2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Canım hafızam

Next.co.uk benim çok sevdiğim. Ama indirim zamanını yakalamak lazım. Ben oradaki arkadaşıma söyleyim, bize zamanını bildirir. Bir de bazen Türkiye ye ücretsiz gönderi yapıyor. Onu yakalasak muhteşem olur,
Bir kaç site daha var ama onları net hatırlamıyorum şimdi. Hatırlarsam yazıyım.

Kizlarrrr gene bi soru sorucammmm lutfen kizmayinnnn ani korku bebege zararlimi acaba biraz once ani cok korktum bebegin kalbina zararlimi bisey olurmu diye korkuyorum lutfen yarimmmm edinnnn cok endiseliyimmm

O da içinde zıplamış olabilir ama bişi olacağını sanmam canım, Allah a emanetler.

Çok biliyorlar, onlara ne sanki

Gözünüz aydın canım :)

İstanbuldaki arkadaşlar çok geçmiş olsun, ben hayatımda böyle bişi yaşamadım. Karşımızdaki evlerin camları, panjurları kırıldı. Dış cepheler kurşun yemiş gibi. Arabalar haşat oldu. Çok şükür bizde bişi yok, dışardan gelmiştim, araba kullanıyor olsam çok korkardım kesin, Allah tan arabayı da kapalı garaja sokmuşum. Bu gece de olabilirmiş, sakin kalmaya çalışalım, bebekleri rahatsız etmeyelim :) bu arada yine olursa telefonları, bilgisayarları kullanmayın. TV yi kapatın. Tekrar geçmiş olsun.

Ah canm cok teşekkür ederim sanada gecmis olsun bugun ku korkumu inanki hayatimda ilk defa yasadim cok kotuydu tiviler telefonlar internetler kesildi evde tektim kimseyi arayamiyorumda zaten normalda da gökgürültüsünden cok korkardim ama bugunku bambaşka biseydi hepimize cok gecmis olsun Allah korusun beladan kazadan

Gögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksem

Istanbuldaki arkadaslar cok gecmis olsub hepinize...
Sorma kıyamet koptu sandım burda çatılar kırıldı agaclar kökünden sökülüp uctu o an dişarda olan teyze gözümün önünde baya uctu düştü kadın cıktım dişarı kaldırmaya fırtına dolu simsek allah birdaha yaşatmasın korktum

Gögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksem
Allaha emanetler olmadı bi hastaneye gidersin pztesi falan ultrasonda görürsün için rahat olur bu arada çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın

Köyü düşünmek yasak hepimizde öyle ve çok şükür doktora gidip görüyoruz ki boşuna endişe yapıyoruz. İyi olacak her şey Allah ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…