2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Arkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi
Mantar olabilir canım dokt söylersin ilaç kullan geçer bende de oldu fitil ve krem verdi hemen geçiyor. Unutma söylemeyi dojtruna

Arkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi
Rahatsız ediyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim utanılacak durum yok özür dileme tatlım saglık bu enfeksiyonsa hemen mudahale edilsin bebege gecmesin

Rahatsız ediyorsa doktora görünmeni tavsiye ederim utanılacak durum yok özür dileme tatlım saglık bu enfeksiyonsa hemen mudahale edilsin bebege gecmesin
Saol canm bnm sorun şuki drma soyledim crinone jel kullaniyordum o jelden dedi genede enfeksyon icin tahlil istedi hiçbirşey cikmadi ama artik cok rahatsz ediyo kendimden tiksiniyorum ya

Slm kızlar gittim geldim çok şükür
Ense kalınlığı 1.2 çıktı kan sonucu 5 güne çıkacakmış
3 kere ultrasona girdim birinde uyuyo git yemek ye yürü dedim 2.de bacakları elleri hareket etti gövdesini kaldırmadı 3.de ölçebildi
Birde kagıtta sıvanmış mayi izlendi diyor onu anlamadım doktora sordum önemli birşey degil o dedi kafam bir ona takıldı
Ve süpriz ilk defa kustum bugün

Canım stres yapmışsındır farkında olmadan ondardır. Sağlıkla gelsin inşallah

Bunu kesin doktoruna soyle mantar koku yaparmis. Rengi nasil? Benim arkadasimin akintisi koyu sari yesile dondu bi de koku vardi, gitti mantar dedi doktor.

Hadi gözün aydın herşey yolundaymış için rahat etmiştir stresten kustun belki de tahmin de bulundu mu dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…