2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Sormayın kızlar ya, alışveriş yapmamak için zor duruyorum. Her minik şeyi alaşım geliyor. Avmlerde çocuk mağazalarında uzak duruyorum. Bir ay daha sabrediyim diyorum. Bu arada ingiltere nin çok güzel markaları var ve belli dönemde indirimler oluyor. Çok kaliteli ürünler, Türkiye den uygun fiyata geliyor. Eğer yakalarsam haber veririm hepinize, internet üzerinden alırız.

Aynen ögle civilden bende tulum almıştım cok güzeldi kumaşı yine alıcam
Emziklere bayılıyorum özellikle ben :)

Bana onu bile aldırtmadılar evden cıkip alısveris merkezine gitmiyorum ya 6 aydan sonra nasil gidip alacam ben zaten cabuk yorulurum diyorum yok almayacaksın almayacaksın diyolar
slm cnm bence herkezi dinlemeye kalkarsan hamileliğini doyasıya yasayamazsın içinden nasıl geliyosa oyle davran bence sonucta kac kez bu heyecanı yasayacaksın kı , başkalarının diyecegi seyler hiç bitmez sonu yok onun , benimde ilk hamileliğimde her kafadan bi ses cıktı ama dinlemedim hiç birini iyikide oyle yapmısım hiçbisey kalmadı içimde cok sukur 11 haftalıkken ilk cicilerini almaya baslamıstım 7 ayda neredeyse hiçbi eksik kalmamıstı oda takımı dahil iyiki oyle yapmısım 7. ayda böbrek sıkısmasından dolayı ameliyat oldum böbregime kateter takıldı dogumdan 15 gun sonra cıkarıldı yanı son zamanlarda hamileliğim sıkıntılı gecmişti yapmasaydım hersey içimde kalacaktı , ayrıca soyle düşün ne yani şimdi allah korusun bebeğine bişey olsa sen aldıklarına mı uzulursun bebege mi yani her turlu yanar içimiz iki uc zıbına mı uzulecez, gönlün nasıl istiyorsa oyle yap canım bosver herkezi bence yani bu benim fikrim

Hadi bakalim artık yavaş yavaş kiyafetler de paylasmaya başlarız tavsiyelerde bulunuruz birbirimie:))
valla tavsiyelere basladıysak arkadaslar h&m de uzun kollu cıtcıtlı bodylerde indirim var gecmiş sezon urunleri 2 lisi 15 tl ye babası ben bişeylere bakarken almiş surpriz olarak daha 9. haftadaydık beyaz ve unısex renkler alabilirsiniz kumasları cok iyi bacak kısımlarıda lastikli bezi kaydırmıyo çiş cıkmıyo ilk kızımdada kullandım hep memnundum bi bakın isterseniz

Olabilir canım ben ebebek ürünlerini de çok begendim. Zaten bebege en çok zıbın lazım haftasonu alışverişe çıkarsak bakarim oraya da

benim geçtiğimiz haftalarda ufak bir kanamam oldu. şimdi iyice paranoyak oldum. elimden gelse doktoru eve alıp odaya kapatacağım
Ahahaha super fikir aslinda. Aynen ben de 7. Haftada ufak kanama gecirdim. Hemsireye dedim ki ben 9 ay suracikta sizin yaninizda yatsam. Aman allah korusun da evlerimizde huzurumuz olsun. Ama saka bi yana tekrar kan gorucem diye cok korkuyorum

Alışveriş benim en büyük ilgi alanım galiba. Bayılıyorum alısverise. Oglumda hala alıyorum eģer yine erkek olursa bol bol kıyafet var zaten. Bodyleri hep hm ve carters aldım çok memnunum. Civili ben pek sevmiyorm. E bebek guzel ama bedenler biraz küçük alırken dikkat etmek lazim. Zara babynin cok güzel kıyafetleri bu arada özel ginler için.

Valla canim bu benim ilk bebisim olacak ama arkadasimdan biliyorum onunla civile gitmistik bebegine alisveris yapmistik. Çok güzel ürünler vardı kumaslari da gayet kaliyeliydi. Ben ordan da alisveris yapmayi düşünüyorum valla. Ayyy ben her gördüğüm yerden bişey alacam heralde

Bu arada arkadaşlar hep alisveristen konuşuyoruz ama ben bir konuda biraz rahatsiz hissettim kendimi. Eğer sayfamizda maddi durumu iyi olmayan varsa bana özelden mesaj atsın burdan yazmaya gerek yok aramızda kalır. Kendi bebegime aldıkça arada ihtiyacı olan için ufak tefek kargolar yollayabilirim. Ben de öyle çok zengin biri değilim kendi kendimize yetebiliyoruz çok şükür. Dedigim gibi ihtiyac sahibi varsa bana özelden mesaj atabilir çam sakızı çoban armağanı birşeyler yapariz.. Umarim yanlış anlaşılmam..

Ben ilk hamileligimde amerikadaydim, doguma 1.5 ay kala donmustum. gap in outleti vardi bi ust sokagimizda, en pahalisi 5$. dogmamis cocuga koca bir bavul esya getirmistim :) ama Tr den kat kat ucuza denk gelmisti :) hangi siteler onlar? bakayim bende arada.

Ahahaha super fikir aslinda. Aynen ben de 7. Haftada ufak kanama gecirdim. Hemsireye dedim ki ben 9 ay suracikta sizin yaninizda yatsam. Aman allah korusun da evlerimizde huzurumuz olsun. Ama saka bi yana tekrar kan gorucem diye cok korkuyorum
bencede çok mantıklı ama doktorum olaya bu şekilde bakmadı. mantığı anlayamadı bence

Kizlarrrr gene bi soru sorucammmm lutfen kizmayinnnn ani korku bebege zararlimi acaba biraz once ani cok korktum bebegin kalbina zararlimi bisey olurmu diye korkuyorum lutfen yarimmmm edinnnn cok endiseliyimmm

Kızlar nasılsıniz alışverişler konuşulmaya başlamış ne güzel telaşlar ya tabi bide bazı insanlar hevesimizi kaçırmasa (burasi icin söylemedim) ilk bebeğimde sürekli bişeyler aldım ve aldığım herseyi kullandım şimdi cinsiyet öğrendim almak istiyorum ufak tefek neymiş ilk çocuktan kalanlar varmış ya kızlara papyonlu erkek kiyafeti giydircem sanki Ayy çok sinir oldum ya

Kizlarrrr gene bi soru sorucammmm lutfen kizmayinnnn ani korku bebege zararlimi acaba biraz once ani cok korktum bebegin kalbina zararlimi bisey olurmu diye korkuyorum lutfen yarimmmm edinnnn cok endiseliyimmm
Canım allaha emanetler ilk gebeliğimde çok stres korku yaşadım ama bisey olmadı dikkat et yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…