2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Angelsound dedikleri bi fetal doppler aleti var ev tipi kalp atisi duymak icin alsammi diyedusunmuyor degilim. Ama uzun vadeli bir zarari varmi kimse bilmiyor
Bende bakıyım aslında normal steteskoplada dinlenir ama bebek büyük olması lazımmış hiç başıma gelmedi allahta kimseye göstermesin

Bende bebge bir seyler almak istiyorum ama herkes cinsiyeti ogrensende 6 aya kadar bekle diyo ama ilk bebek olunca bu heycende beni yiyip bitirecek ne yapsam ki sizce ne zaman alisveris yapmali
Bana da aynı şeyleri söylüyorlar canim. Ben de sade beyaz bir yenidogan takımı aldim ya da kız ve erkeklerin ortak renklerinden almak istiyorum sarı yeşil turuncu renklerde. Dikiş yapıyorum ben bebegime pazen kumaşlardan battaniyeler nevresim takımları dikmek istiyorum. 6. Aydan sonra da dikmekte zorlanirim karnimdan egilemem

Bana onu bile aldırtmadılar evden cıkip alısveris merkezine gitmiyorum ya 6 aydan sonra nasil gidip alacam ben zaten cabuk yorulurum diyorum yok almayacaksın almayacaksın diyolar

Aynen canım çok zormuş bir iki defa böyle şiddetli yaşadım ben de sadece geçicidir inşallah..

Netten bak dicem ama nettekilerde iyice abartılmış bilgiler canım
Sordum baika bir doktor ufak bir kanama alanı varmış progestan kullan dedi önemsiz ama önlemini al diyor

Steteskopu duymamistim. Ama baktim steteskop fiyatlari dediigim aletten pahali :)
Dogrudur şekerim hareketlerini hissedene kadar böyleyiz aman iyimi kalbi atıyormu derdimiz kalmıycak bende garibim daha 2 hafta var gitmeme bilerek 15 haftada gitmek istiyorum cinsiyet için

Bana onu bile aldırtmadılar evden cıkip alısveris merkezine gitmiyorum ya 6 aydan sonra nasil gidip alacam ben zaten cabuk yorulurum diyorum yok almayacaksın almayacaksın diyolar
Baski yapilir mi canim çok saçma.. Zaten cinsiyetini öğrenmeden buldugumuzu alacak degiliz. Sadece insan heves ediyor ben civilden yenidoganlar için cok çok ince yenidogan içlik aldim cok kullanisli bütün yegenlerime almislardi o takimlardan. Simdi eşimle seviyoruz onlari minnacik ya çok tatlilar insan bakınca bile huzurlu oluyor :))

Cok saçma ögle sey mi olur kızımda 10 haftalıkken beyaz zıbın almıştım allahım öpe öpe doyamıyordum ilk cocuk farklı heyecan sonra kız oldugunu ögrendik ufak ufak aldık

Dogrudur şekerim hareketlerini hissedene kadar böyleyiz aman iyimi kalbi atıyormu derdimiz kalmıycak bende garibim daha 2 hafta var gitmeme bilerek 15 haftada gitmek istiyorum cinsiyet için
benim geçtiğimiz haftalarda ufak bir kanamam oldu. şimdi iyice paranoyak oldum. elimden gelse doktoru eve alıp odaya kapatacağım

Cok saçma ögle sey mi olur kızımda 10 haftalıkken beyaz zıbın almıştım allahım öpe öpe doyamıyordum ilk cocuk farklı heyecan sonra kız oldugunu ögrendik ufak ufak aldık
ben evlenmeden beşik almış insanım. banada annem dedi. aydan önce bir şey alma uğursuzluk gelir diye. üfff ev şimdiden saçma sapan şeyler doldu

Kızlar minişimin ilk kıyafetleri :)) gel de yeme bunlari yaaaaa Rabbim bebegimin üzerinde görmeyi de nasip eyler inşallah bunlari hamile olmadan 1 sene önce almistim. Resimde büyük görünüyorlar ama 1 karış boylari var. Allah evlat bekleyenlere sabir versin ve nasip eylesim bu duyguları biz çok şanslıyız...

benim geçtiğimiz haftalarda ufak bir kanamam oldu. şimdi iyice paranoyak oldum. elimden gelse doktoru eve alıp odaya kapatacağım
Aman allah korursun yavrularımızı ona emanet inş bir daha yaşamassın kuzum acaba regl zamanına mı denk geldi
Ögle vallahi evlat candan öte oluyor agır iş yapma mumkun oldugunca dinlen

Aman allah korursun yavrularımızı ona emanet inş bir daha yaşamassın kuzum acaba regl zamanına mı denk geldi
Ögle vallahi evlat candan öte oluyor agır iş yapma mumkun oldugunca dinlen
yok korkudan oldu. gece yarısı tencere dolabı çöktü. dolaptaki 8 10 tencerenin hepsi yere şangır şungur. nasıl fırladım yataktan bilemedim. deprem oldu sandım. o fırlamayla kasığıma ağrı girmesi bir oldu. sonrada sabah kanama başladı. gerçi doktorum önemsemedi. keseye yakın yerde değildi kanama ve çok azdı. o gün geçti hemen ilaca başlayınca.

Amin cnm cok tatlı ya bu bende mi alsam napsam cinsiyet belli olsa

Aman allahım neler olmuş allah korumus kız kesenin yakınında olmaması cok iyi bir daha gelmez kesilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…