- 9 Nisan 2017
- 577
- 439
- 103
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.481
Daha sık sagsan canım gece bı kez sagsan artar gündüz en az 3-4 kez benim kızım emiyor yinede her gece bı kez sagiyorum 20-30 CC çıkıyor ama yinede usenmiyorum boşaltıyorum artsın diyeKızlar benim normalde aksamdan sabaha sağdığım için tek memeden 120 felan şimdi 60 çıktı daha çıkmıyo dün çok üzüldüm sütüm felan mı azaldı ne oldu yarım saattir dinlendirdim felan ama çıkmıyo başka süt
Kiz vakti gelmis geciyorBizde tık yok en son İpek
Bende atırcam artık zaten ama 1 günde azalır mı böyleDaha sık sagsan canım gece bı kez sagsan artar gündüz en az 3-4 kez benim kızım emiyor yinede her gece bı kez sagiyorum 20-30 CC çıkıyor ama yinede usenmiyorum boşaltıyorum artsın diye
Bizimki de uyanıkken terliyo tam tersi hemde soğuk soğuk. Ayakları felan hep buz gibi ve ıslak kafası felan. Çok irdelemiyorum ben öyle uyanınca felan hemen bişi giydirmiyorum alışsın diye :)Bizimki de çok acıyor üstünü ona rağmen sırılsıklam çünkü sırtı hep yerde hareketsiz olunca şort terliyor gündüz evde veya dışarda kalınsa bile yatarken inceltiyorum
Acaba yanlış mi yapıyorum bilmiyorum
Çünkü ufak da olsa terlese emerken soğuyor direk tenine değince o soguk kıyafet hasta eder mi ki
Ama zıbın giydirince içine daha çok terliyor
Eşim kesinlikle giydir en azından içindeki zıbın olsun dişi soğuyup tenine degmesin diyo
Kafam
Karışıyor korkuyorum da
Şimdiye kadar bir kaç kez denedik onda da hep eşim esim9geri çekildi umarım bi kaza falan olmaz valla prezarvtf kullanmak istemiyor çünküKiz vakti gelmis geciyor
Sagarak da emin ol 24 ay bebeğine anne sütü verebilirsin masallah sütun de iyi çıkıyor bence evham yapma önemli olan anne sütü alması iyi bir makine olduktan sonra sağmada çabuk olacaktır ayniz bize göre arkadan gelmesine rağmen kilosu da gayet iyi bebeğinin tabi o etrafındaki insanları saymazsakBende o yüzden zaten sağa sağa nereye kadar diye gece biberonla besledim sabah emzirmeye çalıştım yine yok ne yapacaksam böyle
Cnm emzirmek gercekten kolaylik cunku mamadan da sagmadanda aciktimi hemen tak diye cikarip doyuruyorsun tabi emerse benimkide mesela cani emmek ister ama keyfine gire pozisyon begeniyor hatun mumkunati yok koluma yatirip emziremiyorum istemezse oDanışman günlük 6 kere sağsan sütün artar dedi anlamsız şekilde vaktim olmuyo şimdi bide tatil felan nasıl olcaksa. Ya süt alıyo ama insan emsin istiyo işte. Zaten herkese demiyorum ben sağdığımı kafam laf kaldırmıyo artık gizli gizli yapıyorum sağımı :) bi kaç gün denicem bakalım olur olur olmadı elimden geleni yaptım benden bu kadar diyip çekilcem kenara sağmaya devam
Evet cmm ya bununla yada nukla veriyorlar babanne bakiyor bizde. Valla doktor terlemesi usumesinden daha kotu dedi uzun kollu ince zibin dene istersen bideÇok sagol canim SEN sağdıcım şutu bununlami veriyorsun
Kolları bazen üşümüş bazen üşümemiş oluyor ama benim korkum sırt mesela bazen terlemiyor
Ama dun gece zıbın yoktu içinde şortlu tulum vardı gece kaldırdım
Sırt sırılsıklam emzirirken soğudu sırtı
Zıbın giydirince daha da terliyor ne yapsam bilemedim ya
Bu konuda eşimle çok hassasız. Kesinlikle tv izletmiyoruz. 2 yıl özel eğitimde çalıştığım için biraz titiz davranıyorum. Otizm 2 yaşına kadar belli olmuyor ve tv telefon tablet otizmi tetikliyor. Arada fotoğrafını çekmek dışında yanında telefonla dahi konuşmuyoruz. Genelde Gökçe Ada uyurken ya da başka odadayken kullanıyoruz.Kızlar siz bebişlere tv falan izletiyor musunuz ben göz sağlığı için sakıncalı diye düşünüyorum ama benimki meraklı tabi bıraksak sabahtan akşama kadar izler tv görünce hemen odaklaniyo
Zıbınlar pamuklu ya onun gibi değil mi o mendillerKumascidan mermersahi dedikleri kumastan kestor mendil boylarinda yatirirken sirtina koy.
Uykuda biberon aldığının farkına varmaz galiba sen sabahları emzirmeye çalışBende o yüzden zaten sağa sağa nereye kadar diye gece biberonla besledim sabah emzirmeye çalıştım yine yok ne yapacaksam böyle
Üzülmekten olur ama daha sık sagman gerek kuzum özellikle gece veya yatarken sabah kalkınca da dolu olurKızlar benim normalde aksamdan sabaha sağdığım için tek memeden 120 felan şimdi 60 çıktı daha çıkmıyo dün çok üzüldüm sütüm felan mı azaldı ne oldu yarım saattir dinlendirdim felan ama çıkmıyo başka süt
Aventi benim kız hiç almadı çoğu kişisinde memnun olmadığını duydum ucu sert yenidoğan bebekler pek sevmiyorarkadaslar biberon almam gerekiyor ama ben henüz karar verebilmiş degilim.her iki biberonun memnun olani da cok,olmayani da.
Sizce hangisini almaliyim? Gaz sancısı yapmayan biberon olsun istiyorum.çünkü doğuda tek basimayim mümkün oldugunca kolaylik saglasin istiyorum. Dr browns serilerine bakinca anlamiyorum pek.ikili yenidogan setler var dar agizli biberon.birde genis ağızlı doğal akis ve standart options falan var.yani bunlarin anlami nedir?genis agizli dar agizli ve standartin farki ne??
Avent icin de onerileriniz varsa paylasirsaniz cok mutlu olurum.nolur yardimci olun sudan cikmis balık gibiyim.nerden basliycami bilemiyorum yeni yeni ogreniyorum iste.1 tane biberon yeterli oluyor mu?2 tane mi almaliyim yoksa
Bayramda senin bebeğin zayıf olacak herhalde dediler bende biz önemli olan sağlık diyoruz ki kilosuda çok iyi dedim sustular. Çok sağamıyorum anlamsız şekilde vaktim olmuyo ama artık daha çok vakit ayırcam bakalımSagarak da emin ol 24 ay bebeğine anne sütü verebilirsin masallah sütun de iyi çıkıyor bence evham yapma önemli olan anne sütü alması iyi bir makine olduktan sonra sağmada çabuk olacaktır ayniz bize göre arkadan gelmesine rağmen kilosu da gayet iyi bebeğinin tabi o etrafındaki insanları saymazsak
Aynen kolaylık. Bi yere gidince zor oluyo bana çantada hepsini taşı. Bizimkide böyle olacak demekkiCnm emzirmek gercekten kolaylik cunku mamadan da sagmadanda aciktimi hemen tak diye cikarip doyuruyorsun tabi emerse benimkide mesela cani emmek ister ama keyfine gire pozisyon begeniyor hatun mumkunati yok koluma yatirip emziremiyorum istemezse o
Artık öyle farkında ki nereye dönsem kafa tv de ters oturtursan tv bildigin izliyor evde kapatıyorum ama gittimiz yerde maalesef sürekli müdahale edilemiyor misafirlikte vsKızlar siz bebişlere tv falan izletiyor musunuz ben göz sağlığı için sakıncalı diye düşünüyorum ama benimki meraklı tabi bıraksak sabahtan akşama kadar izler tv görünce hemen odaklaniyo
İnçe zıbınla mi yatırayım yanı anlamadim kuzum :)Evet cmm ya bununla yada nukla veriyorlar babanne bakiyor bizde. Valla doktor terlemesi usumesinden daha kotu dedi uzun kollu ince zibin dene istersen bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?