mantıklı değil hiç birini, biz eşimle o görüşte olmadığımız için, gerekli testleri yaptırmak istiyoruz.

Back
X