2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

O zamana öğrenirsin bence de. Benim Pazartesi gideceğim doktor ultrason konusunda çok ünlü biri, genelde 12.haftada cinsiyeti doğru söylermiş.
Bence babalar kucağına alana kadar bizim gibi hissedemediklerini en iyi yüzünü görünce anlıyorlar :)

Kızlar bu arada benim göbiş artık sabahları da inmiyor. Ne giyersem fışk diye ortada :) bu kadar erken büyümez diyordum ama son yıllarda spor yapmadığımdan oradaki kaslar esnek galiba, o yüzden öne doğru kendine yol buldu

Ayyy benim kocam kesin salya sümük aglar yaaa simdiden diyorum herkese bebegi kucaga aldigi ani çaktirmadan kameraya alin çok sert bir karadeniz erkegidir güya ama pamuktan kalbi var :)) o kadar hayal ediyorum ki ona bir bebek verdiğim anı ne kadar mutlu olacak :)) ilk bebek heyecanı bence düğün heyecanindan bile kat kat fazla bişey

Kızlar hayırlı cumalar olsun güzel haberler var yine maşallah bebişlere
Ya daha önce aynı sıkıntı olan arkadaşlar vardı unuttum ama nasıl geçirdiklerini iki gündür wc çıkamadım ;( kayısı incir falan yedim ama karnım şiş sinir oldum Ne yapmak lazım başka

Kızlar ersağın bi jeli varmış bitkisel,Ağrı olan yere sürünce geçiyormuş,ben tatil dönüşü ondan alıcam,baş ağrısı vs için

Merhaba arkadaslar istanbuldaki arkadaslar allahım bir daha yasatmasın inşallah.
Guzel haber alan arkadaşlar allahim yuzumuzu guldursun hep guzel haberler allım inşallah
Bizim doktorumuzun asistanı aradı ikili test sonucumuz çıkmış bi sıkınti yokmus iyiymisiz allaha binlerce sükür salı da kontrole gidecegiz
Bizim dr ketum tahminde bulundu ama bu kontroldede netlestircegini sanmıyorum cinsiyeti bundan sonraki muaneye insallah

Ekmegini degistir tam bugday turevi ekmekler ye yulaf tuketebilirsin yogurtla bunlar bagırsak calistirir kabızlıgı geciri arkadasim

Evet ben de öyle hatırlıyorum canım :)) İki yaşında oğlum ikinci daha heyecanlı oluyor cinsiyet bekleyişi :))

Darısı bana inşallah :))

ben bekliyorum işte o heyecanla... neyse o kabulüm. ikisine de sevinecek bir sebebim var yeterki sağlıklı doğsun da.

seninki neyse benimki de o olacak gibi hissettim şuan.

Benim ilk olacak kısmetse. O yüzden ikisi de ayrı güzel olur ama eşim ilk çocuk erkek olsun çok istiyor.

benimki ikinci de bile erkek istiyor. 3. ye bahane bulacak kendince bir de kızımız olsun diyecek sanıyorum.

ben ilkinde hep kız isterdim eşim erkek. şimdi diorum ki on tane kıza bedel oğlum. evlat cinsiyetine göre sevilmiyor. insan sadece heves ediyor olmayana.

co

cok sevindim masallah bebislerimize benimde hafta ya cikacak sonuclarim allah hepimze saglikli evlatlar nasip etsin

Hmm tamam tatlım sağol ya ben ekmek yiyemiyorum ki kahvaltı da etimek yiyorum bi tek hergün ev yoğuru mutlaka yiyorum düzelir umarım
Peki vitamin kullaniyomusun demir icerikli vitaminler bazı bunyede ishal bazı bunyede kabız yapar eger kullaniyosan dr bi dabisabilirsin.
Yogurdun icine yulaf koy sabahları marketlerde bulabilirsin.

Hmm tamam tatlım sağol ya ben ekmek yiyemiyorum ki kahvaltı da etimek yiyorum bi tek hergün ev yoğuru mutlaka yiyorum düzelir umarım
Peki vitamin kullaniyomusun demir icerikli vitaminler bazı bunyede ishal bazı bunyede kabız yapar eger kullaniyosan dr bi dabisabilirsin.
Yogurdun icine yulaf koy sabahları marketlerde bulabilirsin.

Benim eşim de hastaneyi birbirine katabilir, sonra duygusallık bağlar ama yine de cool kalır. Ayy gelse o günler hemencik :)

Bizim günümüz aynı ve iki gündür öyleydim. Gece uyuyamadım resmen. Sabah rahatladım biraz. Taze kayısıyı kaynattık, ince telden geçirdik. O İyi gelebilir. Bir de sebze yemekleri.

arkadasim bisi sorucam duydugum uzere hamileyken cocuk emzirmek emzirilen cocugu zehirliyormus bu yuzden emzirmeyi kesen anneler duydum ben yanlissa bi duzrltirmisin seni yanlista anlamis olabilurum kusura bakma cnm
Emzirmenin zehirlediği tamamen sehir efsanesi. Bilimsel hiçbir dayanağı yok. Doğuma kadar hatta doğumdan sonrada emzirmeyi planlıyorum kendisi emmek isterse. Hem kadın dogum doktorum hem çocuk doktoru hiç bir sakinca yok dedi. Düsük riski olmadıkça sorun olmuyor bunuda doktora danışmak en güzeli.

bir diğerinin rızkı yüzünden ötekinin rızkını kesmek bana da hep manasız gelmiştir. Allah güç kuvvet versin.

Demekki dr lar bu konuda da celisiyor. Kardeşimin de 1 bucuk yasinda bi oglu var. Su anda 4 aylik hamile kalp atisini duyduktan sonra dr u kesinlikle birakmasi gerektigini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…