2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bunu kesin doktoruna soyle mantar koku yaparmis. Rengi nasil? Benim arkadasimin akintisi koyu sari yesile dondu bi de koku vardi, gitti mantar dedi doktor.
Renksz canm ya şeffaf akintim var iki drya gittim crinone jelden dediler ama hp kokulu kokulu dolaşmak istemiyorum ya

Sonuç olarak herşey iyi yani canım gözünaydın ben de bugün çok öğürdüm bu saatten sonra başlıcak herhalde bulantı :))

Sonuç olarak herşey iyi yani canım gözünaydın ben de bugün çok öğürdüm bu saatten sonra başlıcak herhalde bulantı :))
Çok şükür cnm ama o sıvanmış mayide aklım hala doktor önemli değil o dedi ama hasta takıntılı işte
Bu arada kusan arkadaşlara allah yardım etsin çok zormuş

Saol canm bnm sorun şuki drma soyledim crinone jel kullaniyordum o jelden dedi genede enfeksyon icin tahlil istedi hiçbirşey cikmadi ama artik cok rahatsz ediyo kendimden tiksiniyorum ya
Allah allah kültür bakıldımı ?
Gerçi varsa cıkardı tahlilden jeli neden kullanıosun?

Çok şükür cnm ama o sıvanmış mayide aklım hala doktor önemli değil o dedi ama hasta takıntılı işte
Çok şükür yazmayınca Merak ettim bende. Kocaman olmuş maşallah gözün aydın. Resmine baktım ama nub belirgin degil bir yorum yapamadım.

Çok şükür yazmayınca Merak ettim bende. Kocaman olmuş maşallah gözün aydın. Resmine baktım ama nub belirgin degil bir yorum yapamadım.
Sağol cnm birbirimizi tanımazasak bile birbirimizi merak eden arkadaşlarımız var bizim
Doktorda yorum yapmadı cinsiyete zaten zor kaldırdı uyuyodu ultroson aletiyle dürttü öksüttürdü yok kalkmadı inat olacak bu diyor

Demin aklımdan geçtin göremedim diyordum :) ee tatlı heyecanlar
Aynen oyle :) bak yine sicak basti gun ivinde is guc insanin akli baska yere kayiyorda direk buraya bakinca sicak basiyor :))

Niye inat demis o kazulet doktor bebene. Nazlidir o bebe inat degil ataydin bi trip :)

Aynen oyle :) bak yine sicak basti gun ivinde is guc insanin akli baska yere kayiyorda direk buraya bakinca sicak basiyor :))

Niye inat demis o kazulet doktor bebene. Nazlidir o bebe inat degil ataydin bi trip :)
Devlete gittim cnm trip atsaydım kpvardı beni testleri devllette yaptırıyorum

Devlete gittim cnm trip atsaydım kpvardı beni testleri devllette yaptırıyorum

Gecen cuma gördüm bebegi bu sabah kendimi boşlukta hissediyorum acaba bişi mi oldu diye gün boyu beynimi yiyiroum simdi :/

Aynen canım çok zormuş bir iki defa böyle şiddetli yaşadım ben de sadece geçicidir inşallah..

Netten bak dicem ama nettekilerde iyice abartılmış bilgiler canım

Evet bakildi canm tup bebek tedavisiyle hamil kaldigim trasferden oncede kullaniyordum transferden sonrada kullanmami soyledi drm ama bugun kullanmayi birak dedi bugunden kullanmiyorum
Canim bende kullaniyorum jeli bugun bıraktım tahlilerinde birsey cikmadıysa jelden cnm jel ıslaklık yaptıgı icin koku oluşuyo devamlı ic camasırı degistiriyorum jelden dolayı ve kısaca cnm hep kuru bırakmaya calıs jel devamlı birikiyo icerde bazen hatta rahim agzında top gibi birikiyo benim sahsen hissediyorum cok sukur bitti .

Canim nuba göre kiza benzettim ama 12 hafya dolmadan nub da dogru sonuc vermiyor. Çok da kaptirmamak lazim doktorlar bile son aylara kadar yanilabiliyor. Dogruyu bir ogrensek de hemen alisverise baslasak
Bende bebge bir seyler almak istiyorum ama herkes cinsiyeti ogrensende 6 aya kadar bekle diyo ama ilk bebek olunca bu heycende beni yiyip bitirecek ne yapsam ki sizce ne zaman alisveris yapmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…