- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.421
Benim bebegim ile ayni pozisyonu nerdeyse ayni foto :) büyük ihtimal benimki de kız olacak ama daha 11. Haftada idi ve nub 12 de belli oluyormusFikir olsun diye geçen haftaki (11+5) usg görüntüsünü de paylaşayım madem
Kız nub u
ben seninkini de çok merak ediyorum zaten.
cinsiyet muhabbetini seninle yapmıştık diye hatırlıyorum. yanlış değilse :) ilkler erkek olayı.
Bir sonraki kontrol ne zaman peki? Ben bu hafta itibariyle folik asidi bırakıp multivitamine geçiş yaptım ayrıca, kontrolüm 1 ay sonra artık
Çok şükür iyi çıktı ultrason bebek gayet sağlıklı kan tahlili verdim haftaya çıkacakmış .. cinsiyet sordum bacakları kapalı göremedim yoksa yorum yapardım dedi ultrasonu çeken Dr ,haftaya belli olur galiba hayırlısı bulantilarim hala devam dedim dr Uma 1 hafta 10 gün sonra normale döner artık dedi ilaçları kullanamıyorum bayadir folik artık çok da önemli değil dedi coraspirin için de kan sulandırıcı kullandığım için korur seni dedi haberler böyleguzel haberlerini bekliyoruz cnm
kız demek çok zor.
ama geçen bir arkadaşın 12. haftada erkek dediler 15 de başka doktora gitmiş kız demiş. kızı görmek zordur kesin kız bu falan dedik.
dayanamadı bu hafta bir doktora daha gitti erkek demiş.
onun da ilk çocuğu erkekti. içinde hep erkek hissi vardı yine de. kız deyince hemen kandım dedi.
Kendi doktoruma 2 hafta sonra gideceğim. Perinatolog da iki hafta sonra çağırdı, kalp dört odacık henüz net değil bir bakayım dedi.
Bir de ben Pazartesi günü eskiden gittiğim periatoloğa uğrayacağım, benim kayıpta o beni görmüş bir dahakinde bir bakalım demişti, o yüzden. Normalde bu kadar çok gitmeyi uygun bulmuyorum aslında ama bu haftalarda böyle denk geldi.
Pazartesi ben de diğer vitaminlere geçeceğim kısmetse, folik asite byeee :)
Çok şükür iyi çıktı ultrason bebek gayet sağlıklı kan tahlili verdim haftaya çıkacakmış .. cinsiyet sordum bacakları kapalı göremedim yoksa yorum yapardım dedi ultrasonu çeken Dr ,haftaya belli olur galiba hayırlısı bulantilarim hala devam dedim dr Uma 1 hafta 10 gün sonra normale döner artık dedi ilaçları kullanamıyorum bayadir folik artık çok da önemli değil dedi coraspirin için de kan sulandırıcı kullandığım için korur seni dedi haberler böyle
Olsun, gitmekle iyi yaparsın, öncekinden dolayı haklı bir tedirginliğin var sanıyorum çok normal. En azından için rahatlar iyi olduğunu görüp. Güzel haberlerle gelmen dileğiyle
Ya aynen canım ya ben hep kız hissediyorum hatta kocam da prensesim diye seviyor ama erkek diyince gözlerinin içi parlıyor. Ne olursa olsun çok sevecegim ama ilk cocugum abi olsun diyor. İçten içe erkek istedigini anliyorum. Cok iyi bir baba olacak ondan şüphem yok çok şükürBenim ilk olacak kısmetse. O yüzden ikisi de ayrı güzel olur ama eşim ilk çocuk erkek olsun çok istiyor.
Ya aynen canım ya ben hep kız hissediyorum hatta kocam da prensesim diye seviyor ama erkek diyince gözlerinin içi parlıyor. Ne olursa olsun çok sevecegim ama ilk cocugum abi olsun diyor. İçten içe erkek istedigini anliyorum. Cok iyi bir baba olacak ondan şüphem yok çok şükür
Kocam işte canim akşamüstü geliyor götüreyim diyor. O zaman da ben istemiyorum uyumaya calisiyorum. Mutfaga giremedigim için gün boyu açım korkuyorum bebek zayif kalmaz inşallah. Bana da doktorum en fazla 20 güne geçer demisti 10 gün olmustur heralde bakalim.. Şimdi buralar da çok serin şükür yagmur yağdı da rahatladikBirdilimkek Allah yardimcimiz olsun canim. Aynen bendede 9+ larda basladi. ama ben bugun yine seruma gidiyorum. Benim kusma araliklarim 1-1.5 saate kadar indi. Bence sende gitmelisin bi serum almalisin hadi burasi serin orada hava da sicak. susuz kalacaksin.
Homely_angel sorma caniiimm... Allah sanada yardimci olsun ben o hisleri bilemiyorum tabi :) sadece bulanti yasadigim icin ama hepsinin kendine gore zorlugu var.
Ay ne guzel masallah.:)) daha hic bir belirti fikir olmadigi halde hep kız hissettik. Ikisinin de yeri aynı ya hamile oldugumu ogrendigimizde eşim iş yerinde telefonun ucunda aglamisti.. O yüzden Rabbim önce saglikli hayırlı versin. Salih saliha evlatlar olsunlar.Benim esim ilk hamileligimde hep kiz istedi. Hatta doktor bize ilk erkek dedi. Tabii ki cok sevindi ama daha sonra doktor kiz dediginde nasil sevindigini gorunce, ooo erkek dediginde normal sevinmis :) :) simdiyse erkek evlatda tatmak istiyorum ama gonlum kizdan gecemiyo diyo :) bakalim nasip ne olursa :)
Ya aynen canım ya ben hep kız hissediyorum hatta kocam da prensesim diye seviyor ama erkek diyince gözlerinin içi parlıyor. Ne olursa olsun çok sevecegim ama ilk cocugum abi olsun diyor. İçten içe erkek istedigini anliyorum. Cok iyi bir baba olacak ondan şüphem yok çok şükür
Yüzünü ve ayaklarını soğuk suyla ara ara yıka canım ve gözlerinin üzerine biseyler ört karanlık olsun beynine ışık sinyali gitmesin. Evde biri varsa alnina şakaklarina ve ensene masaj yapsın ben öyle çok rahatliyorum. Umarim çabucak iyilesirsinKızlar başım çok ağrıyo nasıl geçer ilaçta içemiyorum
Alttada bu günlerde baş ağrısı nprmal diyor ama benimki çok ağrıyor
Sağol cnm ağlıcam artık oderece ağrıyor bitki çayYüzünü ve ayaklarını soğuk suyla ara ara yıka canım ve gözlerinin üzerine biseyler ört karanlık olsun beynine ışık sinyali gitmesin. Evde biri varsa alnina şakaklarina ve ensene masaj yapsın ben öyle çok rahatliyorum. Umarim çabucak iyilesirsin
Ben de 8 agustosta gittigimde 14+ olacak canım insallah öğrenebiliriz erkekler genelde erkek babası olmayi marifet zannediyor ama sonra kızları olunca gerçek aşk doguyor baba kız arasında:)) o yuzden babalarin isteği pek önemli degil :))Birebir aynı şeyi söylüyor, çocukların başında bir abi karakteri olacakmış. Hayırlısı olsun artık, bakalım bir kaç haftaya tam olarak öğreneceğiz :)
Bitko çayları da pek önerilmiyor kiSağol cnm ağlıcam artık oderece ağrıyor bitki çay
Larındanda kprkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?