2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dünde araştırdım ögle diyor evet 2.trimester anne için en rahat dönemmiş
Bebekler saglıklı olsunlarda

selam cnm benimde her hamileliğimde takılıyor bu kataterden böbreğime inşallah bunda olmaz çok sıkıntılı ,sağ salim bi doğursaydım

Herkese günaydın, geçen hafta ikili için gittiğimde perinatolog cinsiyet için kesin olmamakla birlikte yorum yapmıştı, bugün 12+5 te kendi doktorumuza gittik ve cinsiyet belli oldu, kız geliyor :)

Oh iyisin valla ben 12+4 düm ama daha erken demişti bnm drum 12+1 de üff iyice merak ettim şimdi ya ne güzel söylemiş senin ki :/ ikili istemedim ben

Oh iyisin valla ben 12+4 düm ama daha erken demişti bnm drum 12+1 de üff iyice merak ettim şimdi ya ne güzel söylemiş senin ki :/ ikili istemedim ben

benimki de söylemez. 13+3 de gidicem ben de ama umudum yok söylemesi konusunda. o yüzden sormasam mı hiç diyorum? eşim de ben hiç merak etmiyorum neden merak ediyorsun bu kadar dio. ediyorum işte napim.

arkadasim bisi sorucam duydugum uzere hamileyken cocuk emzirmek emzirilen cocugu zehirliyormus bu yuzden emzirmeyi kesen anneler duydum ben yanlissa bi duzrltirmisin seni yanlista anlamis olabilurum kusura bakma cnm

Gunaydin kizlar, ne guzel cinsiyetler gelmeye basladi :) darisi bize

ama bende durum hala ayni, 14. haftaya girip mide bulantisi gecmeyenlerde yine ben...
13. Haftada yine sabah mutfaga giremeyen açlıktan ölen ben .. Benim hamileligimin en rahat dönemi ilk 10 haftaymis valla insallah geçer bu durum kuzum herkes rahatladi biz devam

Bebeğin pozisyonu çok netti, bana doğru yan yatar vazitte görünüyordu ultrasonda ve bacak arası oldukça rahat görünebiliyordu, doktorum iyice emin olmak adına bebeğin çeşitli pozisyonlarına baktı ve emin olduktan sonra söyledi bana, yani eğer bebek uygunsa görünebiliyor ama bazı doktorlar bu konuda katı olabiliyorlar maalesef

Evet şanslıymışsın canım :) bnm ki uyuyordu sırt üstü ayakları topluydu dr da oynatmadı bebeği belki de o yüzden tahmin etmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…