- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.241
Renksz canm ya şeffaf akintim var iki drya gittim crinone jelden dediler ama hp kokulu kokulu dolaşmak istemiyorum yaBunu kesin doktoruna soyle mantar koku yaparmis. Rengi nasil? Benim arkadasimin akintisi koyu sari yesile dondu bi de koku vardi, gitti mantar dedi doktor.
Slm kızlar gittim geldim çok şükür
Ense kalınlığı 1.2 çıktı kan sonucu 5 güne çıkacakmış
3 kere ultrasona girdim birinde uyuyo git yemek ye yürü dedim 2.de bacakları elleri hareket etti gövdesini kaldırmadı 3.de ölçebildi
Birde kagıtta sıvanmış mayi izlendi diyor onu anlamadım doktora sordum önemli birşey degil o dedi kafam bir ona takıldı
Ve süpriz ilk defa kustum bugün
Çok şükür cnm ama o sıvanmış mayide aklım hala doktor önemli değil o dedi ama hasta takıntılı işteSonuç olarak herşey iyi yani canım gözünaydın ben de bugün çok öğürdüm bu saatten sonra başlıcak herhalde bulantı :))
Allah allah kültür bakıldımı ?Saol canm bnm sorun şuki drma soyledim crinone jel kullaniyordum o jelden dedi genede enfeksyon icin tahlil istedi hiçbirşey cikmadi ama artik cok rahatsz ediyo kendimden tiksiniyorum ya
Sorma görünmüyor malesef :) benimki göstermiyor ki cok degişik pozisyonlarda duruyorBuldum onceki mesajini baktim ama sizin foto hic gorunmuyorCunku internette yazdigina gore karin altindaki 45 derecelik aciyi net gormen lazim.
Çok şükür yazmayınca Merak ettim bende. Kocaman olmuş maşallah gözün aydın. Resmine baktım ama nub belirgin degil bir yorum yapamadım.Çok şükür cnm ama o sıvanmış mayide aklım hala doktor önemli değil o dedi ama hasta takıntılı işte
Bu arada kusan arkadaşlara allah yardım etsin çok zormuş
Demin aklımdan geçtin göremedim diyordum :) ee tatlı heyecanlarbenimde cumartesi sabah kontrolüm. bu kez sabah aldım randevuyu gün geçmiyor öbür türlüheyecan basıyor habire
Maşallah minnoş a nuba baksın arkadaşlar baya iyi durumda pozisyonuBuda bizim minnoş 11+6
51.4mmEki Görüntüle 2026510
Evet bakildi canm tup bebek tedavisiyle hamil kaldigim trasferden oncede kullaniyordum transferden sonrada kullanmami soyledi drm ama bugun kullanmayi birak dedi bugunden kullanmiyorumAllah allah kültür bakıldımı ?
Gerçi varsa cıkardı tahlilden jeli neden kullanıosun?
Sağol cnm birbirimizi tanımazasak bile birbirimizi merak eden arkadaşlarımız var bizimÇok şükür yazmayınca Merak ettim bende. Kocaman olmuş maşallah gözün aydın. Resmine baktım ama nub belirgin degil bir yorum yapamadım.
Sağol cnm evet arkadaşlar cinsiyet tahmini bekliyorumMaşallah minnoş a nuba baksın arkadaşlar baya iyi durumda pozisyonu
Aynen oyle :) bak yine sicak bastiDemin aklımdan geçtin göremedim diyordum :) ee tatlı heyecanlar
Sağol cnm birbirimizi tanımazasak bile birbirimizi merak eden arkadaşlarımız var bizim
Doktorda yorum yapmadı cinsiyete zaten zor kaldırdı uyuyodu ultroson aletiyle dürttü öksüttürdü yok kalkmadı inat olacak bu diyor
Devlete gittim cnm trip atsaydım kpvardı beni testleri devllette yaptırıyorumAynen oyle :) bak yine sicak bastigun ivinde is guc insanin akli baska yere kayiyorda direk buraya bakinca sicak basiyor :))
Niye inat demis o kazulet doktor bebene. Nazlidir o bebe inat degil ataydin bi trip :)
Devlete gittim cnm trip atsaydım kpvardı beni testleri devllette yaptırıyorumAynen oyle :) bak yine sicak bastigun ivinde is guc insanin akli baska yere kayiyorda direk buraya bakinca sicak basiyor :))
Niye inat demis o kazulet doktor bebene. Nazlidir o bebe inat degil ataydin bi trip :)
Gecen cuma gördüm bebegi bu sabah kendimi boşlukta hissediyorum acaba bişi mi oldu diye gün boyu beynimi yiyiroum simdi :/Aynen oyle :) bak yine sicak bastigun ivinde is guc insanin akli baska yere kayiyorda direk buraya bakinca sicak basiyor :))
Hanımlar merhaba.2016 Ocak annesi olarak ikinci meleğimi bekliyorum. Sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz.
Çok şükür cnm ama o sıvanmış mayide aklım hala doktor önemli değil o dedi ama hasta takıntılı işte
Bu arada kusan arkadaşlara allah yardım etsin çok zormuş
Canim bende kullaniyorum jeli bugun bıraktım tahlilerinde birsey cikmadıysa jelden cnm jel ıslaklık yaptıgı icin koku oluşuyo devamlı ic camasırı degistiriyorum jelden dolayı ve kısaca cnm hep kuru bırakmaya calıs jel devamlı birikiyo icerde bazen hatta rahim agzında top gibi birikiyo benim sahsen hissediyorum cok sukur bitti .Evet bakildi canm tup bebek tedavisiyle hamil kaldigim trasferden oncede kullaniyordum transferden sonrada kullanmami soyledi drm ama bugun kullanmayi birak dedi bugunden kullanmiyorum
Angelsound dedikleri bi fetal doppler aleti var ev tipi kalp atisi duymak icin alsammi diyedusunmuyor degilim. Ama uzun vadeli bir zarari varmi kimse bilmiyorGecen cuma gördüm bebegi bu sabah kendimi boşlukta hissediyorum acaba bişi mi oldu diye gün boyu beynimi yiyiroum simdi :/
Bende bebge bir seyler almak istiyorum ama herkes cinsiyeti ogrensende 6 aya kadar bekle diyo ama ilk bebek olunca bu heycende beni yiyip bitirecek ne yapsam ki sizce ne zaman alisveris yapmaliCanim nuba göre kiza benzettim ama 12 hafya dolmadan nub da dogru sonuc vermiyor. Çok da kaptirmamak lazim doktorlar bile son aylara kadar yanilabiliyor. Dogruyu bir ogrensek de hemen alisverise baslasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?