- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.761
Bir cinsiyet konusunda çıldırıyorum valla bu kadarNe zaman öğreneceksin gokce ben kendimden çok seni merak ediyorum valla, o kadar heyecanlısin ki
Gökçe benim de merak konum. üç oğlan anasından ( diğer ikisi sizsiniz, yanlışlık olmaısn) biri olarak gökçenin heyecanı dikkatimden kaçmıyor.
Yok ya kurtulmak degil benim eşimde yorum yapmıyor garantıye alıyor kendini bence, çünkü sonra bak istemedin ondan olmadi ya da sen istedin ondan oldu diyebilme potansiyelim varBir cinsiyet konusunda çıldırıyorum valla bu kadar
Eşime günde 50 defa sen ne hissediyorsun diye soruyorum
Bu cuma değiil bir daha ki cuma gidicem inşallah canım 15. Hafta bitmek üzereyken yani öğrensem de kurtulsa herkes benden
Yok ya kurtulmak degil benim eşimde yorum yapmıyor garantıye alıyor kendini bence, çünkü sonra bak istemedin ondan olmadi ya da sen istedin ondan oldu diyebilme potansiyelim vardoktoe bir yorum yaptı mı? Ben 15te gitmeyi planliyorum çünkü yanıltıcü oluyor.
Ben nedense yine erkek hissettiğimden sanki cinsiyeti belliymiş havasındayım
Bir cinsiyet konusunda çıldırıyorum valla bu kadar
Eşime günde 50 defa sen ne hissediyorsun diye soruyorum
Bu cuma değiil bir daha ki cuma gidicem inşallah canım 15. Hafta bitmek üzereyken yani öğrensem de kurtulsa herkes benden
Doktor yorum yapmadi mı ya da ultrason resmi yok mu?ben hiç hissetmiyorum ya... hissetsem iyiydi.
duacınız emin ol.
Doktor yorum yapmadi mı ya da ultrason resmi yok mu?
Bence sizinki kiz nuba gore demedi demeyinBen nedense yine erkek hissettiğimden sanki cinsiyeti belliymiş havasındayım
Tek degilsin canim.Ben de cok merak ediyorum sizin gibi bu sefer ya oglumda bu kadar merak etmemistim icime direk erkek dogmustu :) 11+4 te doktor cikinti var ama kizlarda da oldugu icin emin degilim bir ay sonra gel dedi. Tatile gitmeden gelirim 2 hafta sonra dedimO kadar çok bahsediyorum ki tabi dikkat çekmiştir canım
Tek degilsin canim.Ben de cok merak ediyorum sizin gibi bu sefer ya oglumda bu kadar merak etmemistim icime direk erkek dogmustu :) 11+4 te doktor cikinti var ama kizlarda da oldugu icin emin degilim bir ay sonra gel dedi. Tatile gitmeden gelirim 2 hafta sonra dedim
Oglum bilmiyor ama hep kardesim erkek olcak diyor.Allah hayirlisini versin ins
Görmemisim demek,yeni resimle yorum yaparım gelsinde:)yüklemiştim ufaktı daha.
senden yorum gelmedi ama homely kız dedi. bir arkadaş da erkek eddi. zaten %50 ihtimal vardı. bu cuma yeni görüntü ile gelirim inş.
Bakalım bekleyip göreceğiz. Erken haftalarda gitmek istemiyorum bu yüzden cıkıntı hep oluyor kimden duysam demek doğru. Kiz olursa bu mesaji hatirlatirimBence sizinki kiz nuba gore demedi demeyin
ben hiç hissetmiyorum ya... hissetsem iyiydi.
duacınız emin ol.
Tek degilsin canim.Ben de cok merak ediyorum sizin gibi bu sefer ya oglumda bu kadar merak etmemistim icime direk erkek dogmustu :) 11+4 te doktor cikinti var ama kizlarda da oldugu icin emin degilim bir ay sonra gel dedi. Tatile gitmeden gelirim 2 hafta sonra dedim
Oglum bilmiyor ama hep kardesim erkek olcak diyor.Allah hayirlisini versin ins
Erkek gibi geldi bana :)Eki Görüntüle 2027848 Merhaba arkadaşlar..12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?Eki Görüntüle 2027846 Eki Görüntüle 2027847
kızlar listemize cinsiyetleri de işlemeye başladım, kaçırdıklarım olabilir. belli olanlar beni etiketleyip yazabilir mi?
arkadaşlar benim 13. haftam bitti. yarın 14. haftanın içine gireceğiz. bu dönemde karın belli edermi hamileliği. benim göbek çıkıyo biraz. acaba bebek mi göbekmi bilemedim.kilo almak istemiyorum gebelik şekerinden korkuyorum. erken mi karnımızın bu dönemde çıkması
Ben cok memnunum eşim keşke erkek olsaydı dedi başladım aglamaya sonra üzüldü ögle dedigine olsun varsın oda kız olsun hayırlı olsunda dedi dedim bak sen hayırlısın kaynına bak oda erkek ama hayırsız baban her akşam arkadasından sövüyor arkasından haklısın dedi şuanlık 1 ay sonraya randevum var doktor net söylerim dedi bizim akrabalarımızda ikici bebeklerin cinsiyeti ileri zamanlarda degişik cıktı erkek dediler kız cıktı ondan eşim emin olmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?