2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herkese günaydın, geçen hafta ikili için gittiğimde perinatolog cinsiyet için kesin olmamakla birlikte yorum yapmıştı, bugün 12+5 te kendi doktorumuza gittik ve cinsiyet belli oldu, kız geliyor :)

Hadi hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Nub tahmini yapmış mıydık sana?

Gunaydin kizlar, ne guzel cinsiyetler gelmeye basladi :) darisi bize

ama bende durum hala ayni, 14. haftaya girip mide bulantisi gecmeyenlerde yine ben...

Off çok çektirdi sana bu mide gerçekten. Bende de geceleri şişlik, gaz ve karında rahatsızlık oluyor. Dün gece uyuyamadım resmen.

Yok nub u yüklemedim, ben öyle İnanmışım ki baya paralel gördüm nub u kimseye söylememiştim

Gelsin pembişler o zaman. Bizde de heyecan büyük, tüm aile cinsiyet konusunda meraklı. Ben kız hissediyorum. Perinatolog kız dedi. Kendi doktorum erkek diyordu. Bakalım hangisi çıkacak :)

Gelsin pembişler o zaman. Bizde de heyecan büyük, tüm aile cinsiyet konusunda meraklı. Ben kız hissediyorum. Perinatolog kız dedi. Kendi doktorum erkek diyordu. Bakalım hangisi çıkacak :)
Bir sonraki kontrol ne zaman peki? Ben bu hafta itibariyle folik asidi bırakıp multivitamine geçiş yaptım ayrıca, kontrolüm 1 ay sonra artık

Herkese günaydın, geçen hafta ikili için gittiğimde perinatolog cinsiyet için kesin olmamakla birlikte yorum yapmıştı, bugün 12+5 te kendi doktorumuza gittik ve cinsiyet belli oldu, kız geliyor :)
Cok sevindim canım allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin :) bende 13+0 ım acaba banada yorum yaparmı gitsem

kız demek çok zor.

ama geçen bir arkadaşın 12. haftada erkek dediler 15 de başka doktora gitmiş kız demiş. kızı görmek zordur kesin kız bu falan dedik.

dayanamadı bu hafta bir doktora daha gitti erkek demiş.

onun da ilk çocuğu erkekti. içinde hep erkek hissi vardı yine de. kız deyince hemen kandım dedi.

Epey büyümüştür artık, bacak arası net görülebilirse yorum yapar tabi, benimki baya yan yatık bana dönüktü ve genital kısmı çok netti
11+0 da benim de öyleydi muayenede. fakat ben hiç sormadım. yanlış tahmin edilmesinden korkuyorum. ne dese ona bağlanırım şimdi ben.

Bence de görünürdü o kadar netti ki görüntü nub paralel gibi geldi ama bilmiyorum tabi artık 2 hafta sonra giderim ayın 13 ü gibi belli olur inşallah şehir dışına çıkmadan :)

ben seninkini de çok merak ediyorum zaten.

cinsiyet muhabbetini seninle yapmıştık diye hatırlıyorum. yanlış değilse :) ilkler erkek olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…