- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.181
Geçen hafta pazartesi gittim cnm haftaya perşembe kontrolum inş herşey yolundadır
Günümüzde aynıymış cnm demekki bu haftalar böyle
canım geçen hafta görmüşsün bebeğini bence stres yapma :) ben de stresliyim de bayramdan beri görmediğimden. bu evhamların 12. haftaya kadar normal olduğunu söylediler. ondan sonra zaten biliyorsun anormal bir durum olursa düşükler oluyormuş. onuda önceden rahim vb. kontrolü olanlarda farkedileceği şeyler olduğu söyleniyor bilmiyorum tabi. hayırlısı kısmet. bencede biz şu an rahat rahat hamileliğimizin tadını çıkaralım. sonra zaten ay uykuymuş ay dinlenmekmiş :))
ayy tam dayaklıklar. bunların topunu sıra dayağından geçiriceksin. kendilerine bakmadan cahil egosuyla takılan tiplerden hiç hoşlanmıyorum. birde bir sülale. siz aynı binada oturuyorsunuz sanırım. o seni yoruyordur. çalışmıyorsun heralde. ooo çalışşsan sana ne yaparlar daha acaba bilmiyorum. sen fatiha hatmi diye bir şey var onu denesene. 9999 kere fatiha okuyorsun niyet edip. ben çocuğum olsun diye okumuştum. belki işe yarar :) birde bence eğer ailenle ilgili bir laf daha söylemeye çalışırlarsa o ortamı terket te anlasınlar ne yaptıklarını. şu hamile halinle insanı dert üstüne dert sahibi yapıyorlar ya. sende çocuğunu sal onların üstüne kız. şöyle bir eşyalarını mahvetsin yıksın kırsın sende yalandan aa evladım öyle şeyler yapılır mı hiç de :))Amin canım inşallah.. 3 senedir cektiklerimi bir ben bilirim. Simdi abimin söylediği söz herkese ağır geliyor ama burada yazmadığım çok şey var benim babamın hiç haberi yokken adam olaylardan bile habersizken benim babamin şerefine hakaret etti bu insanlar. Ben hem bir çocuğum olsun isterken hem de hep aklimda bir gün boşanıp gitme düşüncesi oldu. Eşimin güzel kalbi ve sabrı sayesinde devam edebiliyorum sadece.
Oğlumda şimdiye 3-4 kilo almıştım yedikçe yiyordum