2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben listeye girmeyi unuttum ne yazıyorduk ne yapıyorduk zahmet olmazsa yeniden söylermisin canım sen mi hazırlıyorsun

Şehir, yaş, son adet tarihi, tahmini Doğum tarihi, kaçıncı bebiş, cinsiyet belliyse, isim belliyse. Bunları yazıp bana özelden atarsan (Mesajlar arasından kaçmasın) eklerim canım.

ay yok hala devam edenler cok valla. benimde bir kizim var herkes erkek erkek diyor oysa esimle benim gonlumizden yine kiz geciyo :) insanlar cok garip ne gerek var ki bu baskiya. erkek olsa kiz olsa daha az ya da cok mu sevilcek

ay yok hala devam edenler cok valla. benimde bir kizim var herkes erkek erkek diyor oysa esimle benim gonlumizden yine kiz geciyo :) insanlar cok garip ne gerek var ki bu baskiya. erkek olsa kiz olsa daha az ya da cok mu sevilcek
Sanki bir cete var, kızın varsa erkek oğlun varsa kız baskısi yapıyor. Ben oğlum olacak diyince olsun üzülme 2.kız olur belki dedi herkes. Eltimin benden sonra kızı oldu, kız bambaşka deyip duruyor. Yani anlayacagınız memnun edemezsiniz elalemi

a
aynenn

al benden de o kadar.

aynı baskıyı yaşadığımdan kız olmalı fikri var.

fakat benim zihniyet de hiç kız ya da erkek hevesi yok. evlat evlattır mantığındayım.

Kızlar
ela rüya
ada ela
doğa duru
öykü ömür
derin duru
beril beren
bu isimlerden hangisi güzel ikizler için fena halde isim bulmaya taktım kafayı artık isimleriyle sevmek istiyorum miniklerimi :)

Kızlar bende geldim doktordan cok kısa sürdü zaten cok şükür herşey yolunda tam 12+0 ız şuanda doktor cinsiyet tahmini yapmadı tabiki ama belki sizlerin bir tahmini vardır bu arada not düşüyorum ultrason kağıdının altında kalp atım bölümünde 160 169 falan yazıyordu ben anlamıyorum ondan ama belki siz tahmin edersiniz teyzoşları :))

Eklentiler

• IMG-20170731-WA0001.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 81
Gözün aydın bende 12+0 cuma gideceğim ama ultrason tam net değil anlayamadım kalp atım 140 üstü olursa kız diye okumuştum hayırlısı sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…