- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #7.721
hayirlisi olsun cnm kiz kardes candirKız dedi canım inşallah evet cok sevdim karnımdaki jeli bile sildi sat ı düzenledi :)
benim kardeşimle aramda 15 gün var. ve kız bebek beklediğini tastamam 15 gün önce öğrendi.
Bu herkeste böyle sanırım akşam acayip şiddetli oluyor ancak yatıp sabah kalkmam lazım o şekilde geçiyor sadece eşim de bana parol falan içirmiyor ya zararlı olur diyeZararı olursa diye içemiyorum cnm gündüzleri hafif ağrı akşamları dahada şiddetleniyor
canım hamilelik güzelde. sıcakta hamile olmak berbat bişi.Bende sarıyorum ama artık oda fayda etmiyor cnm aksine bu yaşıma kadar hiç başım ağrımamıştı akşam o kadar şiddetleniyorki beyin kanaması geçirecem sanıyorum
Ya maşallah nasıl büyümüş Allah esirgesin erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 2027848 Merhaba arkadaşlar..12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?Eki Görüntüle 2027846 Eki Görüntüle 2027847
Canım çok teşekkür ederim darısı başınaYa maşallah nasıl büyümüş Allah esirgesin erkek gibi geldi bana
bende Cuma 12+4 olacağım inşallah herşey yolundadır
Geçmiş olsun üzme kendini bebişi düşün Allah böyle insanlara hidayet versin canım keşke eşinde sana demeseymiş annesine deseymiş kız Ne yapsın ne halde diye sinir oluyorum böyle şeylere anlayışsız insanlaracanım hamilelik güzelde. sıcakta hamile olmak berbat bişi.
devamlı tansiyonum yükseliyor. ki ben hep düşük tansiyonla yaşayan benim
devamlı baş ağrısı kusma gözde bulanık görme yaşıyorum
bide 16 aylık oğulm var. oda peşimde
işten çıkıp eve zor atıyorum kendimi
bide kayınvalide pıtpıtı
geçen hafta orda kaldık
başım tuttu
bende doğal olarak çocukla ilgilenemedim
eşime hiç çocuğa bakamıyor demiş.
bende annene ne yaparsam yapayım genede yaranamıcak dedim ve ağladım. kalbim çok kırıldı
senin annen benim eve girdiğim halimi görmedimi. ruh gibiydim
gezmeye gitti dedim.
Canim valla hic kendini yipratmaya degmez boşver. Sanki kendisi yasamadi bu halleri bilmiyor. Ben de çok rahatsizim bu aralar mide problemlerime bir de baş agrisi eklendi bazen kalkip su icemiyorum. Eşim her gün görüşüyor ailesiyle söylüyor benim kötü oldugumu. Ama asla beni aramazlar. Çünkü hep ben aramalıyım. Ben de 10 gündür aramiyorum neredeyse. Ama onlar hep hakli ben olsem de mezardan aramadi diye trip yaparlar. Lanet olsun nefret ediyorum böyle insanlardan. Bozma moralini bosver sadece seninkiler degil bir çok aile böyle malesef..canım hamilelik güzelde. sıcakta hamile olmak berbat bişi.
bide kayınvalide pıtpıtı
geçen hafta orda kaldık
başım tuttu
bende annene ne yaparsam yapayım genede yaranamıcak dedim ve ağladım. kalbim çok kırıldı
gezmeye gitti dedim.
Eki Görüntüle 2027848 Merhaba arkadaşlar..12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?Eki Görüntüle 2027846 Eki Görüntüle 2027847
Eşim demiş ama anlamazki annesiGeçmiş olsun üzme kendini bebişi düşün Allah böyle insanlara hidayet versin canım keşke eşinde sana demeseymiş annesine deseymiş kız Ne yapsın ne halde diye sinir oluyorum böyle şeylere anlayışsız insanlara
Bana da erkek gibi geldi tabi o kordon degilse :)Eki Görüntüle 2027848 Merhaba arkadaşlar..12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?Eki Görüntüle 2027846 Eki Görüntüle 2027847
Ögle birtanem hep farklı yaşadım hamileligimi allah biliyor erkek dedim herhalde ama hayırlı ve saglıklı olsunda olsunhayirlisi olsun cnm kiz kardes candir
Eki Görüntüle 2027848 Merhaba arkadaşlar..12+4 te bugün doktor kontrolüm vardı.cinsiyet tahmini yapabilir misiniz?Eki Görüntüle 2027846 Eki Görüntüle 2027847
Sagol birtanem inşallah sizlerinde belli olur yavas yavasGünaydın kızlar güzel haberler alacagimiz guzel bi hafta olsun inşallah.
POWERHACK gözün aydin canim cinsiyet de belli olmus saglikla gelsin inşallah
@gurbet çok gecmis olsun canim. Dr lar zarari olmadigini söylüyor ama insan mecbur kalmafikca icemiyor agri kesici de. İnşallah atlatirsin bir an önce
ne yapmalıyım şaşırdım. iyilikte yapsam kötülükte yapsam hep kötü algılıyorlarCanim valla hic kendini yipratmaya degmez boşver. Sanki kendisi yasamadi bu halleri bilmiyor. Ben de çok rahatsizim bu aralar mide problemlerime bir de baş agrisi eklendi bazen kalkip su icemiyorum. Eşim her gün görüşüyor ailesiyle söylüyor benim kötü oldugumu. Ama asla beni aramazlar. Çünkü hep ben aramalıyım. Ben de 10 gündür aramiyorum neredeyse. Ama onlar hep hakli ben olsem de mezardan aramadi diye trip yaparlar. Lanet olsun nefret ediyorum böyle insanlardan. Bozma moralini bosver sadece seninkiler degil bir çok aile böyle malesef..
canım hamilelik güzelde. sıcakta hamile olmak berbat bişi.
bide kayınvalide pıtpıtı
geçen hafta orda kaldık
başım tuttu
gezmeye gitti dedim.
Ben cok memnunum eşim keşke erkek olsaydı dedi başladım aglamaya sonra üzüldü ögle dedigine olsun varsın oda kız olsun hayırlı olsunda dedi dedim bak sen hayırlısın kaynına bak oda erkek ama hayırsız baban her akşam arkadasından sövüyor arkasından haklısın dedi şuanlık 1 ay sonraya randevum var doktor net söylerim dedi bizim akrabalarımızda ikici bebeklerin cinsiyeti ileri zamanlarda degişik cıktı erkek dediler kız cıktı ondan eşim emin olmak istiyoGözün aydın iki kız kardeş olmaları çok güzel bence. Benim hep 3 kızım olması hayalim vardi her ne kadar gerçek olmayacak olsada artık.
Evet :) bir prensesim daha olucak allah razı olsun sizlerinde belli olur inş bebişlerin cinsiyetiCanım benim bir prenses daha mı geliyor yoksa cok sevindim hayırla sağlıkla gelsin inşallah prenses
Aynen ögle tatlım ilk baska erkek dedim ama kızıma kız kardeş daha tatlı olucak benim ablam yok kız kardeşim yokiki kız kardeş tadından yenmez :) rabbim sağlık, sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?