2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tesekkur ederim canım oyle yapicam yoruldum bende daha simdi yine aynı muhabbet oldu dinlemiycem artık kimseyi saolasın yanimda birileri oldugunu bilmek iyi geldi

Gögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksem
Göğüs agrisi kaybolmasi normalmis bnmde iki hafta once kayboldu ama uclarinda kaşintilar basladi drma sordum normal dedi mide bulantilarim hala devam ediyo yani telaşlanma bnde 13 haftalik hamileyim iki hafta once kayboldu agrim kotu dusunme iyi dusun Allaha emanet yavrularimiz

Gögüs agrısı bitti ve gögüslerim söndü benim sorma tatlım eşime dedim gebelik belirtim kalmadı diyor sacmalama bişi yoktur ben 2 hafta nasıl sabrediceksem
Canım bende iki gündür bu şekilde kendimi yedim bitirdim bos yeremi acaba evham yapıyoruz. belirtim yok derken bugun migde bulantısı geri geldi oh cektim senide rahatlatim cnm gidip geliyo sanırim belirtiler yarın randevum var bakalim iyi haberler alırım insallah sende rahatla cnm.

Ben emzirdiğim için farkı çok net anlıyorum. Bazi günler göğüs hassasiyetim hiç olmuyor, bazen çok zor emziriyorum o kadar artıyor. Ama eskiye göre çok çok azaldı bu hassasiyet durumu.

Istanbuldaki herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Allah korumuş sizleri.

Arkadaslar Umut4sonolsun isminde ikiz bekleyen bir arkadas vardi durumunu biliyor musunuz ? Ben mi mesajlarini kacirdim acaba bayadir yazmiyor sanki

Evet en güzel seyler Zara kids te :) her gördüğümü alasım geliyor oraya baktıkça.. mesela erkek çocukları için pek güzel şeyler bulamıyor insan Zara'da çok modern seyler var

Amaannnn, bizde kayinvalidemi aradik 4. kattaki eve su basmis. sok oldum. Allah bi daha yasatmasin insallah....

Allaha emanetler olmadı bi hastaneye gidersin pztesi falan ultrasonda görürsün için rahat olur bu arada çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın[/Q
Amin cnm
Allaha emanetler olmadı bi hastaneye gidersin pztesi falan ultrasonda görürsün için rahat olur bu arada çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın
amin canım ögle yapıcam allah razı olsun korktum evdede yanlızdım

Ay cok sagol kuzum allah razı olsun benimde geçti diye okadar endişe ettim ki anlatamam

Günaydın kızlar dün baş ağrısından öldüm yok böyle ağrı çok fenaydı gece hiç uyuyamadım şimdi hafif kalmış
POWERHACK cnm bende en başından beri belirti kalmadı artık hamileliğin balayına geçiş yapıyormuşuz sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…