2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne zaman öğreneceksin gokce ben kendimden çok seni merak ediyorum valla, o kadar heyecanlısin ki
Bir cinsiyet konusunda çıldırıyorum valla bu kadar

Eşime günde 50 defa sen ne hissediyorsun diye soruyorum

Bu cuma değiil bir daha ki cuma gidicem inşallah canım 15. Hafta bitmek üzereyken yani öğrensem de kurtulsa herkes benden

Yok ya kurtulmak degil benim eşimde yorum yapmıyor garantıye alıyor kendini bence, çünkü sonra bak istemedin ondan olmadi ya da sen istedin ondan oldu diyebilme potansiyelim var doktoe bir yorum yaptı mı? Ben 15te gitmeyi planliyorum çünkü yanıltıcü oluyor.

:) Ben de o zaman 14+5 filan olucam şehir dışına çıkmadan öğreneyim istiyorum tabi gösterirse :))

Doktora 12+1 de gittim , cinsiyet tahmini yapar mısınız dedim biraz erken dedi çok temkinli sanırım :))

Ben nedense yine erkek hissettiğimden sanki cinsiyeti belliymiş havasındayım

ben hiç hissetmiyorum ya... hissetsem iyiydi.

duacınız emin ol.

O kadar çok bahsediyorum ki tabi dikkat çekmiştir canım
Tek degilsin canim.Ben de cok merak ediyorum sizin gibi bu sefer ya oglumda bu kadar merak etmemistim icime direk erkek dogmustu :) 11+4 te doktor cikinti var ama kizlarda da oldugu icin emin degilim bir ay sonra gel dedi. Tatile gitmeden gelirim 2 hafta sonra dedim
Oglum bilmiyor ama hep kardesim erkek olcak diyor.Allah hayirlisini versin ins

benim ki kızımız olacak dio. olmazsa da üzülecek biliyorum. kızlar daha tatlı oluyormuş. sen de bebekken çok tatlıydın annecim, yok öyle bir şey kardeşin olunca erkek de olsa kız da olsa tatlı olur diyorum.

Erkenmiş canım o zaman belli olmaz o zaman ki tahmine güven olmaz inşallah belli olur bir daha ki sefere bnm oğlum 2 yaşında daha ama anlamıyor daha kardeşinin olacağını :)

arkadaşlar benim 13. haftam bitti. yarın 14. haftanın içine gireceğiz. bu dönemde karın belli edermi hamileliği. benim göbek çıkıyo biraz. acaba bebek mi göbekmi bilemedim .kilo almak istemiyorum gebelik şekerinden korkuyorum. erken mi karnımızın bu dönemde çıkması

Ayrın 13+1 olcaksın yani değil mi ben de yarın 13+1 oluyorum bnm dışardan belli oluyor hamilelik bence normal ve göbek değil bebek canım çünkü hiç kilo almadım göbeğim maşallah artık :))

Oysa erkek isteme devri bitti
Artık herkes yani çoğunluk kız çocuk istiyor tabi ben de
3,5 yaşında oğlum var herkes in söylediği inşallah kız olur
Ben sürekli hayırlısı olsun modundayım herşeyden önemlisi o sonuçta
Ama bu söylemler psikolojimi bozdu artık çünkü kız olmazsa başarısız olacakmışım gibi geliyor
Eskiden oğlu olmayan annelere yaptıkları baskılardan ne kadar yıpranmışlardır kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…