- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.441
Denicem cnm bir duş alıyım teşkBitko çayları da pek önerilmiyor kipeugamber efendimizin tavsiyesidir ayaklari soguk suyla yıkamak baş agrisini hafifletir canim. Elektrikli alanlarda da durma. Allah yardimcin olsun
Ben de 8 agustosta gittigimde 14+ olacak canım insallah öğrenebiliriz erkekler genelde erkek babası olmayi marifet zannediyor ama sonra kızları olunca gerçek aşk doguyor baba kız arasında:)) o yuzden babalarin isteği pek önemli degil :))
Ayyy benim kocam kesin salya sümük aglar yaaa simdiden diyorum herkese bebegi kucaga aldigi ani çaktirmadan kameraya alinO zamana öğrenirsin bence de. Benim Pazartesi gideceğim doktor ultrason konusunda çok ünlü biri, genelde 12.haftada cinsiyeti doğru söylermiş.
Bence babalar kucağına alana kadar bizim gibi hissedemediklerini en iyi yüzünü görünce anlıyorlar :)
Benimde artık öyle canımKızlar bu arada benim göbiş artık sabahları da inmiyor. Ne giyersem fışk diye ortada :) bu kadar erken büyümez diyordum ama son yıllarda spor yapmadığımdan oradaki kaslar esnek galiba, o yüzden öne doğru kendine yol buldu
Ekmegini degistir tam bugday turevi ekmekler ye yulaf tuketebilirsin yogurtla bunlar bagırsak calistirir kabızlıgı geciri arkadasimKızlar hayırlı cumalar olsun güzel haberler var yine maşallah bebişlere
Ya daha önce aynı sıkıntı olan arkadaşlar vardı unuttum ama nasıl geçirdiklerini iki gündür wc çıkamadım ;( kayısı incir falan yedim ama karnım şiş sinir oldum Ne yapmak lazım başka
Hmm tamam tatlım sağol ya ben ekmek yiyemiyorum ki kahvaltı da etimek yiyorum bi tek hergün ev yoğuru mutlaka yiyorum düzelir umarımEkmegini degistir tam bugday turevi ekmekler ye yulaf tuketebilirsin yogurtla bunlar bagırsak calistirir kabızlıgı geciri arkadasim
Evet ben de öyle hatırlıyorum canım :)) İki yaşında oğlum ikinci daha heyecanlı oluyor cinsiyet bekleyişi :))
Darısı bana inşallah :))
Benim ilk olacak kısmetse. O yüzden ikisi de ayrı güzel olur ama eşim ilk çocuk erkek olsun çok istiyor.
Çok şükür iyi çıktı ultrason bebek gayet sağlıklı kan tahlili verdim haftaya çıkacakmış .. cinsiyet sordum bacakları kapalı göremedim yoksa yorum yapardım dedi ultrasonu çeken Dr ,haftaya belli olur galiba hayırlısı bulantilarim hala devam dedim dr Uma 1 hafta 10 gün sonra normale döner artık dedi ilaçları kullanamıyorum bayadir folik artık çok da önemli değil dedi coraspirin için de kan sulandırıcı kullandığım için korur seni dedi haberler böyle
Peki vitamin kullaniyomusun demir icerikli vitaminler bazı bunyede ishal bazı bunyede kabız yapar eger kullaniyosan dr bi dabisabilirsin.Hmm tamam tatlım sağol ya ben ekmek yiyemiyorum ki kahvaltı da etimek yiyorum bi tek hergün ev yoğuru mutlaka yiyorum düzelir umarım
Peki vitamin kullaniyomusun demir icerikli vitaminler bazı bunyede ishal bazı bunyede kabız yapar eger kullaniyosan dr bi dabisabilirsin.Hmm tamam tatlım sağol ya ben ekmek yiyemiyorum ki kahvaltı da etimek yiyorum bi tek hergün ev yoğuru mutlaka yiyorum düzelir umarım
Ayyy benim kocam kesin salya sümük aglar yaaa simdiden diyorum herkese bebegi kucaga aldigi ani çaktirmadan kameraya alinçok sert bir karadeniz erkegidir güya ama pamuktan kalbi var :)) o kadar hayal ediyorum ki ona bir bebek verdiğim anı ne kadar mutlu olacak :)) ilk bebek heyecanı bence düğün heyecanindan bile kat kat fazla bişey
Kızlar hayırlı cumalar olsun güzel haberler var yine maşallah bebişlere
Ya daha önce aynı sıkıntı olan arkadaşlar vardı unuttum ama nasıl geçirdiklerini iki gündür wc çıkamadım ;( kayısı incir falan yedim ama karnım şiş sinir oldum Ne yapmak lazım başka
Emzirmenin zehirlediği tamamen sehir efsanesi. Bilimsel hiçbir dayanağı yok. Doğuma kadar hatta doğumdan sonrada emzirmeyi planlıyorum kendisi emmek isterse. Hem kadın dogum doktorum hem çocuk doktoru hiç bir sakinca yok dedi. Düsük riski olmadıkça sorun olmuyor bunuda doktora danışmak en güzeli.arkadasim bisi sorucam duydugum uzere hamileyken cocuk emzirmek emzirilen cocugu zehirliyormus bu yuzden emzirmeyi kesen anneler duydum ben yanlissa bi duzrltirmisin seni yanlista anlamis olabilurum kusura bakma cnm
Emzirmenin zehirlediği tamamen sehir efsanesi. Bilimsel hiçbir dayanağı yok. Doğuma kadar hatta doğumdan sonrada emzirmeyi planlıyorum kendisi emmek isterse. Hem kadın dogum doktorum hem çocuk doktoru hiç bir sakinca yok dedi. Düsük riski olmadıkça sorun olmuyor bunuda doktora danışmak en güzeli.
Allah büyüktür, ikisininde rızkını verir. Vermeyecek olsa emzirirken hamile kalamazdık.bir diğerinin rızkı yüzünden ötekinin rızkını kesmek bana da hep manasız gelmiştir. Allah güç kuvvet versin.
Demekki dr lar bu konuda da celisiyor. Kardeşimin de 1 bucuk yasinda bi oglu var. Su anda 4 aylik hamile kalp atisini duyduktan sonra dr u kesinlikle birakmasi gerektigini söylediEmzirmenin zehirlediği tamamen sehir efsanesi. Bilimsel hiçbir dayanağı yok. Doğuma kadar hatta doğumdan sonrada emzirmeyi planlıyorum kendisi emmek isterse. Hem kadın dogum doktorum hem çocuk doktoru hiç bir sakinca yok dedi. Düsük riski olmadıkça sorun olmuyor bunuda doktora danışmak en güzeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?