2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aynen cnm saglukli olsunda ama olsun yinede ultrrason fotolarina bakip kendimjzi gelustiriyoz:)
Tabi ki canim onlara bakip tahmin etmeye calismak bile çok heyecanli :) ben her usg kagidini buzdolabina asiyorum eşimle onunden geçtikçe seviyoruz minnoşumuzu:)) daha sonra bütün usg lerden raporlarimizdan hatta positif idrar testinden bebege ait ne varsa güzel bir albüm yapacagim

Göbüş çıkmaya başladı benim akşamları daga çok şişiyorum o ayrı

9. haftadan beri benimde mutfakla olan tek iliskim kizima esim gelene kadar yemek hazirlamak :) sagolsun esim 1 aydir ugrasiuor mutfakta

Eki Görüntüle 2026416 arkadaslar zar zor yuklediğim fotoma cinsiyet yorumu istiyorum bakalım
ben kız yönünde kullanıyorum tahmin hakkımı. bulduğum nubdan paralel uzandım.
Benimkinede yorum yapabilirmisin :) yukarda kaldı fotosu diger sayfada
seninki de erkek sanki.

erkekse kesin belli olur :)

kızsa da gayet söyleyen doktorlar var ama benimki onlardan değil. 20'ye kadar söylemediği oluyormuş erken diye.

iç karnın dar ya da geniş olması da karnın şekli ve büyüklüğünü etkiliyor. çatlak oluşumu da yine bununla alakalı diyorlar. benim ilkinde de bunda da karnım çabuk çıktı. minicik bir yuvarlak var şimdi.

9. haftadan beri benimde mutfakla olan tek iliskim kizima esim gelene kadar yemek hazirlamak :) sagolsun esim 1 aydir ugrasiuor mutfakta
Benimki de bulaşık makinesini doldurup boşaltıyor tezgahlari galan siliyor ama üzülüyorum çok yorgun geliyor çünkü. Artik ona yük olmayacagim eskisi kadar. En azindan son aylara kadar kendi işimi yapayim

Aynen canım yaz hamileliği ve bebeği çok zor oluyor kızım Temmuz 15 doğumlu (4 yaşında) çok çok zordu gerçekten. Kışa doğacaktır Rabbim izin verirse  yaza kadar ele gelirler artık

Bende 2 kg almışım göbekte artık belli doktordan sonra herşey yolundaysa hamile pantolonu giymeye başlayacağım. Giymeye tereddüt ettim hep bir şey olacak korkusu

Aynen canım yaz hamileliği ve bebeği çok zor oluyor kızım Temmuz 15 doğumlu (4 yaşında) çok çok zordu gerçekten. Kışa doğacaktır Rabbim izin verirse  yaza kadar ele gelirler artık
Aynen yazın tam sevmelik ve gezmelik olacaklar nasip olursa :)) hele onunla tatile gitmek çok zevkli olacak ayyy hayali bile heyecanlandiriyor

Aynen yazın tam sevmelik ve gezmelik olacaklar nasip olursa :)) hele onunla tatile gitmek çok zevkli olacak ayyy hayali bile heyecanlandiriyor

AgZınız bal yesin kızlar inş erkektir :)

Arkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…