2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
ne yapmalıyım şaşırdım. iyilikte yapsam kötülükte yapsam hep kötü algılıyorlar
artık her ikimizide allaha emanet ediyorum diyorum. beddua etmekten de korkuyorum
Bedduaya gerek yok canim Allah a havale etmek en iyisi.. Ben 3 senedir tersini düzunu anlayamadım artik anlamaya calismayi da biraktim.

Yok ben canim benim kaynanamin 4 tane kizi var. Geçenlerde iki kızıyla geldi bana kaldilar. Ben ölüp ölüp diriliyorum agzim tatsiz midem berbat kolumu kaldiracak halim yok üzülme bile üzülmedi. Ama kızları off dese nooolduuu bir yerin mi agridi diye hemen panik yapıyor. Bari gözümün önünde yapma o kadar zoruma gitti ki. O halimle kalktim yemek yaptim ev işlerimi hep kendim yaptim bir yardim da görmedim. Biz de bir ana babanin evladiyiz biz de onların kiymatlisiyiz ama malesef kocamizin ailesi genelde evlat olarak degil sadece GELİN olarak görüyor bizi

hepsini Allah görüyor, sabırlar diliyorum sana.

Doktor önce kıza benziyor dedi sonra çıkıntı gibide duruyor.kesin birşey diyemem dedi.acaip merak ediyorum

o çıkıntı bu haftada hepsinde oluyor ya o yüzden emin olamamıştır canım. aslında o tam olarak nub. bir resimde kesin erkek dedim, birinde ise nub paralel gibi geldi o yüzden emin olamadım.

o çıkıntı bu haftada hepsinde oluyor ya o yüzden emin olamamıştır canım. aslında o tam olarak nub. bir resimde kesin erkek dedim, birinde ise nub paralel gibi geldi o yüzden emin olamadım.
Bu nubta benim kafamı karıştırıyor nubu paralel benim fasulyenin, ama cıkıntı şeklinde görüldü ultrasonda bacak arası olarak. 11+0 da gittim. Erkek olacak galiba diyorum ama nub olayıda kafamı karıştırıyor. Bak resim bu paralel dimi?

Eklentiler

• 20170725_143158_001.webp
    15 KB · Görüntüleme: 57

11-12.haftalardaki çıkıntı pipi değil canım, nub çok net olarak :) bana kız gibi geldi bu resimde. ne güzel heyecanlar di mi :)

11-12.haftalardaki çıkıntı pipi değil canım, nub çok net olarak :) bana kız gibi geldi bu resimde. ne güzel heyecanlar di mi :)
Evet ben en başindan beri kutumda erkek hissediyorum ama bu resim kafamı karıstıridi nub çok net sitelerdede karşılaştırdim herkes kız nubu demiş.bide oğlum var ya daha 14 aylık nedense ona erkek arkadaş olsun istiyorum bide kıyafet masrafı yok tabi hatta 3 çocuk büyür

Ay kız ya da erkek bi belli olsa rahatlarım. Ilk bebek daha heyecanlı gelmişti bana ama.

Ne zaman öğreneceksin gokce ben kendimden çok seni merak ediyorum valla, o kadar heyecanlısin ki

Gökçe benim de merak konum. üç oğlan anasından ( diğer ikisi sizsiniz, yanlışlık olmaısn) biri olarak gökçenin heyecanı dikkatimden kaçmıyor.

Allah gönlüne göre versin o zaman :) iki haftaya kadar netleşir zaten. Nubun tutmadığı da oluyor, o yüzden sen %50 %50 bekle bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…