- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.561
Merhaba canm hatirlamana sevindim evet annemlerdeyim daha bir ay burdayim nasılsınız minik nasilLiviya canım nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor gidip geldin mi annenin yanına nasıl geçti
Birseyleri tutma 1 1.5 aydir filan var.tabaga el atmada 2 3 haftadir var.Bu el atmalar ne zaman başladı bizimki sadece yatarken tutuyorum oyuncağı o zaman oda tutuyo Ama sonra elinde unutuyo mesela. Ayakta gezdirirken felan hiç öyle çabası yok uzatıyorum almıyo bile çol irdelemiyorum derken fazla mı saldım ben acaba
gerçekten artırıyor mu?Solgar bira mayası tableti b12 yazıyor kuzum
bizimkide su içerken bardağa saldırıyor. suyu çok seviyor. sarımsağı merve çok sevdi. sana gösterdiğim varya. hep sapını geveliyorBenim ki de hic sevmiyor tatli. Anasina çekmemiş. Birkac gun once elini benim cacik tabagina daldirdi. Ay dur diyemeden agzina atti elini. Bir miktar bol sarimsakli cacik suyu yaladi yani. Nasil sapirdatarak yedi anlatamam. Bayildi bildigin. Ama sabah karpuz verdim 1 2 damla hemen tukurdu :) efsunu yemek yerken ozellimle kucagima aliyorum bu aralar. Merak ediyor zaten sofrayada alissin istiyorum.ama herseye el atip yemeye calisiyor.
cnm bıraktığınında içinin huzurlu olması okadar büyük nimetki anlatamam. hep böyle şanslı olsun küçük sıpaKızlar selam
Biraz okuyabildim geçmişi. İşe başladım artık vakit daha kısıtlı. Eve gidince de telefonu elime almıyorum kuzumla oynuyoruz. Çok özlüyorum ama bebem mutlu ananesiyle en azından.
Iyi iyi koku dertleri yokbizimkide su içerken bardağa saldırıyor. suyu çok seviyor. sarımsağı merve çok sevdi. sana gösterdiğim varya. hep sapını geveliyor
aramızda tam bir ay var. sen bizim dediklerimizi ona göre dikkate al cnmBu el atmalar ne zaman başladı bizimki sadece yatarken tutuyorum oyuncağı o zaman oda tutuyo Ama sonra elinde unutuyo mesela. Ayakta gezdirirken felan hiç öyle çabası yok uzatıyorum almıyo bile çol irdelemiyorum derken fazla mı saldım ben acaba
biz köyden getiriyos kendimizin. anaa ben niye köyden getirip pazarda satmıyom ki.elimdekileri satıp bitirene kadar ucuzlar zaten.ayyy bende stokçulardan mışım galiba :)Iyi iyi koku dertleri yokileride universitede ac kalmazlar. Sogani kirar ekmek arasi yapar yerler gerci soganda ates pahasi oldu
Bizimki az geç kalıyo herlde geç olsun güç olmasın bari :)Birseyleri tutma 1 1.5 aydir filan var.tabaga el atmada 2 3 haftadir var.
Sağlık ocağı anlamaz dimi göstersem. Doktorada yeni gittik hiç sormadım tüharamızda tam bir ay var. sen bizim dediklerimizi ona göre dikkate al cnm
Ama sanirim senin bebe efsundan ufak. 1 subat dogumlu efsun.Bizimki az geç kalıyo herlde geç olsun güç olmasın bari :)
Afiyet olsun iyi yapmış kuzu napsın zaten biz yemek yerken nasıl bakıyırlar içim gidiyor ben yemek yetken kucağımda oluyor bazen yazık elime saldırıyor sürekli şekerli sevmemesi iyi bence ek gıda da zorlanmazsınBenim ki de hic sevmiyor tatli. Anasina çekmemiş. Birkac gun once elini benim cacik tabagina daldirdi. Ay dur diyemeden agzina atti elini. Bir miktar bol sarimsakli cacik suyu yaladi yani. Nasil sapirdatarak yedi anlatamam. Bayildi bildigin. Ama sabah karpuz verdim 1 2 damla hemen tukurdu :) efsunu yemek yerken ozellimle kucagima aliyorum bu aralar. Merak ediyor zaten sofrayada alissin istiyorum.ama herseye el atip yemeye calisiyor.
İyiyiz bizde annemlerdeyiz baya oldu ramazan başlamadan geldik hala buradayız uçak yolculuğunuz nasıl geçti muhammed aliydi değil mi sorun çıkardı mıMerhaba canm hatirlamana sevindim evet annemlerdeyim daha bir ay burdayim nasılsınız minik nasil
Benim arttı hala da ondan artmış şekilde mi bilmiyorumgerçekten artırıyor mu?
denemediğim şey kalmadi
promalt 1 tane ictim tekrar almayı dusunuyorum
Yemek masasinda bizimkide el atmiyo cnm 3 subat dogumlu. Ki ben onun onunde yerim genelde hatta hmm hmm doye diye yiyorumki hosuna gidiyor ama banada ver gibi bir hamlesi yok. Gecen ablam kucagindayken yenek yiyordu yavrum bakakaldi :) onun disinda butun oyuncaklar agzimizdaBizimki az geç kalıyo herlde geç olsun güç olmasın bari :)
Ben de etiketlemeye çalışmıştım ama beceremedim nickini , kuzu nasıl merak ettikMerhaba canm hatirlamana sevindim evet annemlerdeyim daha bir ay burdayim nasılsınız minik nasil
28 şubat bizimkide. Bekliyorum belki birden yaparsa :)Ama sanirim senin bebe efsundan ufak. 1 subat dogumlu efsun.
Canım sen kaşık mamasına başladım mı? Bende herobaby nin pirinçli muzlu mamasındanaldım 28 ine 4 aylık olcaz bi kaç güne başlayayım diyorum günde 1 kere yatmadanVer bence canim ben pekmezin bile tadina baktirdim:) minnacik bir kabak parcasi yedirdim hatta saglik ocagindaki yaşlı hemşire cay kaşığı ile oglumun agzina şekersiz kahve sürdü. Ama ben yaptim sen yapma 9 aydan sonra bebegine kahve tattir dedi. 6 ay sadece doktorlarin baz aldiklari ortalama bir aydir 4 aydan sonra yemekleri tattir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?