2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zararı olursa diye içemiyorum cnm gündüzleri hafif ağrı akşamları dahada şiddetleniyor
Bu herkeste böyle sanırım akşam acayip şiddetli oluyor ancak yatıp sabah kalkmam lazım o şekilde geçiyor sadece eşim de bana parol falan içirmiyor ya zararlı olur diye

Bende sarıyorum ama artık oda fayda etmiyor cnm aksine bu yaşıma kadar hiç başım ağrımamıştı akşam o kadar şiddetleniyorki beyin kanaması geçirecem sanıyorum
canım hamilelik güzelde. sıcakta hamile olmak berbat bişi.
devamlı tansiyonum yükseliyor. ki ben hep düşük tansiyonla yaşayan benim
devamlı baş ağrısı kusma gözde bulanık görme yaşıyorum
bide 16 aylık oğulm var. oda peşimde
işten çıkıp eve zor atıyorum kendimi
bide kayınvalide pıtpıtı
geçen hafta orda kaldık
başım tuttu
bende doğal olarak çocukla ilgilenemedim
eşime hiç çocuğa bakamıyor demiş.
bende annene ne yaparsam yapayım genede yaranamıcak dedim ve ağladım. kalbim çok kırıldı
senin annen benim eve girdiğim halimi görmedimi. ruh gibiydim
gezmeye gitti dedim.

Geçmiş olsun üzme kendini bebişi düşün Allah böyle insanlara hidayet versin canım keşke eşinde sana demeseymiş annesine deseymiş kız Ne yapsın ne halde diye sinir oluyorum böyle şeylere anlayışsız insanlara

Canim valla hic kendini yipratmaya degmez boşver. Sanki kendisi yasamadi bu halleri bilmiyor. Ben de çok rahatsizim bu aralar mide problemlerime bir de baş agrisi eklendi bazen kalkip su icemiyorum. Eşim her gün görüşüyor ailesiyle söylüyor benim kötü oldugumu. Ama asla beni aramazlar. Çünkü hep ben aramalıyım. Ben de 10 gündür aramiyorum neredeyse. Ama onlar hep hakli ben olsem de mezardan aramadi diye trip yaparlar. Lanet olsun nefret ediyorum böyle insanlardan. Bozma moralini bosver sadece seninkiler degil bir çok aile böyle malesef..

Eşim demiş ama anlamazki annesi
beş karış surat. ben zaten merhaba merhaba o kadar yani.
şuan borcumuz var diye bırakıyorum onlara
bi borç bitsin
vericem kreşe ücretsiz izinde alıcam

Sagol birtanem inşallah sizlerinde belli olur yavas yavas

ne yapmalıyım şaşırdım. iyilikte yapsam kötülükte yapsam hep kötü algılıyorlar
artık her ikimizide allaha emanet ediyorum diyorum. beddua etmekten de korkuyorum

Ne kadar anlayışsız ve kabalar ya. Kaynananın kız evladı yok mu canım? Genelde kızı olmayanlar daha anlayışsız oluyor.

Sana yardım edeceğine bir de sinirini bozuyor, Allah ıslah etsin bunları. Sen sıkma canını, değmez bu insanlıktan nasibini almamışlara.

Gözün aydın iki kız kardeş olmaları çok güzel bence. Benim hep 3 kızım olması hayalim vardi her ne kadar gerçek olmayacak olsada artık.
Ben cok memnunum eşim keşke erkek olsaydı dedi başladım aglamaya sonra üzüldü ögle dedigine olsun varsın oda kız olsun hayırlı olsunda dedi dedim bak sen hayırlısın kaynına bak oda erkek ama hayırsız baban her akşam arkadasından sövüyor arkasından haklısın dedi şuanlık 1 ay sonraya randevum var doktor net söylerim dedi bizim akrabalarımızda ikici bebeklerin cinsiyeti ileri zamanlarda degişik cıktı erkek dediler kız cıktı ondan eşim emin olmak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…