- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.281
Eki Görüntüle 2026416 arkadaslar zar zor yuklediğim fotoma cinsiyet yorumu istiyorum bakalım
valla bak. daha evlenmeyi düşündüğümüz bir zaman bile değildi. yani o beşiği aldıktan 1,5 sene sonra falan evlendikSen baya erken davranmışsın bacım ben okadar degilim
Evet cnm kprktum şimdi bu doktor progetan kullan dedi ama önmli bir kanama alanı değil önlemini al dediSendemi kanama alanı var tatlım
Varsa kullan önlemini al bencede
Bunu her iki cins de giyebilir canim ben normalde de beyaz rengi çok severim bebegimin koyu renk hic biseyi olmayacak heralde. Gecen sene arkadasim hamileydi ona zorla aldırdım almak istemedi onun bebegi kız idi pembe işlemelisini aldi ben daha hamile bile degildim o yüzden bunu almıştım arkadaşımın içi rahat etsin diye. Çocuğu olduktan sonra bana çok dua etti hep içine bu takimi giydirdi yumusacik ve sıcak tutuyor üstüne başka kiyafetler giydirdi. Hatta seninkini de bana verebilirsin dedi ama ben vermemistim:)) fiyatı da çok uygundu 14.5 tl ye almistikAmin cnm cok tatlı ya bu bende mi alsam napsamcinsiyet belli olsa
Ay anısıda cok güzelmiş :) fiyatta uygunmuş iyi olmuşvalla bak. daha evlenmeyi düşündüğümüz bir zaman bile değildi. yani o beşiği aldıktan 1,5 sene sonra falan evlendik
ben beşiği eşim tabi o zamanlar sevgilim askerdeyken zorlu centerda görmüştüm. beşiğe koymuşlar 5000 lira fiyat. ama nasıl güzel. sandal şeklinde. böyle iç çeke çeke baktım. askerdeyken anlatmıştım böyle beşik vardı falan diye. nasıl içimde ama o beşik. sonra askerden geldi benimki. eskişehirde esparkta dolaşıyoruz. baktım o beşik. jokerde. hemde 750 liraya. ah dedim beşik bu bak. aa çok güzelmiş falan dedi. biz dolaşmaya devam ettik. dedi ben bi tuvalete gideyim. iyi dedim bende gideyim. meğer tuvalet bahaneymiş o ara gidip almış beşiği :) yani 2 senelik evliyiz 4 senedir beşiğimiz var
Sen yinede al kuzum önlemini dikkat yinede inş olmaz kanama birdahaEvet cnm kprktum şimdi bu doktor progetan kullan dedi ama önmli bir kanama alanı değil önlemini al dedi
Cok uygunmuş gerçekten kumaş cok önemli bebegin üstünde benimde kızımın hiç koyu renk olmadı hep acık pembe beyaz acık renkler kullandım hala ögleBunu her iki cins de giyebilir canim ben normalde de beyaz rengi çok severim bebegimin koyu renk hic biseyi olmayacak heralde. Gecen sene arkadasim hamileydi ona zorla aldırdım almak istemedi onun bebegi kız idi pembe işlemelisini aldi ben daha hamile bile degildim o yüzden bunu almıştım arkadaşımın içi rahat etsin diye. Çocuğu olduktan sonra bana çok dua etti hep içine bu takimi giydirdi yumusacik ve sıcak tutuyor üstüne başka kiyafetler giydirdi. Hatta seninkini de bana verebilirsin dedi ama ben vermemistim:)) fiyatı da çok uygundu 14.5 tl ye almistik
Arkadaşlar size bisey sorucam oncelikle özür dilerim ama sormam gerek hamile kaldigim gunden hu yana aşıri kötü vajina kokum var bu normalmi aranizda boyle bsy yasayan varmi sormiycaktim ama artik rahatsz edicek boyuta geldi
Ay ne guzel pek degisik bi duygudurBaski yapilir mi canim çok saçma.. Zaten cinsiyetini öğrenmeden buldugumuzu alacak degiliz. Sadece insan heves ediyor ben civilden yenidoganlar için cok çok ince yenidogan içlik aldim cok kullanisli bütün yegenlerime almislardi o takimlardan. Simdi eşimle seviyoruz onlari minnacik ya çok tatlilar insan bakınca bile huzurlu oluyor :))
Slm kızlar gittim geldim çok şükür
Ense kalınlığı 1.2 çıktı kan sonucu 5 güne çıkacakmış
3 kere ultrasona girdim birinde uyuyo git yemek ye yürü dedim 2.de bacakları elleri hareket etti gövdesini kaldırmadı 3.de ölçebildi
Birde kagıtta sıvanmış mayi izlendi diyor onu anlamadım doktora sordum önemli birşey degil o dedi kafam bir ona takıldı
Ve süpriz ilk defa kustum bugün
Bilmiyorum valla heralde allah korusun bisey olursa uzulmeyim siye yapıyolar heralde ama bende anlamadım uzuluyorum amaCok saçma ögle sey mi olur kızımda 10 haftalıkken beyaz zıbın almıştım allahım öpe öpe doyamıyordum ilk cocuk farklı heyecan sonra kız oldugunu ögrendik ufak ufak aldık
Buda bizim minnoş 11+6
51.4mmEki Görüntüle 2026510
Yinede üzülüyorsun aklımıza kötü şeyler getirip cagrışım yapmalayım ama alenen de ortaya alma denmez ki daha kesem görünmedi eşim hamile kıyafeti alalım mı dedi :) gitti reyonu geziyorBilmiyorum valla heralde allah korusun bisey olursa uzulmeyim siye yapıyolar heralde ama bende anlamadım uzuluyorum ama
Renksz canm ya şeffaf akintim var iki drya gittim crinone jelden dediler ama hp kokulu kokulu dolaşmak istemiyorum ya
Allagım saglıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize su iki testimde sonuclansın ben kucuk bi takım alayım yavruma koklayayımYinede üzülüyorsun aklımıza kötü şeyler getirip cagrışım yapmalayım ama alenen de ortaya alma denmez ki daha kesem görünmedi eşim hamile kıyafeti alalım mı dedi :) gitti reyonu geziyor
Sağol cnm evet arkadaşlar cinsiyet tahmini bekliyorum
Aynen tatlım ikili testini hallet bişi cıkmayacak korkma amin inş saglıkla kavuşuruzAllagım saglıkla kucaklamayı nasip etsin hepimize su iki testimde sonuclansın ben kucuk bi takım alayım yavruma koklayayım
Gitmeyi düşünüyorum artik rahatsz edicek boyuta geldiBen de jel kullandım, şu anda günde 6 tane progestan kullanıyorum. Koku yapmıyorlar. O testler ne zamandı bilmiyorum ama git bir polikliniğe test yaptır bence.
Ben de kumaşa çok önem veririm canım. Civilin kumaslarini genelde begendim. Anlarım da biraz kumaş cinslerinden. Çok guzel bebek marka magazalari var cinsiyetini bir öğrensem talan edecem hepsini:)) eczanelerden emzik falan bakiyorum cam biberonlar falan ay hepsi çok heyecam verici ya :))Cok uygunmuş gerçekten kumaş cok önemli bebegin üstünde benimde kızımın hiç koyu renk olmadı hep acık pembe beyaz acık renkler kullandım hala ögle
Bebegime de ögle yapıcam
Lohusa takımımı tozlu.comdan almıştım 50 tl ye cok iyiydi ama baya yıprandı normal pijama niyetinede giydim cunkü simdi ögle sitede ona bakıodum
valla bak. daha evlenmeyi düşündüğümüz bir zaman bile değildi. yani o beşiği aldıktan 1,5 sene sonra falan evlendik
ben beşiği eşim tabi o zamanlar sevgilim askerdeyken zorlu centerda görmüştüm. beşiğe koymuşlar 5000 lira fiyat. ama nasıl güzel. sandal şeklinde. böyle iç çeke çeke baktım. askerdeyken anlatmıştım böyle beşik vardı falan diye. nasıl içimde ama o beşik. sonra askerden geldi benimki. eskişehirde esparkta dolaşıyoruz. baktım o beşik. jokerde. hemde 750 liraya. ah dedim beşik bu bak. aa çok güzelmiş falan dedi. biz dolaşmaya devam ettik. dedi ben bi tuvalete gideyim. iyi dedim bende gideyim. meğer tuvalet bahaneymiş o ara gidip almış beşiği :) yani 2 senelik evliyiz 4 senedir beşiğimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?