2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlarrrr gene bi soru sorucammmm lutfen kizmayinnnn ani korku bebege zararlimi acaba biraz once ani cok korktum bebegin kalbina zararlimi bisey olurmu diye korkuyorum lutfen yarimmmm edinnnn cok endiseliyimmm
Aynı dert bende de var canım şu anda. Az önce dolu yagiyordu 4. Kattan koşarak asagiya indim arabayi kapalı bir yere cekmek icin. Indim bi baktım yagmura döndü. Eve çıktım pişman oldum çok hızlı davrandim valla unuttum bir an insallah bişey olmamistir

Kizlarrrr gene bi soru sorucammmm lutfen kizmayinnnn ani korku bebege zararlimi acaba biraz once ani cok korktum bebegin kalbina zararlimi bisey olurmu diye korkuyorum lutfen yarimmmm edinnnn cok endiseliyimmm
Sakin olun olmaz ins.gecen gece oglum odamiza gelmis yanima yatmis yanina yastik koydum dusmesin diye yine de sabaha karsi dustu ama sukur yavas dusmus yere kafasi gelmemis yastik hafifletmis.oyle bir sicradim ki yataktan yavrum diye kesin dedim bebege bisey oldu elhamdulillah bugun gordum gayet iyiydi

Ay canm bnm mutfak camdaki havalandirma kirildi doludan camlara oyle carpiyorki inan canm cok korktum okadar ki oturdum agladim inşallah yavruma bsy olmamistir cok endiseliyim ya

Ay cok saol canm ya biraz olsada icim rahatladi

Ben de gorenlerdenim bugun kuzumu.rahatca yatiyordu doktora ne kadar sakin oglum cok hareketliydi dedim bi baktik takla atti seni utandirdi annesi dedi.baya evir cevir heryerine bakti.
Bir cikinti goruyorum ama kesin bisey soylemek icin cok erken bir ay sonra netlesir dedi.cunku bu haftada kizlarda da ayni cıkıntı olabiliyormus arkadaslar. Yanliz bana ogluma arkadas geliyor gibi geldi. Saglikli olsunlar da ins oglum zaten erkek kardesim olsun diyip duruyor.
Benim de cok alisveris yapasim var besigi bile yenilemek istiyorum ama 7.ayi bekleyim diyorum.
Ama cinsiyet degisik olursa daha cok yapacagim tabiki

Ay canm bnm mutfak camdaki havalandirma kirildi doludan camlara oyle carpiyorki inan canm cok korktum okadar ki oturdum agladim inşallah yavruma bsy olmamistir cok endiseliyim ya
İkimiz de doludan çektik bugün yani :)) birsey olmamistir insallah ben evde korkmadim da camdan baktigimda arabanin üzerine yağdığını gördüm uzerime biseyler giyip kostur koştur asagi indim baktim yagmura döndü. Pişman oldum hayır niye deli gibi koştuysam..

Maşallah canim ben de 8 agustosta gidecegim 15. Haftam olacak insallah. Önce sağlıklı oldugunu gormek sonra da cinsiyetini ogrenmek istiyorum arrik2 :)

Ay Ne güzel heyecanlar başladı maşallah kızlar sonuna kadar böyle olsun hepimizin ama ben bakamıyorum daha kıyafet falan evin yakınına ebebek açılmış öyle uzaktan baktım Ne bileyim bi dört ay olsaydım hayırlısıyla
@Visneli_Turtam canım bende de biraz kaygı olmaya başladı iki haftadır doktora gitmedim daha haftaya cuma gideceğim göğüslerim tek belirtim dolgun ve biraz ağrı var dünden beri de belimde biraz ağrı var ya inşallah iyilerdir allahım kimseyi korktuğuyla sınamasın

Canim gectigimiz haftalarda bu durumu bende cok taktim kafama.bende ani bir korku yasadim. Sonrasinda kanamam basladi. Ve doktorumun dedigini soyleyeyim. Korku kanama yapmaz bebrgr zarar vermez. Ama bisey oldumu diye kafaya takarsan ve stress yaparsan iste o yapar. Sende kafaya mi taktın dedi evet dedim cok kafaya taktim. Annemde aynisini yasamis 5 aylik hamile iken kardesime suyu patlamis dedim. Ah dedi annen seni stresse sokmasa hic bisey olmazdi. Stress yapma. Korkudan bisey olmaz stressden olur.

Önce sizden bekliyorum varsa tahmin doktorum net bişi demedi bir yorum yaptı ama. Resim dr çok net değil geru.

Bnde kafaya taktim canm ya biraz rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyo ki daha dun ultrason cektirdigim icin tekrar gidersem cekmezler 7 Ağustos da randevum ozamana kadar nasil dayanicam kalp atişlarini duyarsam rahatlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…