- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.261
Bio-oil cok iyiymisHangi markayi kullansak peki bu sebamed falan var yoksa daha iyileri de var mi eczaneye mi gidip sorsam canim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bio-oil cok iyiymisHangi markayi kullansak peki bu sebamed falan var yoksa daha iyileri de var mi eczaneye mi gidip sorsam canim ya
Olabilir canim dogru söylüyorsun. Yeni farkettim bacaklarimda incecik damarlar belirmeye başlamış varis de olacak heralde bende cok üzüldüm ya insallah cok artmazlar ve dogumdan sonra kalmazlarBio-oil cok iyiymis
Benimde olmasi gereken degerin biraz altinda cikti b12.doktorum ayri birsey vermedi zaten multivitamin kullaniyorum ama dahada dusermi ilerleyen zamanlarda gorcezMerhabalar buraya yeni katildim herkes bebisini saglikla kucagina alsin insallah Doktorum gebelik rutin tahlilleri istedi haftaya kontrole goturucem sonuclari 9. Haftama giricem o zaman. B12 degerim 96 cikti , boyle degeri dusuk cikan var mi acaba ve onerilen sey nedir biliyor musunuz?
Valla canım önemli olan düzenli nemlendirmek şu aktarlardan badem yağı kakao yağı alıp karışımını sürebilirsin bio oil olabilir Hindistan cevizi yağı olabilir ya çatlak önleyici bi krem olabilir orası senin tercihine kalmışHangi markayi kullansak peki bu sebamed falan var yoksa daha iyileri de var mi eczaneye mi gidip sorsam canim ya
Bende arada sürüyorum bio oil i ama emilmesi geç yağlı kaldığı için vücudum rahat edemıyorum.. belki aralarda sürerim onu daBen de 12. Haftam bitsin oyle baslicam. Bu sefer bio-oil kullanicam. Simdilik yuzum icin gunes kremine basladim duzenli. Lekelenme olmasi diye
Pazar 11+1 dim cnm erken döllenmeyim önde gidiyorum benCnm senle aynı haftadayız diye hatırlıyorum ne ara 11+6 oldun
11+0 ım
İnş saglıklı olsunda tatlım gerisi boş cok heyecanlıyım nasıl uyurum bilmem 12 10 da randevumBence de tahmin edebilir canim
Ben yazlıktayım deniz çok faydalı bol bol güneşlen dedi. herkesin girdiği havuzlara bende girmem ama bize ait temizliğne güvendiğim için rahatça giriyorm.Benimki sadece denize izin verdi tatlım, gerçi havuza ben hiç girmem zaten :) İstanbul da denize de giremediğim için bu sene böyle geçsin artık diyorum :)
Kusma yok ama istahsızım asırı agzıma bişi koymak istemiyorum zoraki yiyorum herşeyden tiksiniyorum 5 kilo vermişim ama göbek tostoparlak varAkşamları bulantı oluyor ben de kaç gündür azcık öğürtüyor ama kusmuyorum ve akşam yemeklerinden tiksiniyorum yemeği yapıyorum masayı hazırlıyorum oturunca başlıyor tiksinme ya yarı bırakıyorum ya hiç yemiyorum

Ben yazlıktayım deniz çok faydalı bol bol güneşlen dedi. herkesin girdiği havuzlara bende girmem ama bize ait temizliğne güvendiğim için rahatça giriyorm.
Kusma yok ama istahsızım asırı agzıma bişi koymak istemiyorum zoraki yiyorum herşeyden tiksiniyorum 5 kilo vermişim ama göbek tostoparlak var![]()
Aynen ögle sekerim :) 95 tim 90 olmuşum kızıma 86 ile kalmıştım 95 yla doguma giriştim kilomu hiç veremedim pkodan :)Ben de yiyorum yine sıkıntı yok ama kilo almamışım hiç iyi gidiyoruz desene şimdilik![]()
Aynen ögle sekerim :) 95 tim 90 olmuşum kızıma 86 ile kalmıştım 95 yla doguma giriştim kilomu hiç veremedim pkodan :)
Ögle birtanem saglıgımız yerinde olsunda evlatlarımızında bizimde olur veririzVerirsin canım inşallah 2.den sonra gelip geçici bunlar kiloya çare bulunur :) Spor filanda yaparsın gider :)
Ögle birtanem saglıgımız yerinde olsunda evlatlarımızında bizimde olur veririz
Bende mümkün oldugunca tedbirli davranıcamAynen sağlık olsun alan almış sonuçta ne edecez acelesi yok veririzben oğluma hamile kaldığım kilodan 1 eksiğim bunda kaç kilo alıcam çok merak ediyorum tedbirli gidiyorum bakalım
![]()
Bende mümkün oldugunca tedbirli davranıcam100 u gecerim ama napalım artık sık emzirme ve sporla vericem