2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktor kaç haftada erkek demişti sonra kiza dönmüstü hatırlıyor musun? Doktor bana cıkıntı var ama emin degilim dedi 11+0 da.

Demekki dr lar bu konuda da celisiyor. Kardeşimin de 1 bucuk yasinda bi oglu var. Su anda 4 aylik hamile kalp atisini duyduktan sonra dr u kesinlikle birakmasi gerektigini söyledi
Bu konuyu baya araştırdim. Hem dini açıdan hem de tıbbi acıdan. Eger düsük riski yoksa hiçbir sakıncası yokmus.

Bana kesin demedi ama cıkıntı var dedi verdi elime resmi. Net demem dedi ama olabilirde dedi. Kafam karıstı. Alisverise yinede baslamayayım
Bana da dün 11+4 tüm cikinti goruyorum ama 1 ay sonra kesin bisey soyleyebilirim dedi.cunku kizlarda da bu haftada klitoris olustugu icin yanilabiliyorlarmis.hatta bir arkadasima 12.haftada erkek dendi daha sonra kiz oldugu goruldu.

Benim de onceki kaybimdan dolayi bu sefer 12. Haftada detayli bakilacak. O kadar stresliyim ki 2 haftam kaldi gun sayiyorum. Surekli aklimda. Doktorum oncekinde kotu bisey cikmasi bi sonraki gebeligi etkilemez diyor ama yine riskli gebelik diye geciyorum. Allahim o gunleri bir daha yasatmasin.Cok korkuyorum ve su an yazarken bile gozumden yaslar iniyor.allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin baska bisey istemiyorum.

amin amin.

gözünden yaşlar gelecek kadar sıkıntı etme kendine. her gebeliği kendine has sayalım Allahın izniyle bunu sağ salim nasip etsin size.

Bizim günümüz aynı ve iki gündür öyleydim. Gece uyuyamadım resmen. Sabah rahatladım biraz. Taze kayısıyı kaynattık, ince telden geçirdik. O İyi gelebilir. Bir de sebze yemekleri.
Ay evet İnsan hemen rahatsız oluyor zorlamak da istemiyorum neyse şükür kayısı işe yaradı :)

Kızlar nasılsıniz isim düşünmeye başladınız mı kız bebisler için isim önerisi olan var mı ben düşünüyorum ama karar veremiyorum bi türlü

Tabi ki tedirginiz ama yine de olumlu düşünüp, inancımızla içimizi rahatlatmamız lazım. İnşallah bu sefer kucağımıza almak nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…